Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sådan bruger du blockbuster.dk

Opdateret 18/01/2017

Betal kun for det du ser

På BLOCKBUSTER er der intet abonnement - du betaler kun for det indhold, du ser.
Når du skal leje eller købe film på BLOCKBUSTER, så start altid med at logge ind oppe i højre hjørne - hermed får du straks adgang til alle hjemmesidens funktioner.

De nyeste premierefilm - og alt det andet

Med et film- og seriekatalog på over 8.000 titler er der med garanti noget for enhver smag. Alle de nyeste film finder du under Premierefilm.
Der går typisk 4-5 måneder fra en film har premiere i de danske biografer til den kan lejes eller købes på BLOCKBUSTER.
Mange film får aldrig biografpremiere i Danmark, men det får de til gengæld på BLOCKBUSTER. Hver uge opdateres hjemmesiden med masser af nye premierefilm i alle genrer.

Hvis du på ugentlig basis vil holdes opdateret om de aktuelle Premierefilm, så tilmeld dig vores nyhedsbrev på Din profil.

På hjemmesiden kan du også altid finde en oversigt over de Mest populære film netop nu og aktuelle digitale forpremierer, som du kan købe og efterfølgende downloade til mobiltelefon og tablet.

Masser af inspiration

BLOCKBUSTER har en søgefunktion i øverste højre hjørne på hjemmesiden, hvor du kan søge på både titel, skuespiller og instruktør.
Har du brug for inspiration til, hvad du skal se, så har vi samlet et bredt udvalg af klassikere, kultfilm og genrefilm under Udforsk-fanen. Når du finder en film eller en tv-serie, som du gerne vil se, så tilføj den til din BLOCKBUSTER profils ønskeliste ved at klikke på hjertet, når du er inde på selve titlen. Du kan altid tilgå din ønskeliste under Min samling på tværs af alle BLOCKBUSTER enheder.

Få hjælp til at købe eller leje film og serier her. 

Rigtig god fornøjelse!