Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Hvad er forskellen mellem BLOCKBUSTER og Netflix?

Opdateret 21/06/2016

Vi elsker Netflix. De har nemlig lært os at binge-watche serier, sige 'I am the one knocks' og lukke os inde i sofaen en hel weekend, når der kom en ny sæson af OItNB. 

Men hvad er egentligt forskellen på de to streamingtjenester Netflix og BLOCKBUSTER?

Prisen

Den største forskel på Netflix og BLOCKBUSTER er, at der er et løbende abonnement på Netflix. Det er der ikke på BLOCKBUSTER. Her betaler man kun for det man ser, når man køber en seriesæson, et afsnit eller lejer en film. 

Du kan leje film fra 9 kr. på BLOCKBUSTER. 

Indholdet

Netflix er begyndt at producere mange superfede tv-serier, der bliver vist på Netflix. Efter de har været vist på Netflix kan de ofte findes på BLOCKBUSTER. Så hvis du gerne vil se de første sæsoner af House of Cards, så findes de også på BLOCKBUSTER. Her kan du downloade dem på din mobil eller tablet og se dem uden wifi forbindelse. Det kan man ikke på Netflix. 

På Netflix finder du en masse kendte film, men ingen nye premierefilm. Det gør du til gengæld på BLOCKBUSTER. Vi har både alle de gamle og kendte klassikere og alle de nyeste biografpremierer og film, der ikke bliver vist i biografen i Danmark. Hver uge kommer der omkring 10 nye film på BLOCKBUSTER

Skærme

Netflix og BLOCKBUSTER har apps til mobil, SmartTV og tablets. Og kan ses på computeren. Så her er det næsten ingen forskel på de to streamingtjenester. 

På BLOCKBUSTER kan man downloade købte film og serier til tablet og mobil - og se dem uden wifi: på ferien, i bilen eller i sommerhuset hvis der dårlig wifi forbindelse. Det synes vi selv i al ydmyghed er helt genialt til børn, der elsker se det samme igen og igen!

 

Så kombinationen af Netflix og BLOCKBUSTER er helt perfekt til dig, der elsker serier - men ikke vil undvære de nyeste premierefilm.