Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kubo - Den modige samurai

8.0
Køb 0,-
Trailer:
Handling:
I stop motion-filmen ’Kubo - Den modige samurai’ lever den unge dreng, Kubo, i en hule sammen med sin mor. Hver dag tager han ind til byen for at fortælle eventyr om de gamle samuraier ved at bruge magi til at lave levende origami-figurer af papir. Men da han en mørk nat opdager, at de mange historier er sande, ser verden pludselig helt anderledes ud. Kubo må begive sig ud på en farefuld færd for at finde sin fars gamle rustning. Heldigvis flankeres han af en kløgtig abe og en samurai-bille, der vist nok var menneske engang.
Trailer:

Kubo - Den modige samurai

Kubo - Den modige samurai handler om en dreng, hvis livlige fortællinger en dag viser sig at være rigtige. Herefter begiver han og hans to venner sig ud på en farefuld rejse.

Kubo - Den modige samurai er en sjov animationsfilm

Kubo - Den modige samurai er endnu en fantastisk sjov animationsfilm, som både børn og voksne vil have megen glæde af og få nogle gode og billige grin - dette afspejler sig også af filmens meget flotte anmeldelser på imdb, hvor filmen har en score på hele 8 / 10. En god grund til denne flotte score er de fantastiske skuespillere, som lægger stemme til de forskellige roller. Her kan blandt andet nævnes navne som Art Parkinson, som er Kubo, Charlize Theron, som er aben og Ralph Fiennes, som er Moon King. Filmen handler om den unge dreng Kubo, som bor sammen med sin mor i en hule. Hver evig eneste dag drager Kubo ind til byen, hvor han fortæller livlige eventyrer om de gamle og ældre samuraier. For at gøre sine fortællinger mere levende, bruger Kubo magi til at lave levende origami figurer ud af papir. Men en nat gør han en uhyggelig opdagelse, som pludselig får verden til at se helt anderledes ud - hans fortællinger er nemlig virkelige. Derfor må Kubo bevæge sig ud på en farlig rejse, hvor han skal finde sin farm ældgamle rustning. Heldigvis er han ikke alene på denne farlige rejse. Han får følgeskab af en smart abe og en samurai bille, som man mener var et menneske engang. Hvordan ender rejsen for Kubo og sine to følgere?

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at, det tog hele 19 måneder at skyde den scene, som udspiller sig på båden, før den kom i hus? Vidste du desuden, at denne film er Matthew McConaugheys første film, han er med i, som er en animationsfilm?

Goofs

Kubo får fortalt i sin drøm, at han skal følge solens placering for at finde hjelmen. Han vågner med det samme og leder sin gruppe hen imod den opadstående sol. Derefter viser skyggerne, at solen er bag dem, og efterfølgende foran dem igen.

Citat

Abe: Din magi er, at du gror stærkere og stærkere og du skal lære mere om kontrol. Men jo stærkere vi vokser os, jo farligere bliver verden. - Beetle: At stjæle er mit mellemnavn. Abe: Du har jo ikke engang noget fornavn.

Se Kubo - Den modige samurai

Køb Kubo - Den modige samurai eller lej Kubo - Den modige samurai her hos Blockbuster. Ser du film hos os, betaler du kun for det, du rent faktisk ser, og du har ingen udgifter eller bindinger via et abonnement. Her har du mulighed for at se en masse film, som inkluderer både nye og gamle film, som du kan læse meget mere om på http://blockbuster.dk/om. Hvis Kubo - Den modige samurai skal være grundlaget for en hyggelig aften, så køb eller lej den her.

Læs mere om Kubo - Den modige samurai
  • Udgivelsesår: 2016
Køb 0,-