Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kong Arthur - Legenden om sværdet

Køb 0,-
Trailer:
Handling:
Uden sin royale status ender den unge mand med at vokse op på et bordel i den britiske hovedstad Londonium, hvor han under hårde vilkår må kæmpe for overlevelse. Arthur har ingen erindringer om sin fortid som kongesøn, men da han gør det hidtil umulige og trækker det magiske sværd, Excalibur, fri fra stenen, vendes der op og ned på alting. Han er nødt til at vedkende sig sin sande arv, om han vil det eller ej, hvilket betyder krig mod den magtsyge, diktatoriske onkel og nuværende konge, Vortigern.
Trailer:

Kong Arthur - Legenden om sværdet, fuld af action og magi

Den tidligere regent af Kongedømmet Storbritannien bliver myrdet i koldt blod af en mystisk, mørk ridder under et kup. Inden han væltes af tronen og dræbes, når han dog at sende sin unge søn Arthur væk fra slottet i sikkerhed om bord på en lille træbåd. Lille Arthur bliver fundet og opdrages i et snusket etablissement. Han vokser ikke op som en prins eller kongelig, men på gaderne. I stedet lærer han på den hårde måde at man må være snu, og at man aldrig får noget foræret. Han tvinges alligevel til at kendes ved sin fødselsret, da han som den eneste kan trække Excalibur ud af stenen. Uden at ville det bliver han den vigtigste brik i rebellernes og en udstødt troldmands plan om at overkaste styret. Kong Arthur - Legenden om sværdet er den fjerde film baseret på legenden om Kong Arthur, som er produceret af Warner bros. Den seneste film udkom i 1998, og på 20 år har film-industriens teknologi udviklet sig meget. Det kan man også se her i filmen, der brister af veludførte sekvenser af magiske væsner og episke kampscener, der ikke ville have været mulige at fremstille dengang. Det er hektisk, adrenalin--fyldt action. I rollen som King Arthur er ingen ringere end Charlie Hunman, som er kendt for sine roller i Sons of Anarchy og Pacific Rim.

Vidste du at?

Trivia

Charlie Hunnam, som spiller Kong Arthur, var før filmens indspilning ganske tynd, og langt fra den fysik, direktøren forestillede sig til rollen. Hunnam lovede at tage på i vægt og muskler, og lavede mindst 500 armbøjninger om dagen. Hans rekord var 1050 armbøjninger på en dag.

Goofs

Længden på Excaliburs skæfte skifter imellem et klip af to scener. I det første klip er det kort, og er kun langt nok til at en enkelt hånd holder om det. I det næste er der plads til to hænder.

Citat

"But doesn't it make the palace burn well?", "I'm a little old for finger-wagging and speeches. So unless you're my dad, which... I believe is unlikely, can you just get around to telling me exactly what it is you want?"

Se Kong Arthur - Legenden om sværdet før dine venner

Se eller gense filmen om Kong Arthur ved at leje eller købe den. Køb Kong Arthur - Legenden om sværdet allerede i dag, og se den når du har tid, så mange gange du vil. Når den alligevel er købt ind, kan du vise den frem til venner og familie i flere omgange, uden begrænsning. Hos BLOCKBUSTER behøver du kun at købe det, du ønsker, og et dyrt abonnement er ikke nødvendigt. Lej Kong Arthur - Legenden om sværdet til din film-aften, eller for at få en regnvejrsdag til at gå hurtigere.

Kong Arthur - Legenden om sværdet følger den unge Arthurs hårde opvækst i gaderne, og hans kamp for sin retmæssige plads på tronen. Vil Excalibur være nok til at sikre ham sejren?

Læs mere om Kong Arthur - Legenden om sværdet
  • Udgivelsesår: 2017
Køb 0,-