Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Klassefesten 3

1 timer 37 minutter
5.1
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
De tre venner Niels, Thomas og Andreas har hver især deres at se til, men specielt Andreas har det hårdt for tiden. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne så sandelig. Hun har fået en succesfuld ny kæreste og en skøn datter, og for at gøre det hele meget værre har parret oveni købet bedt Andreas være Gudfar. Han siger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt. Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med - og hvilket sted er bedre egnet til at skaffe en kæreste end en singlehøjskole. De tre venner tager derfor på en hæsblæsende rejse gennem den danske sommer, hvor singlepiger, sjatpisseri og en voldsom vandfødsel blot er nogle af de forhindringer, der står i vejen for at nå den spektakulære dåbsfest.
Trailer:

I Klassefesten 3 skal de tre bedste venner Niels, Andreas og Thomas forsøge at finde en lækker kæreste til Andreas på bare fem dage! Det virker som en umulig mission, men det betyder ikke at de tre venner giver op. Missionen sender dem på noget så eksotisk som singlehøjskole, og det fører den ene vanvittige situation efter den anden med sig. En fed film for alle drengerøve - uanset køn - der garanterer godt humør og hæsblæsende underholdning hele vejen igennem.

Klassefesten 3 - Lige til grænsen (og en smule over)

Endnu en fabelagtig komedie om de tre klassekammerater, Andreas, Niels og Thomas. De har hver især meget om ørerne, men værst ser det ud for Andreas . Han er stadigvæk ved at slikke sine sår efter skilsmissen fra ekskonen Hanne. Hans liv går ikke just forrygende, men det gør ekskonens til gengæld. Hun har en ny, velhavende kæreste og de har fået en lille datter. Som om det ikke er nok i sig selv, spørger det lykkelige par om ikke Andreas vil være gudfar. For familiefredens skyld indvilliger han, omend modvilligt, og så begynder en kamp mod tiden! For han kan da umuligt møde op til barnedåben som den rene taber - så en ny (og helst lækker) kæreste må der til. Og hvor finder man sådan en på bare fem dage? Selvfølgelig på en singlehøjskole! Enlige kvinder og højskolestemning, dét kan da kun føre til en sikker succes - eller kan det? De tre venner kommer nu på endnu et komisk eventyr i jagten på en kæreste til Andreas. Som i filmens forgængere, er intet for helligt til at blive gjort grin med, og det kaster de stakkels mænd ud i nogle lårklaskende sjove situationer. Her er både rideture, en vandfødsel og en hel del lir og nøgenhed. Det er tåkrummende pinligt på den rigtig sjove måde, og man kan ikke andet end virkelig at leve sig ind i de tre fyres vilde og samtidig helt hverdagsagtige liv, der folder sig ud i fuldt flor. I Klassefesten 3 er der virkelig dømt max drengerøvs-komedie fra ende til anden, og den ene hylende morsomme hændelse afløser den anden.

Drengerøvsgrin for alle pengene i Klassefesten 3!

Har du endnu ikke fået set denne dundrende publikumssucces, så vent ikke længere! Køb Klassefesten 3 allerede nu og gør dig klar til en forrygende aften i knaldgodt selskab af de tre bedste venner og deres forrygende eskapader! Hos blockbuster.dk behøver du intet abonnement, ingen binding, du kan bare se de film du har lyst til, når du vil og hvor du vil. Så bliver det ikke nemmere! Vi har billige premierefilm og altid de nyeste film på lager. Lej Klassefesten 3 nu og se eller gense denne hæsblæsende komedie om de tre midaldrende mænd og deres færd i livet. Med denne film er der helt sikkert lagt i ovnen til en fantastisk hyggeaften med grinegaranti, pinlige øjeblikke og (lidt for meget) bar hud.

Læs mere om Klassefesten 3
Fra: Køb 29,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 5.1

Brugernes anmeldelser

24/02/2017 : Anonym bruger
Mads
Birkmand
14/02/2017 : Henrik Klausen
Fantastisk film
De bliver ved med at være pinlige
04/02/2017 : Anders Holt Frøberg
Super film...
Skal ses

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer