Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kingsman - The Golden Circle

2 timer 18 minutter
6.8
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Kingsman-agenternes hovedkvarter sprænges i luften, og samtidig truer en skurkagtig narkobaron med at sprede en farlig virus over hele verden. Eggsy og hans agent-kollega Merlin bliver sat i forbindelse med The Statesman - en søsterorganisation af agenter i USA - og sammen må de to agent-virksomheder nu forsøge at stoppe deres fælles fjende.
Trailer:

Alle fans af den store succres film Kingsman - The Secret Service kan godt glæde sig, for nu er den længe ventede efterfølger her. Toeren har titlen Kingsman - The Golden Circle.

Derfor skal du se Kingsman - The Golden Circle

Hvis du var vild med den første film, Kingsman - The Secret Service, vil du også elske efterfølgeren Kingsman - The Golden Circle. Denne gang tager filmen os med uden for Englands grænser og over til staterne. For da hovedkvarteret for hendes majestæts hemmelige tjeneste bliver lagt i ruiner og hele verden holdes som gidsler, melder behovet for forstærkning sig. Til alt held findes der en allieret spionorganisation i USA, der går under navnet Statesman. Spørgsmålet er spå bare, om det vil lykkedes for de to elitære og hemmelige organisationer at besejre fjenden og redde verden? Hvis du er fan af den første film, vil filmen The Golden Circle ikke skuffe dig. For der er vanen tro en overflod af action, humor og specialeffekter. Endvidere griber filmen flot de gnidninger og kulturelle forskelligeheder, der opstår når to efterretningstjeneter fra forskellige lande pludselig skal arbejde sammen. Dette kommer til udtryk i mange og ikke mindst sjove vittigheder. Endnu en gang har vi Colin Firth (Kongens Store Tale, Bridget Jones og Dame, Konge, Es, Spion) i rollen som spionen Harry Hart. Men filmen byder også på skuespillere som Jeff Bridges (The Big Lebowski, Hell or High Water, Crazy Heart), Halle Barry (Cloud Atlas, X-Men, Monster's Ball), Channing Tatum (Magic Mike, 21 Jump Street, Logan Lucky) og ingen mindre end Elton John i rollen som sig selv.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at sætningen "Reports of my death have been greatly exaggerated", der er brugt med stor succes i filmen, ikke er en sætning, der er skrevet til filmen, men i stedet stammer fra den kendte amerikanske forfatter Mark Twain.

Goofs

I en scene, hvor der bliver stået på ski, er der i starten spor efter ski i sneen, der løber til højre om et støtte tårn. Senere i samme scene ser vi, at de selv samme spor nu løber venstre om tårnet i stedet.

Citat

Poppy: "You're late. Why are you still wearing that?" Charlie: "Until you get rid of the perimeter landmines, I'll keep wearing the suit, thank you very much." Poppy: "Scaredy-cat. Shut up and sit down. Let's go!"Charlie siger til Elton John: "'Crocodile Rock', please." Elton John: Fuck you!

Se Kingsman - The Golden Circle hos Blockbuster

Køb Kingsman - The Golden Circle allerede i dag. Hvis du er fan af den første film om Kingsman, bør du ikke gå glip af denne fantastiske efterfølger. Der er både action og replikker i super hæjt tempo gennem hele filmen. Hos BLOCKBUSTER bestemmer du selv, om du vil købe eller leje din næste film. Vi har et kæmpeudvalg i alle de bedste og nyeste film. Vi har intet abonnement, du betaler kun for de film, du vil se. Så køb eller lej Kingsman - The Golden Circle hos os.

Læs mere om Kingsman - The Golden Circle
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 18 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer