Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kidnapning

1 timer 18 minutter
5.6
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
8-årige Bertram og hans familie bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en millionærsøn på grund af deres småkriminelle Onkel Georg. Men selvfølgelig går det ikke helt, som kidnapperne havde håbet på. Kidnapning er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram-serie. Den er instrueret af manden bag Villads fra Valby-filmen, der selv kalder filmen for en kombination af Olsen Banden og Blinkende lygter for hele familien.
Trailer:

En af Bjarne Reuters klassikere om drengen Bertram blev første gang filmatiseret i 1981. Nu er Kidnapning igen blevet filmatiseret i en nyere version i 2017. Denne gang er instruktøren Frederik Nørgaard.

Kidnapning er tilbage i filmopsætning

Bertram, den snottede unge fra Vanløse, er tilbage i en ny udgave af Kidnapning fra 2017. Historien er den samme, den er dog lidt mere moderne end for over 30 år siden, hvor den første film, efter bogserien af Bjarne Reuter, blev indspillet. I den nyeste version spilles drengen Bertram af Luca Coker, som klarer opgaven rigtig flot trods sine kun 8 år. Der er ikke mange kendte ansigter på rollelisten. Filmes handling er intakt. Familien bliver viklet ind i et kidnapningsforsøg på grund af deres onkel Georg, der hælder til den småkriminelle side, men har masser af gode idéer og løsningsforslag. Bertrams familie er meget fattig. I skolen stjæler de de andre elevers mad, da deres eget er muggent. Sammen med deres onkel Georg, som har lagt en plan, skal de forsøge at kidnappe en søn af en bankdirektør. Eller som onklen siger: "Vi låner ham bare lidt." De sniger sig ind i bankdirektørens store og fine hjem til en stor udklædningsfest, hvor der er inviteret mange gæster. Her er det så meningen, at de skal prøve at få fat i drengen. Kidnapningen går selvfølgelig ikke som planlagt. Det bliver nogle vilde døgn for børnene og deres familie. Det er en hyggelig og moderne familiefilm, som er sjov for både børn og voksne. Du kan derfor sagens få glæde af at se den med dit barn.

Vidste du at?

Trivia

Der er efterhånden en del af Bjarne Reuters populære børnebøger, der er blevet filmatiseret. Blandt andet "En som Hodder", som fik stor succes. Samt "Fakiren fra Bilbao". Og så er der selvfølgelig filmen om drengen "Buster", som de fleste kender.

Trivia

Bjarne Reuter er opvokset i byen Brønshøj i København. De fleste af hans bøgers handlinger foregår også i eller omkring Brønshøj. Mange episoder i hans fortællinger er virkelige historier, som han har oplevet gennem sin barndom blandt andet på byens skoler.

Citat

"Skrid pommes frites. Det er en lukket fest.""Heey, hvad foregår der her?""Hvornår har I sidst fået nyt tøj ... fra en butik ... og ikke noget fra en sort sæk?""Så du siger, at vi skal kidnappe ham bankdirektørens søn? -Nej, vi låner ham bare i et par dage."

Find 80'er nostalgien frem med Kidnapning

Hvis du ønsker at se en dejlig film med dine børn, og ønsker at præsentere dem for noget firser nostalgi i ny forklædning, så er der her en god film at kaste sig over. Køb Kidnapning eller lej Kidnapning online direkte hos BLOCKBUSTER. Fyld slikskålende, find hyggetæpperne frem og slå jer ned i sofaen. Nu er der lagt godt i kakkelovnen til en smadder hyggelig filmaften for hele familien. Det er især dejligt med film her om vinteren, når vejret er koldt.

Læs mere om Kidnapning
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 18 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer