Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kidnap

1 timer 32 minutter
5.9
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
En almindelig dag i parken udvikler sig tragisk, da Karla pludselig får øje på to ukendte mænd, som skubber hendes 6-årige søn Frankie ind på bagsædet i en bil og kører væk i høj fart. Uden en nummerplade at gå efter og uden en mobiltelefon at tilkalde politiet med, må Karla selv følge efter sin søn. Det udvikler sig hurtigt til en vild og nervepirrende biljagt gennem Louisiana, men da Karlas benzintank er næsten tom, må hun træffe svære valg, hvis hun ønsker at redde sin søn fra kidnapperne.
Trailer:

I filmen Kidnap bliver en kvinde's søn bortført af to mænd, som tvinger drengen ind i deres bil og kører væk. Hun taber sin mobil, men skynder sig af følge efter dem. Det bliver en intens biljagt med stressende problemer.

Kidnap vise en kvinde, som kæmper for sin bortførte søn .

Du kommer ikke til at kede dig, når du ser filmen Kidnap med den kønne Halle Berry i hovedrollen. Kvinden er med sin 6 årige søn i en park med diverse forlystelser til børn, og hygger sig sammen. Pludselig er hendes søde dreng borte. Hun ser ham blive tvunget ind i en lyseblå bil af to mænd. Bilen havde ingen tydelige nummerplader. Kvinden går i panik, men følger efter bilen med det samme. Det går hurtigt op for hende, at hendes mobil er væk. En politibetjent på en motorcykel, vinker hende ind til siden, på grund af hendes vilde kørsel. Hun reagerer dog ved at kører videre, men først råbte hun til betjenten at nogen havde taget hendes søn. Politibetjenten bliver kørt i grøften af gerningsmændende umiddelbart efter. Kvinden er dybt fortvivlet, og stopper senere ved en politistation. Det tager dog for længe, og hun beslutter sig for at skynde sig ud og kører videre, for ikke at miste den blå bil af syne. Da hun ser dem i modsatte side af motorvejen, foretager hun sig et u-turn og kører imod trafikken, der forvolder ulykker og yderligere intensitet, for at komme over på den anden side af motorvejen. Et andet problem opstår, da hun er ved at løbe tør for benzin. Hun vælger at fortsætte til det sidste, idet sønnen betyder alt for hende. Der er fart på i filmen, og man mærker kvindens følelser begynder at tage overhånd.

Vidste du at?

Trivia

Kidnap skulle have været udgivet den 9. oktober 2015. Dette blev ændret fem gange, idet film studiet gik konkurs. Det er pinligt for kendte skuespillere, men Kidnap blev endelig færdig, og filmen kom ud på markedet den 4. August 2017.

Goofs

I filmen ser det ud til, at Ford Mustang'en, som de to gerningsmænd bruger, kører hurtigere end Karla's bil. Karla kører i en fire hjuls trækker af mærket Chrystler Town. I virkeligheden skulle de køre omtrent lige hurtigt. Endvidere skulle Karla's bil accelererer hurtigere end Mustangen.

Citat

Et af de følelsesmæssigt stærkeste citater fra filmen Kidnap kommer hen mod slutningen, og det lyder således : " Så længe min søn er i den bil, så stopper jeg ikke. Hvorend i tager hen, så vil jeg være lige bag ved jer. I tog det forkerte barn.

Kidnap holder dig fokuseret i spænding gennem hele filmen

Få dig en anderledes aften med at se en film, som holder dig oppe på dupperne fra start til slut. Køb Kidnap filmen i Blockbuster, og hav dermed muligheden for at se den igen, når du har lyst sammen med en af dine nærmeste. Ved en ny date, giver det muligheden for lidt afslapning på sofaen efter maden, og måske chancen for at blive holdt i hånden og få varmen i hjertet. Har du film nok i din samling, så lej Kidnap, og nyd den en passende aften.

Læs mere om Kidnap
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 32 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Lavender
  Køb 99,- Lej 39,-
  Happy Hunting
  Køb 99,- Lej 39,-
  Arsenal
  Køb 99,- Lej 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.9

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer