Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kærligheden flytter ind

1 timer 34 minutter
5.7
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Alice er nyligt separeret fra sin mand i New York og flyttet ind i sin fars gamle hus i Los Angeles med sine to døtre. På hendes 40 års fødselsdag forsøger hendes veninder at muntre Alice lidt op med en festlig bytur, hvor hun møder den charmerende unge Harry i baren. Harry og hans venner Teddy og George er håbefulde filmskabere uden en øre på lommen, så de får alle tre lov til at flytte ind i Alice's gæstehus. De tre unge mænd viser sig at have en fantastisk positiv indflydelse på hendes døtre, og Harry bliver ved med at være utrolig charmerende. Nu må Alice finde ud af at balancere sin nye karriere og det at være single-mor med en ny flirt i en knap så ung alder. Pludselig står børnenes far på dørtærsklen og ønsker at gøre det hele godt igen.
Trailer:

Kærligheden flytter ind er en romantisk komedie om en nyligt separeret alenemor til to og tre unge fyre, som prøver at slå igennem i filmindustrien, flytter ind i gæstehuset hos hende.

Kærligheden flytter ind til Alice

Kærligheden flytter ind er en romantisk komedie, hvor tre unge mænd flytter ind hos den nyligt separerede mor, Alice og hendes to døtre. Gutterne arbejder på et filmprojekt, hvor de har lavet deres egen film, som de prøver at slå igennem med. Men det bliver en større udfordring, end de havde regnet med. Skal de gå på kompromis eller siger de "take it or leave it"? Forelskelsen vokser mellem Alice og Harry. I mellemtiden bliver døtrene mere og mere glade for gutterne, og bruger meget tid på dem. Austen, Alices mand, arbejder inden for musikbranchen i Los Angeles, og har meget travlt med det. Dette betyder en helt anden livsstil. En livsstil, som måske ikke helt passer til Alices egen sammen med sine døtre. Undervejs kommer Alices mand på besøg. Til hendes store overraskelse prøver han på at få hende tilbage. Dette betyder jalousi fra Harrys side. De andre gutter bakker ham op. Hele situationen eskalerer, hvilket gør hende endnu mere forvirret. Hun har ventet længe på, at han skulle komme tilbage og bare prøve at få hende og børnene tilbage. Som en hel familie. Men kan Austen nu virkelig også ændre sig? Selv for hendes og børnene skyld? Lægge sin livsstil på hylden? Ønsker hun virkelig det? Alice må nu vælge. Skal hun vælge sin mand eller sin flirt, Harry?

Vidste du at?

Trivia

Reese Witherspoon og Candice Bergen arbejdede sammen til filmen "Sweet Home Alabama". Reese Witherspoon blev tilbudt hovedrollen i "The Intern", som hun afslog. Producer Nancy Meyers spillede en stor rolle i forhold til, at Reese Witherspoon fik manuskriptet til denne film.

Goofs

Da Harry kører bilen, mangler vinduesviskerne. Mængden af vin skifter mellem scenerne til middagen. Alices hus var tidligere ejet af Cindy Crawford og før dét var det tidligere ejet af Stephen J. Friedman. Lake Bell og Nate Wolff arbejdede sammen med producer Nancy Meyers i filmene "Det' indviklet" og "praktikanten".

Citat

"Alice er en nylig separeret taber" "Hold op. Da jeg var på din alder, kastede jeg altid op." "Du er som en kvinde" "Var teaterstykket ikke om os?" "Jeg er gammel nok til at drikke alkohol" "Det er som min helt egen nytårsaften"

Kærligheden flytter ind i mit liv

Køb Kærligheden flytter ind lej Kærligheden flytter ind på BLOCKBUSTER. Denne romantiske komedie handler om den nyligt separerede alenemor, hos hvem tre unge gutter flytter ind i gæstehuset efter at have mødt dem i byen. Hun forelsker sig i den unge og meget flotte Harry. I mellemtiden kommer hendes fraseparerede mand, Austen hjem, og det behager bestemt ikke gutterne. Skal Alice nu vælge sin mand, så hendes familie endnu engang kan blive hel igen, eller bliver det sin forelskelse, Harry?

Læs mere om Kærligheden flytter ind
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 34 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer