Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kærlighed og andre katastrofer

1 timer 42 minutter
5.7
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Rosa er en succesrig psykolog. Hun er også en kontrolfreak og lever i en kernefamilie med den evige drengerøv Frederik - hendes diametrale modsætning. Men noget er helt galt midt i den tilsyneladende idyl. Frederiks elskerinde, Sonja, er nemlig blevet gravid med hans barn, og da hun opsøger byens bedste psykolog - Frederiks kone Rosa - for at få hjælp, kæntrer Rosas og Frederiks ellers så trygge verden. På tragikomisk vis tvinges de nu begge til at se sig selv og hinanden i øjnene for at kunne besvare spørgsmålet - har vi overhovedet en fremtid sammen?
Trailer:

Kærlighed og andre katastrofer

Se eller gense den herlige komedie Kærlighed og andre katastrofer. Overgiv dig til den gode fortælling, der byder på både søde og sjove forviklinger i kærlighedslivet mellem Rosa, Frederik og Sonja.

Kærlighed og andre katastrofer - en komedie om parforhold og forviklinger.

Kærlighed og andre katastrofer handler om de forviklinger kærligheden kan medføre. Vi følger forholdet mellem den succesrige psykolog Rosa, der har helt tjek på både livet, karrieren og kernefamilien, og hendes mand Frederik, der mildest talt har mindre tjek på tingene. Hvad sker der med forholdet og kærligheden, når viser sig at Frederik har en elskerinde, Sonja, ved siden af? Forviklingerne bliver ikke mindre af at Sonja pludselig bliver gravid med Frederiks barn, og vælger at opsøge psykologhjælp hos Rosa, for at håndtere situationen. For mens Sonja kæmper med spørgsmålene om hun skal vælge abort eller moderskabet, er det helt andre spørgsmål, Rosa sidder tilbage med efter mødet med Sonja. Der er tale om en film med noget på hjertet. For hvad sker der med kærligheden, når tingene ikke går helt som vi havde planlagt på forhånd? Kan vi finde tilbage til os selv og hinanden igen, når livet tager en drejning ned af en sidegade, vi ikke lige havde regnet med? Og skal vi overhovedet det, eller skal vi bare tage imod forandringerne med åbne arme? Se eller gense den herlige film der formår den svære balancegang mellem drama og komedie. Det giver et rigtig flot resultat, da historien ikke er bygget op omkring kiksede jokes, men af lige tilpas mængde humor og alvorlig stemning. En absolut se værdig film, der som et plus også byder på en perlerække af danske skuespillere.

Vidste du at?

Trivia

Det er ikke så tit, at man støder på en film, der ikke er støttet af Det Danske Filminstitut. Det er dog tilfældet med Kærlighed og andre katastrofer, der ikke er støttet med en eneste krone. Det giver filmen et klædeligt præg, af at være et ildsjæleprojekt.

Goofs

Filmen kan godt virke som en livsstilsreklame, når kurbadet er fyldt op med Ilse Jacobsen-produkter, og da Rosa og Frederik sælger deres hjem, får kameraet lov til at dvæle lige længe nok til, at vi kan læse skiltet med ejendomsmæglerens telefonnummer.

Citat

"Du er bare det skarpeste, når det kommer til det der mellem mænd og kvinder", "Du er læge altså, skal du ikke udskrive nogle piller?", "Ja, livet det er sgu herligt" ”Han har kneppet udenom, tag en tudekiks og kom videre!”

Kærlighed og andre katastrofer - et af årets bedste film

Køb Kærlighed og andre katastrofer hos Blockbuster allerede i dag. Blockbuster har intet dyrt abonnement. Du betaler derimod kun for de film eller serier, du ønsker at se. Blockbuster har altid et stort udvalg i både premiere film og serier. Hos Blockbuster har du frihed til at vælge, om du vil købe eller leje. Lej Kærlighed og andre katastrofer hos Blockbuster og glæd dig til at se eller gense filmen, der af anmeldere er blevet kaldt for et af årets bedste danske film.

Læs mere om Kærlighed og andre katastrofer
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 42 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer