Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kærlighed kender ingen grænser

1 timer 47 minutter
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
I 1947 forelsker kongen af Botswana - Seretse Khama - sig i den britiske kontorassistent Ruth Williams. Deres ægteskab møder modstand – ikke kun fra deres respektive familier - men også fra de britiske og sydafrikanske regeringer. Men Seretse og Ruth vælger med hjertet og trodser både deres familier, apartheid og det britiske imperium. Kærlighed kender ingen grænser er baseret på virkelige hændelser.
Trailer:

Kærlighed kender ingen grænser - om den stærke, ukuelige kærlighed

Kærlighed kender ingen grænser er en storslået autentisk historie, om den umulige kærlighed mellem en hvid kvinde og en sort mand. Handlingen foregår i London lige efter den anden verdenskrig. Så alle odds er imod denne relation. Ikke desto mindre lykkes det for det unge forelskede par at stå imod den massive modstand - helt oppe på politisk plan - og rent faktisk holde fast i deres stærke følelser. En film, der både fortæller den stærke kærlighedshistorie og om de stærke politiske kræfter, denne kontroversielle kærlighedalliance sætter gang i det britiske parlament. Den sorte mand, Seretse Khama, er ud over at være jurastuderende, også høvding af Bamangwato-folket i Botswana. Den hvide kvinde, Ruth, bor i London, og trods den massive modstand, gifter de sig og får et eventyrligt liv sammen. Filmen skildrer dels, hvordan der fra politisk side bliver kæmpet med alle midler for at ødelægge forholdet og dels, hvordan det unge forelskede par lykkes med at holde fast i deres kærlighed - på trods. De rejser sammen til Afrika og får skabt sig en eventyrlig tilværelse der på godt og ondt. Filmens engelske tvetydige titel er: A United Kingdom. Dermed mere end antydes, at der i filmen ses et undertema, der er stærkt politisk. Denne sandfærdige historie har mange vidunderlige scener fra England og fra Botswana, og du vil kunne opleve en fortryllende slutning.

Vidste du at?

Trivia

Under optagelserne i Botswana havde man brug for nogle indfødte statister. På den første dag dukkede der flere end 3.000 mennesker op til optagelserne. Andrew Lloyd Webber påtænker at lave en musical på baggrund af denne fantastisk gribende, historiske film.

Goofs

I en scene, hvor de hører radio, og hvor Ruth skulle være gravid, har hun en kjole på, som hun også havde på i en tidligere scene, hvor hun ikke var gravid, og hendes talje ser lige slank ud i begge scener.

Citat

Seretse Khama: No man is free who is not master of himself. Alistair Canning: Now you'll see how an empire defends itself Mr Khama. Roberts: [to Seretse on seeing him with Ruth] Keep your hands off our property Ruth Williams: [offended] I'M NOT YOUR PROPERTY

Kærlighed kender ingen grænser er absolut seværdig

Er du til storslåede film, der både fortæller en autentisk, eventyrlig kærlighedshistorie og samtidig behandler et aktuelt politisk emne, som blandede ægteskaber jo stadig er, så vil du sætte stor pris på dette mesterværk. Vil du gerne kunne gense denne filmperle, så køb Kærlighed kender ingen grænser hos blockbuster.dk. Samler du ikke på film, så lej Kærlighed kender ingen grænser. Det kan du gøre samme sted. På BLOCKBUSTERs hjemmeside bestemmer du selv, om du vil leje eller eje en film. Kærlighed kender ingen grænser er en film, der huskes.

Kærlighed kender ingen grænser behandler temaet blandet ægteskab i et storpolitisk perspektiv samtidig med, at den autentiske kærlighedshistorie mellem en sort mand og en hvid kvinde skildres med stor sympati. Filmen foregår i efterkrigstidens London og i Botswana.

Læs mere om Kærlighed kender ingen grænser
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 47 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer