Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kæledyrenes hemmelige liv

1 timer 23 minutter
6.5
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Når vi er hjemme, leger vi med dem, går tur med dem, kæler for dem og fodrer dem. Men hvad laver vores hunde, katte, undulater, skildpadder og marsvin, når vi ikke er hjemme? Den lille terrier Max venter tålmodigt på, at hans elskede Katie kommer hjem igen. I hvert fald indtil den dag, hvor hun kommer hjem med selskab til ham - et stort, pjusket gadekryds ved navn Duke. Deres strid om, hvad der er dit og mit ender katastrofalt, da de mister deres hundetegn og kommer i kløerne på kaninen Snefnug, der har organiseret alle New Yorks forladte kæledyr i en hemmelig hær i byens kloakker. Heldigvis bliver de savnet af den forkælede skødehund, Glitter, der er håbløst forelsket i Max, og hun får organiseret ejendommens andre kæledyr i en redningsaktion, der får sat store dele af New York på den anden ende - og alt skal klares, inden deres ejere vender hjem fra arbejde.
Trailer:

Et eventyr om vore kære kæledyr.

Så sker der igen noget i de små hjem, som ingen umiddelbart regner med. Med adresse både til H. C. Andersen og Toy Story har staben bag Grusomme mig kreeret et nyt eventyr, som fortæller om, hvad vore søde kæledyr foretager sig i de mange timer, hvor vi ikke er hjemme. Vi ser kæledyrene forlyste sig, efter deres ejere er taget på arbejde med god musik, god mad og en opførsel fra mange kæledyrs side, som ejermændene nok ikke har ønsket sig. I Kæledyrenes hemmelige liv får vi også en god fortælling. Terrieren Max har det godt med sin ejer, Katie, indtil hun en dag bringer et gadekryds af en hund, Duke, hjem til huset. Max oplever nu at blive nummer to i rækken, hvilket jo aldrig er rart. Deres indbyrdes kamp ender med, at de mister deres hundetegn og kommer med i en slags kæledyrsbande ledet af kaninen Snefnug. Heldigvis overvinder kærligheden alt; og da skødehunden Glitter er forelsket i Max, sætter hun en storstilet redningsaktion i gang for at få de to hunde fri.

Vidste du, at?

Trivia

Det, at staben bag Kæledyrenes hemmelige liv også stod bag Grusomme mig, ser man blandt andet i filmen ved, at vi møder den samme nyhedsoplæser. Ligeledes kan man i Kæledyrenes hemmelige liv høre sangen ”Happy” i taxien.

Goofs

Under den store redningsaktion, da Max og Duke er på floden, kaster Duke en redningskrans til Max. Han bider rebet over, lige før det strammes. I den næstfølgende scene er der pludselig masser af reb tilbage. Ligeledes under den store redningsaktion ser man kaninerne kaste nøglerne ned til Max. Efter at have åbnet buret kan de svømme direkte ud af bilen uden at åbne dørene!

Citat

I den danske udgave lægger Anders Matthesen stemme til hunden Max. Et citat fra starten fortæller, hvorfor mange kæledyr får lyst til at gøre noget andet: ”Jeg har store, store planer, jeg skal sidde her og så skal jeg vente på at Katie kommer hjem.” Senere under jagten rundt i New York har Max brug for at fortælle, at det nok skal gå: ” Vi kan godt finde hjem; vi nedstammer jo fra de mægtige ulve.”

Masser af action i Kæledyrenes hemmelige liv.

Mennesket fascineres af tanken om, at dyrene kan tale og har et liv, vi ikke kender til. Dette udforsker Chris Renaud i Kæledyrenes hemmelige liv. Dette gøres ved hjælp af en række charmerende karakterer. Filmen er flot produceret, og animationen er i topform. Kvaliteten i den danske version er sikret blandt andet med stemmelægning af Anders Matthesen, Mick Øgendahl, Trine Dyrholm og Uffe Holm.

Under redningsaktionen for at få Max og Duke tilbage sættes New York på den anden ende. Kæledyrenes hemmelige liv præsenterer den ene action-scene efter den anden, hvilket gør filmen enormt underholdende. Der er også en vis pointe i, at de to kæledyr, som ser hinanden som rivaler, er nødt til at holde sammen for at komme tilbage til Katie og deres hjem igen!

Læs mere om Kæledyrenes hemmelige liv
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 23 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer