Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Jurassic World

2 timer 01 minutter
7.0
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Teknologien er kommet et langt stykke vej, siden John Hammond fik idéen til sin Jurassic Park. De tekniske problemer er løst og de seneste ti år er Jurassic World på Isla Nublar blevet en af verdens mest succesfulde temaparker. Men som med alle andre parker svinder nyhedens interesse, og der skal hele tiden nye attraktioner til. Børnezoo med rideture på unge triceratopser kan være meget godt, men det virkelige trækplaster er større, vildere og med flere tænder. Forskerne er løbet tør for dinosaurer at genoplive med deres genteknologi, så de går det næste logiske skridt og opfinder en helt ny art ved at splejse nogle egenskaber sammen, som de er sikre på, vil give publikum det søde gys - og det får de helt ret i.
Trailer:

Jurassic World: Dinosauerne er tilbage!

Minderne fra da Jurassic Park kom ud i 1993 lever stadig højt i manges hukommelse. Nu får den næste generation af unge mennesker lov til at få en ligeledes fantastisk oplevelse med Jurassic World fra 2015. I hovedrollen har vi Chris Pratt, der spiller Owen Grady, og som er kendt for hans bedårende rolle i den amerikanske komedieserie Parks and Recreation, samt den kække hovedperson Peter Quill i Marvels Guardians of the Galaxy fra 2014. Pratt besætter en ligeledes kæk rolle i denne omgang, hvor han skal forsøge at begrænse konsekvenserne af hvad der sker, når dinosaurerne slipper løs endnu en gang, fra parken der agerer som deres fangeskab. Filmen finder sted 22 år efter begivenhederne i Jurassic Park, og en ny park er blevet bygget på øen Isla Nublar. Brødrene Zach og Gray er på øen for at besøge deres tante Claire, der har for travlt til at underholde dem og sørger for en babysitter. Owen arbejder i parken og forsøger at træne stedets 4 velociraptore. Owen bliver bedt om at mødes med Claire for at vurdere en nyligt skabt dinosaur, ved navn Indominus Rex – et ultimativt rovdyr. Owen advarer dem om farene ved at skabe så farligt et dyr, der tilmed er opfostret i fangeskab. Rex undslipper naturligvis sit fangeskab, og Owen og Claire må nu gøre alt hvad de kan for at fange Rex, samtidig med at de skal finde brødrene Zach og Gray.

Vidste du at?

Trivia

I filmen ser man en statue af karakteren John Hammond, som grundlagde det første Jurassic Park. Hammond blev spillet af Richard Attenborough, og optrådte i de første på Jurassic Park film. Desværre gik han bort inden produktionen af Jurassic World, og derfor ser vi statuen af den afdøde Hammond.

Goofs

Der flyves specialtropper ind for at tage sig af Indominus Rex, altså personel med megen kamperfaring. Dog bære de våben af lav kaliber, i stil med Sig 556 og AR15. Disse må ikke engang bruges til at jage dådyr på grund af deres dårlige evne til at slå ihjel.

Citat

”It’s all about control with you. I don’t control the Raptors. It’s a relationship. It’s based on mutual respect. That’s why you and I never had a second date” – Owen to Claire. “You can’t ever tell your mother about this!” – Claire

Jurassic World: Dinosaurer for alle pengene

Hos Blockbuster skal du ikke tænke på abonnementer, men kun betale for det du vil se. Du vil derfor kunne se et langt større udvalg end hos andre udbydere, samt lave priser på nye udgivelser! For en fantastisk film oplevelse; så køb Jurassic World, eller alternativt lej Jurassic World, her hos Blockbuster. Det er en mulighed for at se den Jurassic film du altid ventede på ville komme som efterfølger af den originale Jurassic Park, med masser af både humor og aktion.

Hvis der kom en park som Jurassic World, ville du så ikke også være fristet til at besøge den? Men de er produkter af genmanipulation, og det der foregår bag facaden viser sig farligere end nogen forventer.

Læs mere om Jurassic World
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 2 timer 01 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer