Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Jupiter Ascending

2 timer 07 minutter
5.3
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Da den genetisk designede tidligere militærmand Caine kontakter den undertrykte Jupiter Jones, begynder hun at se et glimt af den skæbne, der hele tiden har ventet hende. Hendes genetiske sammensætning afslører, at hun er den næste i rækken til en ekstraordinær arv, der kan ændre hele universets balance. Instruktørparret bag Matrix-trilogien og Cloud Atlas byder med Jupiter Ascending på endnu en visionær rejse til det ukendte.
Trailer:

Jupiter Ascending - instrueret af to genreeksperter

Jupiter Ascending er endnu en fantastisk science fiction film, der er instrueret af det samme søskendepar, som også instruerede filmen The Matrix. I denne film hedder hovedpersonen Jupiter Jones og hun er slet ikke som alle andre. Det lå i stjernerne, bogstavelig talt, at hun skulle blive til noget stort, allerede den dag hun blev født. Da Jupiter bliver voksen, er hun endt i en rengøringsjob. Men hun kan godt fornemme, og drømmer også om, at hun skal noget mere end blot at gøre rent. Det er dog først, da hun møder den syntetisk fremstillede Caine, som endda er tidligere jægersoldat, at Jupiter præsenteres for sin skæbne, som er bestemt i himmelrummet. Udover at blive præsenteret for sin skæbne går det også op for Jupiter, at en hensynløs, magtfuld og ond hersker er ude ude på at gøre det af med hende. Ud over at søskendeparret, Andy og Lana Wachowski også har instrueret The Matrix, så er de også hjerner bag andre store film som Speed Racer og Cloud Atlas. Disse to instruktører er på sin vis genreeksperter inden for science fiction, hvorfor man kan forvente en fantastisk film. I titelrollen ser vi den altid fantastiske Mila Kunis, mens den meget actionvante Channing Tatum spiller det syntetiske menneske, Caine. Bag denne film er altså et helt fantastisk hold, der har arbejdet stenhårdt på at lave en super fed film - og det lykkedes.

Vidste du at?

Trivia

Channing Tatum var nødt til at bære et mundstykke gennem hele filmen for at ændre sin undermund, så hans rolle ville blive meget mere realistisk. Dette gav ham desværre en del udfordringer med at lukke munden og derfor også med at snakke.

Goofs

Da Jupiter skal have lavet sin tatovering helt færdig, sidder den et sted på armen - et område meget tæt på albuen. Da hun så fjerner sin arm efterfølgende, har tatoveringen fjernet sig et par centimeter ned langs armen mod håndleddet.

Citat

Jupiter: Fordi en drøm virkelig er den eneste mulighed for at dette giver mening. Caine: Sammenlignet med hvad? Ideen om at I er den eneste intelligente art på denne beboelig jord, i et univers fuld af planeter, hvor du ikke har et talt for at beskrive, hvor mange der er.

Jupiter Ascending - science fiction på din måde

Køb Jupiter Ascending, hvis du vil se filmen flere gange og have den i din samling af fede film, eller lej Jupiter Ascending, hvis det er nok for dig at se filmen en enkelt gang. Det er da let, ikke? Ud over dette bliver du ikke bundet op via et abonnement, hvilket giver dig stor frihed til kun at betale for det, du rent faktisk ser af film. Tjek mulighederne ud på http://blockbuster.dk/om, hvor du altid finder de nyeste film - selv premiere-film til få penge.

Med filmen Jupiter Ascending, en pose popcorn, en sofa og et tæppe er du sikret en god og hyggelig aften i selskab med en fantastisk film, som er skabt blandt genrens elite.

Læs mere om Jupiter Ascending
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 2 timer 07 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer