Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Junglebogen

1 timer 42 minutter
7.5
Køb 149,-

* Skal udfyldes

Køb 149,-
Trailer:
BEMÆRK ORIGINALT SPROG:
Denne film er med engelsk tale.
Handling:
*ENGELSK TALE* Menneskeungen Mowgli opfostres af en familie af ulve, men må forlade junglen af hensyn til sin egen sikkerhed på grund af tigeren Shere Khan. Mowgli begiver sig ud på en spændende rejse med den strenge panter Bagheera og den sorgløse bjørn Baloo. På rejsen møder han andre jungleskabninger, f.eks. Kaa, en pyton, der hypnotiserer menneskeungen, og kong Louie, der forsøger at få Mowgli til at afsløre hemmeligheden om den sjældne og dødbringende Røde Blomst - ild.
Trailer:

Junglebogen – En smuk filmatisering af den kendte klassiker

Der er vist ingen, som ikke kender til den klassiske historie om Mowgli og Junglebogen. I denne version har man lavet et mere realistisk billede med rigtige skuespillere og realistiske effekter fra dyrenes side for at give historien endnu mere liv end tidligere. Selvom Junglebogen er en moderne version med nye effekter, går man ikke på kompromis med den klassiske fortælling om Mowgli i junglen. Vi følger menneskeungen Mowgli, som bliver opfostret i junglen af en flok ulve. For at kunne leve sikkert bliver han dog nødt til at forlade junglen, da man aldrig kan være sikker der længere på grund af den grusomme tiger Shere Khan. Sammen med den hårde panter Bagheera og den sorgløse bjørn Baloo skal de altså nu begive sig ud på en farlig og spændende rejse igennem junglen for at finde sikkerhed for Mowgli. På deres rejse støder de på mange forskellige spændende dyr fra junglen. De møder blandt andet Kaa, der er en stor pytonslange, som lykkes med at hypnotisere Mowgli. På deres eventyr støder de også på Kong Louie, der ihærdigt forsøger at få Mowgli til at afsløre junglens hemmelighed om den sjældne og farlige Røde Blomst. Junglebogen har aldrig været mere underholdende end med denne seneste version, der med flotte effekter og et smukt billede skaber helt nyt liv til den spændende historie.

Vidste du at?

Trivia

Imellem alle skattene i Kong Louies tempel, kan man se den magiske lampe fra Aladdin. I den originale Junglebog fra 1967 er Kong Louie en Orangutang, men i denne seneste version af Junglebogen er han en Gigantopithecus, som er en større forfader til dagens orangutanger, som levede i dele af Indien. Denne ændring er gjort for at give et mere realistisk billede af, hvorfor Louie er konge over alle aberne og delvist også fordi, orangutanger ikke lever i Indien. På trods af denne smarte ændring findes der dog stadigvæk andre dyr fra filmen, som ikke lever i Indien. De snakkende dyr fra filmen er lavet ud fra studier af dyrs måde at bevæge sig på og derefter at få skuespillerne til at kopiere disse for at gøre filmen mere realistisk.

Goofs

I en scene bliver Mowgli stukket af en bi, men i scenen direkte efter er hans bistik fuldstændig forsvundet.

Citat

Baloo: [singing] “Forget about your worries and your strife...” Mowgli: “What's that?” Baloo: “That's a song about the good life.”Bagheera: “Come on, Mowgli. Let's be on our way.” Mowgli: “But I'm helping Baloo get ready for hibernation.” Bagheera: “Bears don't hibernate in the jungle.” Baloo:” Not full hibernation but I nap a lot.”

Junglebogen - En smuk genskabelse af den klassiske historie

Junglebogen er en fantastisk film både for voksne og små. Man kan virkelig se, at der er kælet for detaljerne, og at de har gjort alt for at gøre denne film så realistisk som mulig men stadigvæk beholde alle elementerne fra klassikeren.

Læs mere om Junglebogen
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 42 minutter
 • Censur:
  Køb 149,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer