Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Julestjerner

Sæson 1
25 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Cykelpigen Sus er lige flyttet fra storbyen til Brorfelde, hvor der er langt til alting. Heldigvis møder hun nye venner og sammen med Bob og Nisse-Tom får hun nok at se til, da der pludselig begynder at ske mystiske ting rundt om i det ellers fredelige Brorfelde. Denne julekalender, kendt fra DR, kørte over skærmen i 2012 og indeholder faktisk hele 25 afsnit. Julestjerner af skabt af det kunstneriske makkerpar Wikke & Rasmussen, som man kender fra film som Flyvende Farmor, Hannibal & Jerry og Der var engang en dreng...
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Afsnit 1

Hjemme i Brøndbyøster drømmer 13-årige Sus om at komme til konkurrence på sin BMX cykel. Måske fordi hun er forelsket i træneren, The Whizz. Men det bliver en 1. december helt anderledes end planlagt - både for Sus og hendes mor og far. Næppe er en voldsom decemberstorm, som får deres højhus til at knage faretruende, drevet over, førend viceværten ringer på døren med en god og dårlig nyhed.

2: Afsnit 2

Sus og hendes forældre skal pakke, inden deres højhus bliver evakueret. Sus må sende afbud til BMX træning og køre med sin mor og far mod Holbæk. De farer nærmest vild, indtil de bliver stoppet af Bjarne Betjent . Foran den lokale Brugs går bilen i stykker, og de må have hjælp af mekaniker Kim. De møder hendes søn, Tom , som mener han er en vampyr. I Forsamlings-huset spørger de om vej hos Big J, men det bliver hans søn, Bob, der cykler med til Blomsterland. Hvad mon der venter dem dér?

3: Afsnit 3

Sus og hendes forældre kigger nærmere på Blomsterland. Maria er optimistisk, men Sus vil hjem til sit BMX crew. Naturen i Brorfelde snyder hende, og hun er ved at komme galt af sted, men reddes af Vera Grus. Sus opsøger Bob i Forsamlingshuset. Han fortæller om sin stjernekikkert og tager Sus med op til Observatoriet. Det var her, Bobs mor forsvandt juleaften for 7 år siden. Trods Bjarne Betjents anstrengelser kommer de ind i den store kuppel. Da Bob også præsenterer Sus for sine to mormødre, er hun nærmest glad, indtil de kommer med en spådom.

4: Afsnit 4

Maria vil starte en gårdbutik, og Sus skal meldes ind i den lokale skole. Ingen af delene går efter planen. Imens opsøges Big J af Bjarne Betjent, der fortæller, at Forsamlingshuset skal på tvangsauktion. Tom forskrækker Bjarne, og Vera Grus forsøger at få Sus og familie til at forlade Blomsterland. Sus prøver desperat at komme i kontakt med sit BMX cykel crew, da Bob viser hende noget meget mystisk oppe i observatoriet.

5: Afsnit 5

Sus hjælper sin far med at fælde juletræer, da de overraskes af Vera Grus, som tilbyder at købe Blomsterland. Betyder det, at Sus endelig kan flytte tilbage til Brøndbyøster? Tom har fundet en ny måde at drille Bjarne Brugs på, og Bob vil have sin far med op til Observatoriet for at vise ham den nye stjerne. Big J er modvillig. Han har ikke været på bakken, siden Bobs mor forsvandt netop dér for syv år siden.

6: Afsnit 6

I forsamlingshuset overraskes Bob af Big J, som er blevet inspireret af stjernen, han så. Kim modtager et frieri af en trucker, der er på besøg, men Tom får effektivt afbrudt dem. Sus er glad for den spådom, hun har fået hos søstrene mormor, og ser frem til at komme hjem til sine venner. Hun tager med Bob op til Observatoriet for at sige farvel. Men nogen er kommet dem i forkøbet, og Sus får den besked, hun mest af alt frygter.

7: Afsnit 7

Søstrene mormor henter julegran i Blomsterland, Det gør de altid 7. december til ære for nisserne, som de hævder på denne dag flytter ind i bakken. I forsamlingshuset skriver Big J videre inspireret af Jule-evangeliet, og Bob lokkes til at spille med på sin cello, inden de brutalt afbrydes af Vera. Senere cykler Bob og Sus forbi Søstrene mormor, der holder indflytnings-jul for nisserne. Da Sus og Bob fortsætter til Observatoriet for at se, om stjernen er blevet større, hører de fremmede stemmer.

8: Afsnit 8

Bjarne Betjent afvises af de tre videnskabsmænd. Bob kommer galt af sted, da Sus og han stikker af fra Bjarne. Bob bliver lappet sammen hos Kim, der har besøg af Søstrene mormor. De lytter til oplysningen om videnskabsmændene i Observatoriet, mens Tom laver larm, så Bjarne må stoppe ham. Sus og Bob øver sammen med Big J, da Bjarne kommer for at hente orglet, som Big J ikke har betalt afdrag på. Da Bjarne kører væk med orglet sker der ham noget meget mystisk.

9: Afsnit 9

Søstrene mormor efterlyser julestjerner, og John tager med Sus til København for at købe ind på blomstertorvet. Bjarne besøger Vera for at fortælle om de tre nye naboer fra universitetet. Vera opsøger videnskabsmændene og giver dem et tilbud. Inde i byen genser Sus sit cykelhold, men det går ikke, som hun har håbet. I Brugsen vågner Bjarne Betjent, da mystiske ting begynder at ske omkring ham. Bjarne tror, det er Tom, der er på spil - men sandheden er en helt anden.

10: Afsnit 10

I forsamlingshuset er Big J lykkelig over at være genforenet med sit orgel. Bjarne Brugs forsøger uden held at overbevise Vera om, at overnaturlige kræfter er på spil, måske ligefrem nisser. I værkstedet hos Kim dukker endnu en forelsket trucker op, mens Tom får lov til at bruge sin rytmeboks hos Big J. Sus og Bob må op til Observatoriet på bakken, da et mystisk lys breder sig på himlen, men Søstrene mormor er kommet dem i forkøbet.

11: Afsnit 11

Bob er ikke tilfreds med Søstrene mormors forklaring på det mystiske vejr og vil søge råd hos de tre videnskabsmænd i Observatoriet. Mens Bob og Sus kigger ind i Værkstedstårnet, rammes Brorfelde af en voldsom snestorm. Der sker mystiske ting på tv-kanalerne, Bjarnes bil opfører sig mærkeligt i uvejret, og bedst som Bingo vil lave mad, går strømmen. Hvad betyder det for Blomsterland, hvor der netop er sat varmelamper op for at beskytte de mange nyindkøbte julestjerner?

12: Afsnit 12

Der er krise i Blomsterland på grund af strømafbrydelsen. Bob og Sus er hos videnskabsmændene, der fortæller om det voldsomme uvejr, der har ramt Brorfelde. Søstrene mormor afviser den videnskabelige forklaring, men snestormen tager til. Da Veras hund opsøger Bjarne i Brugsen, bliver han bange for, at Vera er forsvundet. Da alt ser værst ud, sker der noget uventet og helt uforklarligt.

13: Afsnit 13

Hos søstrene mormor søger Bjarne betjent en forklaring på det, der skete i Blomsterland. Kis og Kirsten er ved at forberede Lucia dagen og har uventede planer med Bjarne, inden de sender ham videre til nisserne i bakken. Her får Bjarne sig en overraskelse, og senere får han problemer med Vera Grus. Der venter også Sus og Bob en overraskelse, da de om aftenen tager tilbage til bakken med Observatoriet.

14: Afsnit 14

Vera har store planer, da hun dukker op hos Petersen i Observatoriet. I forsamlingshuset øver Bob og Sus på musicalen sammen med Big J. Han indser, at han må lave auditions for at få flere medvirkende. Han besøger derfor Maria og John i drivhuset. Mens Vera fortæller Bjarne Brugs om sine fremtidsplaner, fortæller Kis og Kirsten om dengang Bobs mor forsvandt for 7 år siden. Da Bob tager videre til Værksteds-tårnet bliver han igen mindet om sin mor.

15: Afsnit 15

Bob fortæller både Big J og Bjarne Betjent om fundet af sin mors hue. Big J har ondt af Bob, Bjarne Betjent sætter en ny eftersøgning i gang og møder en trucker, der til forveksling ligner Elvis Presley. Truckeren dukker op på værkstedet hos Kim, hvor Big J straks inviterer ham til audition sammen med Kim. Imens gør Vera et nyt forsøg for at fange interessen hos Petersen i Observatoriet.

16: Afsnit 16

Rocko og Kim er til audition i forsamlingshuset hos Big J, og resultatet er helt uventet. Vera giver Big J et tilbud, han har svært ved at afslå. Imens er Bob hos Søstrene mormor, der mener, at Bobs mors er til stede. Da Vera igen prøver at købe Blomsterland, dukker en kunde meget belejligt op. Bob og Sus prøver at snige sig ind i Værkstedstårnet, mens Vera Grus tager hævn over dem alle sammen.

17: Afsnit 17

Veras hævn rammer hele Brorfelde, men først Bjarne Betjent, der må have hjælp af Søstrene mormor og deres traktor. Bjarne indkalder alle til borgermøde i forsamlingshuset og forklarer om den ulykke, der har ramt byen. Big J benytter lejligheden til at få alle med i sin musical. Imens hjemme hos Vera Grus begynder der at ske mystiske ting, da hun får en gæst, som inviterer hende med på en rejse tilbage i tiden.

18: Afsnit 18

Vera opsøger Bjarne i brugsen og beskylder ham for at stå bag de mystiske ting, hun oplevede i sit tv. Men de er ikke alene, og på forunderlig vis kommer de begge tilbage til hullet i vejen. Her overbevises Bjarne om, at nisserne er på spil. Han skifter til Betjent huen og opsøger Søstrene mormor for at få et nisse signalement, og om aftenen sætter han en eftersøgning i gang omkring bakken. Tom bliver væk fra sin mor, og så sker der noget!

19: Afsnit 19

Det er fortsat midt om natten og Tom er væk. Hvad har han opdaget? Bjarne Betjent søger mod Værkstedstårnet og mødes blot af Petersen, Pallesen og Piil. Tilbage i forsamlingshuset fortsætter Big J prøverne på sin musical med John og Maria. Imens søger Sus, Bob og Tom tilbage til værkstedstårnet. De ser lys fra en sprække i gulvet. Hvad gemmer sig dernede?

20: Afsnit 20

For at kende sandheden må Tom, Sus og Bob afgive et løfte om at holde på hemmelighederne i kælderen. Og nissernes historie er mere spændende, end de havde forestillet sig. Da de hver især kommer hjem, bliver der stillet spørgsmål til hvor de har været, og hvad de har lavet. Vil det lykkes dem at bevare hemmeligheden? Imens opsøger Vera Grus de tre videnskabsmænd med en ubehagelig afsløring.

21: Afsnit 21

Vera får besøg af en ejendomsmægler, der tilbyder at sælge hende hele Brorfelde By. Igen forsøger Julemanden at få hende på andre tanker ved at vise hende, hvordan hele byen forbereder sig til julen. På årets korteste dag pynter Søstrene mormor altid deres udendørs træ, de får hjælp af Sus og Bob, som cykler op til nisserne i Observatoriet. Her afbrydes de af Piil, der har fået øje på noget faretruende ude i rummet.

22: Afsnit 22

Petersen, Pallesen og Piil forsøger at hjælpe deres afløsere ned igennem himmelrummet, mens Big J. er i gang med prøverne i forsamlingshuset. Han afbrydes af Grus Vera, der har store nyheder til alle, der er til stede. Bjarne Betjent har en overraskende besked til Vera, mens nisserne i Observatoriet forklarer Sus og Bob om risikoen med sorte huller og porten, der skal sørge for tids springet.

23: Afsnit 23

Mens der i Observatoriet ventes på nyt fra rumskibet på vej mod Jorden, afprøver de tre nisser i Værkstedstårnet den løfteraket, der skal bringe deres egen rumraket hjem. Noget går galt, og planerne må ændres, lige indtil Tom dukker op. Samtidig er der en anden, der dukker op i sine hvide truck hjemme hos Kim. Grus Veras planer om at udslette hele Brorfelde kommer Julemanden for øre, og han må tage affære en sidste gang.

24: Afsnit 24

Vera Grus opsøger først Bjarne Betjent, dernæst forsamlingshuset, hvor de alle sammen er i gang med at pynte op til juletræs fest. I Værkstedstårnet er der også hektisk aktivitet. Bob og Sus lover at aflede opmærksomheden, når den ene raket skal fyres af og den anden derefter lande kl. 16. Det ser først ud til at gå efter planen, men så bliver der igen brug for al den hjælp, Tom, Bob og Sus kan mønstre. Og så venter der en overraskelse eller to.

25: Afsnit 25

Den store aften er kommet. Der er premiere i Brorfelde forsamlingshus på 'Soul Jul'. Vil forestillingen blive udsolgt, så Big J. kan få reddet sin økonomi? Og vil det lykkes at samle alle de medvirkende? Der venter Big J. en overraskelse fra hans gamle dage som musiker, og der venter Bob, Tom og Sus en overraskelse fra det ydre rum.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer