Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Juleønsket

Sæson 1
24 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
12-årige Julie har ét brændende ønske: at være sammen med hele sin familie juleaften. Julies ønske bliver hørt et sted, højt oppe i skyerne i engleverdenen og englen Rafi sendes ned for at opfylde ønsket. Kort efter sendes to andre engle ned, og under dække af at være Rafis familie, skal de fange en ældgammel dæmon, som truer med at kaste verden ud i kaos.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: 1. December - Julies ønske

Juli har kun ét brændende ønske: At være sammen med hele sin familie juleaften. Men hendes plan ser ud til at smuldre, da begge forældre skal arbejde d. 24. december. Endvidere skal Julies halvsøster Mie holde jul hos sin mor. Så Julie ønsker - sådan RIGTIGT ønsker - at hun skal være sammen med HELE sin familie juleaften. Ønsket er så stærkt, at det flyver op til englenes verden, hvor det bliver hørt. I engleverdenen har ærkeenglene udfordringer med problemenglen Rafi, som skal lære disciplin og medfølelse, før han kan få sin fulde englestyrke og vinger. For at gøre sig fortjent til dette, beslutter englerådet at sende Rafi på en opgave nede på jorden.

2: 2. December - Den hjemløse engel

Rafi har installeret sig i den gamle færgegrill i ly for kulden, som han slet ikke er vant til. Julie er noget overrasket over at møde Rafi, som fortæller, at han bor i færgegrillen uden forældre. Julie finder et gammelt familiealbum, hvor hun får øje på Karsten på Macchu Piccho for 12 år siden, men der er noget Julie ikke helt kan få til at hænge sammen i forbindelse med farens rejse.

3: 3. December - Rafis nye familie

Julie og Willy ser flere familiealbummer i gennem og finder frem til, at der ikke ikke findes nogle billeder af hende selv og Karsten, før hun er fire måneder gammel. Gabi og Michael skal undersøge skolen nærmere, for at lede efter spor fra en dæmon. De flytter ind hos Rafi, som ikke må finde ud af deres rigtige mission.

4: 4. December - Julekonkurrencen

I dag er skolens store klippeklisteredag, hvor alle konkurrerer om at lave det flotteste julepynt og dekorationer. Julie vil bare vinde den konkurrence. Rafi skal starte i Julies klasse og møder op på skolen med 'mor' Gabi og 'onkel' Michael. Michael taler med Mie og det ser Cecilie og Ditte, som er meget opsatte på at møde Michael. Gabi finder sort støv på legepladsen, så nu hersker der ingen tvivl: der er en dæmon på skolen!

5: 5. December - Byggedag

På toppen af Storebæltsbroens gigantiske pyloner samles Gabi, Michael, Zacharias og Arron. Nu er de sikre på, der er en dæmon i området - men det ved ikke, hvilkens slags. Derfor sætter de Arron til at genenmsøge Englearkivet efter gamle rapporter om dæmonaktivitet på egenen.

6: 6. December - Bagholdsangreb

Michael er nervøs for, om børnene er i fare for dæmonen, men Gabi siger, at han skal være mere bekymret for sig selv, da dæmoner går efter engle. Julie spørger Rafi om hjælp til at spørge sin far om noget meget vigtigt. Ole Pehrsson insisterer stadig på, at Willy bør gå til en sport og nu er Willys mor, Mette, også med å idéen.

7: 7. December - Skytsenglen

Vigdis og Karsten er bekymrede for Julie, der har isoleret sig på sit værelse. De beslutter, at Karsten skal tage en snak med hende. Vogterenglene mødes på toppen af Storebæltsbroen og gør status: Arrons tilstand er kritisk og det eneste, der holder ham i live er styrkekilden.

8: 8. December - Hemmeligheder

Både hos familien Nørgaard og hos englene er stemnningen trykket. Begge steder føler børnene, at de voksne holder noget hemmeligt. Julie vil vide, hvem hendes rigtige far er, men mor Vigdis taler hele tiden udenom. Efter, at Rafi overhørte Michael og Rafi i skoven er han blevet mistænksom. Rafi insisterer på at vide, hvad der foregår.

9: 9. December - Rafis valg

Rafi er blevet kaldt op til englerådet, som forklarer ham, hvilken mission der er gang i nede på jorden. På skolen spørger Cecilie og Ditte, om Mie vil gå Lucia-optog med dem. Og Julie har fået en lille mistanke om, hvem hendes biologiske far er, så hun har besluttet sig for selv at undersøge det nærmere.

10: 10. December - Jeg så julemanden

Gabi og Michael tager hen på skolebiblioteket for at lede efter bøger om lokalhistorie, - for måske var hændelsen for 400 år siden noget som menneske lagde mærke til.

11: 11. December - Baalios

Julie, Rafi, Willy og Toke tager ud til Atlas Bergs sommerhus. De vil spørge, om han kan huske Vigdis fra optagelserne til 'Nat på Kollegiet'. På vej ud af huset opdager Rafi noget, som får ham til at tvivle på, om Atlas Berg virkelig er den, han udgiver sig for at være.

12: 12. December - Dæmonmærket

I færgegrillen gennemgår englene bunkser af gamle dokumenter. Zacharias ahr nemlig bedt dem blive i sikkerhed, indtil englerådet er klar emd en samlet indsats mod Balios. Den selvcentrerede Altas Berg kommer til middag hos familien Nørgaard.

13: 13. December - Lucia

Det er dagen før Lucia-optoget. Selv om Michael har skaffet de smukkeste Lucia-kjoler, er Mie alligevel trist. De andre piger skal mødes efter optoget, men Mie er ikke inviteret. Om aftenen lokker Willy Julie med ud at udspionere han mors og Ole Pehrsson, som han tror er ved at blive kærester, men ude i skoven får de noget helt andet at se, nemlig Michael og Gabi og noget helt ubegribeligt.

14: 14. December - Gabis styrke

Julie og Willy ser filmen med Gabi, der flyver væk igen og igen. De kommer frem til, at de ikke kun er Gabi, der er lidt anderledes, men også Michael og Rafi, - og de spørger Rafi om alt muligt.

15: 15. December - Indbrud

På Storebæltsbroens top hører Zacharias om det natlige møde med Baalios. Men Gabi fortæller ikke, at Michael stivnede af skræk og blev ramt af hendes kamplyn, -eller at hun har måtte ofre en del af sin styrke. Mie fortæller Julie, at tre ud af 7 af pigerne fra Lucia-optoget har haft indbrud. Måske leder dæmonen efter englekjortlerne, som pigerne bar?

16: 16. December - Lus fra Egypten

Zacharias forklarer Gabi og Michael om indsatsen mod Baalios: Der er placeret vogterengle hos de tre piger fra Lucia-optoget, der endnu ikke har haft indbrud. Julie og Willy observerer, hvordan både Ole Pehrsson og Willys mor Mette er helt rundt på gulvet, efter de har slået op med hinanden.

17: 17. December - Jack Og Verdenskortet

Dag og nat er Gabi og de andre vogterengle på udkig efter Baalios. Mie fortæller Anders, at hun gerne vil spille med ham til juleafslutningen alligevel. Julies klasse har besøg af Karstens kollega Bjarne, der underviser i førstehjælp, og Julie spotter en chance for et vagtbytte, så Karsten kan få fri juleaften.

18: 18. December - Hemmelig mission

Julies får en mission om at gennemsøge Jacks værksted, uden han opdager det. Og Willy skal holde vagt. Rafi får hjælp af ærkeenglen Uriel til at finde en læge, der kan tage Vigdis' vagt juleaften, så Julies juleønske kan blive opfyldt.

19: 19. December - Baalios' grotte

Englene har sporet sig ind på, hvor Jack kan være. Zacharias sender en specialstyrke med de bedste vogtere afsted, men Gabi får ikke lov at komme med. I færgegrillen opdager Julie en tegning af legestativet i skolegården, - og Gabi fortæller, der var dér, hun fandt dæmonstæv.

20: 20. December - Asbjørn

I den gamle færgegrill er englene ved at pakke sammen og slette alle spor efter sig, men Zacharias har stadig Julies ønske, der skal opfyldes. Julie har samlet noget julepynt til Jack, som hun går hen til ham med. I værkstdet finder hun et bilelde, der minder meget om et, hun har set før!

21: 21. December - Gå med Styrken

Julie har bagt småkager og sammen med Willy tager hun over på skolen for at give nogle til Jack. De taler om Rafis ceremoni og opdager slet ikke, at der er nogen, der lytter med i deres samtale.

22: 22. December - Dæmonhjertet

Julie og Willy har ét ønske: De vil gerne se Rafi. Zacharias siger nej, men Saraquel mener, at de måske kan gøre en undtagelse, og Julie og Willy kommer ud på deres livs flyvetur.

23: 23. December - Det store opgør

Julie vågner op og ser noget under sin seng - den lille sten fra dæmonhulen udsender nu et skarpt rødt lys. I englenes verden er tiden ved at rinde ud for Arron. Men så kommer saraquel løbende med endnu et ønske fra Julie?

24: 24. December - Glade jul

Nu er det endelig jul, men Julie er trist over, at englene er væk. Mette har travlt i køkkenet, for hun og Willy skal holde jul med Ole Pehrsson. Toke glæder sig helt vildt, for nu skal han endelig have de store gaver, han har gået og ønsket sig hele december måned. På et skib langt væk skal Jack jolde jul for sig selv, men han fpr et chok, da han pludselig står ansigt til ansigt med en han han kender.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer