Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Jordskott

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Jordskott er en skræmmende thriller med rødder i den svenske urskov. Kriminalefterforskeren Eva Thornblad vender tilbage til byen Silverhöjd syv år efter, at hendes datter Josephine forsvandt fra en skovsø. Liget blev aldrig fundet, men det formodes, at pigen druknede. Da en dreng forsvinder sporløst under lignende mystiske omstændigheder, er Eva overbevist om, at sagen er forbundet med hendes datters forsvinden.
 • Udgivelsesår: 2015
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Del I

  Flere år er gået, siden politikommissær Eva Thörnblads datter Josefine forsvandt, ved skovsøen i Silverhöjd. Det blev betragtet som en tragisk drukneulykke, men liget blev aldrig fundet. Nu sker det igen. Et barn forsvinder, og Eva vender tilbage til sin hjemby for at deltage i eftersøgningen, overbevist om, at nogen har taget begge børn.

  2: Del II

  Eva er overbevist om, at den alvorligt syge pige, der blev fundet, er hendes datter Josefine. Hvor har hun været i alle disse år? Eva fortsætter sin søgen efter svar, og nye opdagelser fører hende til tidligere politibetjent Gran. Samtidigt bliver hun udsat for et mordforsøg.

  3: Del III

  Josefine er forsvundet fra hospitalet og Eva slutter sig til det lokale politi i eftersøgningen. Hendes kollega Tom mistænker Eva, for at være indblandet i datterens forsvinden, men mistanken bliver snart erstattet af en spirende interesse.

  4: Del IV

  Nogen har brudt ind hos Eva, og efterladt en flaske med ukendt indhold på køkkenbordet. Eva indser, at den mørke væske er, det Josefine har brug for, for at overleve. Samtidigt jagter morderen stadig sine ofre og Wass fra Rigspolitiet skjuler spor, som ingen skal se.

  5: Del V

  Eva står overfor et skæbnesvangert valg. Væsnet fra skoven, vil have et andet barn i bytte, for mere medicin til Josefine. Wass viser sig at arbejde for en hemmelig organisation, der skjuler spor af alle ikke-menneskelige. Gran taler højt om ting, der ikke bør tales om og for det, betales der en høj pris.

  6: Del VI

  Eva beslutter sig for, at sætte en fælde for væsnet fra skoven. Men planen går grueligt galt. Fortvivlet fortæller hun Wass hvad hun har gjort. Samtidigt finder Eva et hemmeligt kammer, der skjuler store hemmeligheder og mange svar.

  7: Del VII

  Et slemt skudsår, bringer Eva til den gamle kvinde, Ylva som behandler hende med en jordskott indsprøjtning. Det redder Evas liv, men har også stærke bivirkninger. I mellemtiden bliver hendes datter Josefine kidnappet.

  8: Del VIII

  Josefine er blevet kidnappet af Nicklas, der skjuler hende i laden. Eva kæmper med den parasit hun har i kroppen. Hun har en plan for, hvordan hun kan redde de forsvundne børn og er i strid mod sin fars firma. Imens finder Tom et bevis, der chokerer ham.

  9: Del IX

  Eva opdager hvad der skete med hendes far. Samtidigt har nye eksplosioner i skoven, vakt væsnets vrede og fem børn forsvinder fra Silverhöjds børnehospital. Panikken breder sig og politiet synes, at miste kontrollen. Tom beslutter sig for, at fortælle Wass hvad han fandt hos Eva.

  10: Del X

  Eva tvinges til at forlade Silverhöjd for at redde Josefine. Men hun vender tilbage for enhver pris, for at redde de forsvundne børn. Da Eva laver en fejlberegning, er børnenes liv, og måske hele Silverhöjds eksistens i fare.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer