Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

John Wick 2

1 timer 58 minutter
7.5
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Den berygtede lejemorder John Wick vender modvilligt tilbage til branchen, da en gammel kollega beder om hjælp. Hans mission fører ham til Rom, hvor han hurtigt opdager, at han selv er blevet målskive for sine gamle kollegaer, da der er blevet udlovet en klækkelig belønning til den, der formår at slå Wick ihjel.
Trailer:

John Wick 2 - lejemorderen vender tilbage

John Wick 2 er efterfølgeren af den helt igennem fantastiske film John Wick, som omhandler lejemoderen af samme navn, spillet af Keanu Reeves. Den første film var virkelig en rendyrket actionfilm og vores hovedperson var utrolig effektiv. I filmens mere end 101 spilleminutter, lykkedes det for John Wick at slå intet mindre end 76 mænd ihjel - altså omkring 1 drab hvert 1,3 minut! 2'eren handler naturligvis også om John Wick, og i denne film vender vores hovedperson meget modvilligt tilbage til at slå folk ihjel, da en tidligere kollega har brug for hjælp. Missionen leder til Rom, og der går ikke længe før, John selv finder ud af, at han er målet for patroner af sine tidligere kollegaer. Det viser sig nemlig, at der er blevet udlovet en ret stor dusør til den, som kan slå John Wick ihjel. Der er virkelig action for alle pengene i denne film, som er instrueret af ingen ringere end Chad Stahelski. På skuespillerlisten finder man store navne som Keanu Reeves, Bridget Moynahan, Peter Stormare, Ian McShane og mange, mange flere, som alle er med til at gøre filmen til det, den er - nemlig en rigtig god og fængende actionfilm, som man har lyst til at se til ende. Frem med popcornene og smid dig i sofaen under tæppet - det er nemlig tid til film.

Vidste du at?

Trivia

Keanu Reeves udførte 95% af sine stuntscener helt selv. Der var to, som han ikke selv lavede. Den ene er der, hvor John Wick bliver ramt af en bil. Den anden er der, hvor han falder ned af trapperne, mens han slås mod Cassian.

Goofs

I åbningsscenen ser vi en mand på en motorcykel. Han har en hjelm på, og først er det en Shoei, men senere er det en AGV, men i samme farve. - I slåsscenen på toget, er der ikke en eneste, som filmer det med sin telefon.

Citat

Winston: Jonathan, listen to me. Santino D'Antonio: A man can stay here a long time and never eat the same meal twice. Winston: Just walk away. Santino D'Antonio: Yeah Jonathan, walk aw... [John kills Santino with a bullet in the forehead] Winston: What have you done? John Wick: Finished it.

Køb eller lej John Wick 2

Køb John Wick 2, hvis du er blevet så vild med filmen, at du vil have mulighed for at se den om og om igen. Ellers lej John Wick 2, hvis det for dig er nok at se filmen en enkelt gang.For her hos BLOCKBUSTER betaler du kun for det, som du rent faktisk ser, og du er ikke tvunget til at betale til et abonnement hver måned. Læs meget mere om denne film, og alle vores andre, på vores hjemmeside.

John Wick 2 er den perfekte film til dig, som elsker en god gang action. Køb eller lej den hos BLOCKBUSTER. Så er du sikret god hygge i din stue.

Læs mere om John Wick 2
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 58 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer