Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Joey

Sæson 1
24 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Joey Tribbinani forlader New York for at forsøge sig med showbiz i Hollywood - og genforenes med sin søster og nevø på den californiske vestkyst. Her begynder han et helt nyt liv, hvilket giver anledning til nye grin med Matt LeBlanc og endnu et fremragende hold af skuespillere i denne herlige komedieserie. Hvis du kan lide skæg og spas, skal du holde dig til Joey.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

Pilot: Joey har forladt sine venner i New York for at prøve lykken som skuespiller i Hollywood, men han får ikke nogen helt let start i drømmenes by. For næppe har hans hotte storesøster Gina fået Joey installeret i sin nye lejlighed, før Ginas 20-årige søn meddeler sin onkel, at han også ønsker at flytte ind. Han er nemlig led og ked af at bo hjemme hos mor. Joey er imidlertid lidt beklemt ved at risikere at såre sin storesøster, og så er der også en anden hindring: Joeys nevø er cirka 10.000 gange klogere end onklen!

2: Joey and the Student

Joey and the Student: Joeys nevø, Michael, har aldrig været på en bar for at score piger. Nu skal det være, og hvem er en bedre læremester end Joey? Desværre for både Michael og Joey insisterer storesøster Gina på at blande sig i sin søns første score-tur. Joey er allerede godt træt af sin irriterende vicevært, og han brokker sig til den kønne unge kvinde, der bor i lejligheden ved siden af. Og så får han sig noget af en overraskelse!

3: Joey and the Party

Joey and the Party: Joey savner venner i Los Angeles, derfor holder han en fest for alle naboerne, så han kan lære dem at kende. Han har særlig udset sig én af dem, som han tror, kunne blive alle tiders kammerat - men den seje Jake er desværre mere interesseret i Gina end i Joey. Nevøen Michael går i panik, da det viser sig, at en af hans venner fra skolen vil tage sin kæreste med. For det betyder, at Michael nu er den eneste af nørderne i hans slæng, der ikke har haft en kæreste. Men så kommer Alex ham til undsætning.

4: Joey and the Book Club

Joey and the Book Club: Joey har svært ved at finde steder at møde kvinder i Los Angeles, men så opdager han, at det vrimler med hotte chicks til Michaels bogklubaften. Michael er ikke særlig begejstret ved tanken om Joey som medlem af klubben, men Joey tigger og be'r. Han lover endda at læse en bog til næste gang. Og så går jagten ellers ind. Gina forsøger at lokke sin bror til at skaffe hende stjerneklienter til frisørsalonen, men da Joey ikke formår at opfylde ønsket, kaster hun sig over hans søde nabo, Alex.

5: Joey and the Perfect Storm

Joey and the Perfect Storm: Joey er skuffet, da han kun bliver dublant til rollen som Richard III, men Michael overbeviser ham om, at det er der masser af perspektiv i. For det kræver jo bare, at stjernen bliver syg, så står døren til berømmelsen på vid gab. Og en aften sker miraklet rent faktisk: Joey skal på scenen. Eneste problem er bare, at Joey blev så glad for Micahels dublant-tale, at han besluttede sig for at tage flere af den slags roller, så nu har han tre på hånden, og stjernerne i de andre stykker, er også blevet syge. Hvad gør han nu?

6: Joey and the Nemesis

Joey and the Nemesis: Til en af sine mange castingprøver, får Joey sig en ven blandt de andre håbefulde ansøgere. Det tror han i hvert fald. Men i virkeligheden udnytter konkurrenten Joeys godtroenhed groft til at sikre, at Joey ikke har en chance. Hjemme i lejligheden må Joey finde sig i, at Gina nærmest flytter ind, da Michael bliver syg. Både Joey og Michael er ved at have fået nok af Ginas konstante tilstedeværelse og indblanding, så da Joey opdager, at hun dater en fyr, er de ikke længe om at indse perspektiverne.

7: Joey and the Husband

Joey and the Husband: Eric, der er gift med Joeys søde nabo, Alex, vender hjem fra en længere rejse, men da Alex er kommet til at fortælle ham, hvor glad hun er for Joey, føler Eric sig truet. Det går imidlertid over, så snart Eric møder Joey i virkeligheden. For fra det øjeblik, de står over for hinanden, forsvinder al Erics jalousi, og det sårer Joey ikke så lidt. Skulle han virkelig ikke kunne score Alex?! Imens har Gina problemer på arbejdet med sin boss, der er et dumt svin i særklasse.

8: Joey and the Dream Girl (1)

Joey and the Dream Girl (1): Gina får besøg af sin gymnasieveninde Donna, og det bringer søde minder tilbage for Joey - han var nemlig vildt forelsket i hende, dengang han bare var Ginas usikre lillebror. Nu skal der tages revanche, for Donna er stadig lige så hot som dengang. Men den er Gina ikke med på! Michael får en åbenbaring, da han kigger Ginas gamle hjemmevideoer igennem - for han opdager, at han ikke altid har været en klodset nørd.

9: Joey and the Dream Girl (2)

Joey and the Dream Girl (2): Joeys date med Donna går forrygende, og han er virkelig forelsket i hende, men han ved ikke, at hun ikke er parat til at give slip på sin mand, der bor i New York. Da Joey finder ud af sagens rette sammenhæng, bliver han helt knust. Men Gina og Michael overbeviser ham om, at han ikke bare må give op, men kæmpe med næb og kløer for at vinde Donna. Joey kan godt se, at det er det rigtige at gøre, men så banker det på døren. Det er Ron, Donnas mand!

10: Joey and the Big Audition

Joey and the Big Audition: Joey er parat til at gøre hvad som helst for at få en rolle i Hollywood, og til en gensynsfest på Alex' universitet lader han som om, han selv er tidligere studerende, hvorefter en gruppe unge filmfolk tilbyder ham hjælp. Inden længe bliver Joey kaldt til casting på en ny tv-serie, men i stedet for at aflægge prøve som seriens hovedperson, skal han agere far til en oprørsk teenage-pige.

11: Joey and the Road Trip

Joey and the Road Trip: Endelig får Joey en opgave, han er fuldt kvalificeret til: han skal være dommer ved en skønhedskonkurrence. Sammen med Gina, Michael og Alex tager han til Las Vegas, hvor der venter dem et par begivenhedsrige dage. Joey tager sit dommerjob dybt alvorligt og lover sig selv, at han ikke vil score nogen af deltagerne. Men den første aften går det alligevel galt. Gina får sig en stor overraskelse, da hun opdager, at alle folkene i kasinoet af en eller anden grund kender Michael!

12: Joey and the Plot Twist

Joey and the Plot Twist: Det falder ikke i god jord, da Joey til en pressekonference på sin nye tv-serie afslører en hemmelighed om handlingen: Inden længe står det klart, at han risikerer at blive skrevet ud af serien. På hjemmefronten arbejder alle hårdt på at skabe den helt rigtige julestemning.

13: Joey and the Taste Test

Joey and the Taste Test: Joeys tv-produer (Lucy Liu) mener, at han bør holde fingrene fra sin medspiller Katie, og eftersom Joey har svært ved at parere ordrer, opstår der problemer. Gina er berømt for sin lasagne, og hun lærer Alex at lave den. Men da Alex synes, hendes egen er bedre, ender Joey som smagsdommer. Episoden er instrueret af David Schwimmer.

14: Joey and the Premiere

Joey and the Premiere: Joey kan ikke finde ud af, hvem han skal tage med til premiere-fest på sin tv-serie, så Gina, Alex and Michael må konkurrere om den ene billet, han har. Det med, at han må arbejde hårdt for at skaffe ekstra billetter. Men dermed er premiereforviklingerne på ingen måde overstået.

15: Joey and the Assistant

Joey and the Assistant: Joey føler, han har så meget vind i sejlene, at han har brug for en personlig assistent, og Glen ser ud til at være den rette mand til posten, indtil han begynder at gå ud med Joeys søster. Imens er Michael frustreret over, at hans ven Seth ser ud til at tage patent på en idé, de fik i fællesskab.

16: Joey and the Tonight Show

Joey and the Tonight Show: Joeys manager har skaffet ham en optræden hos Jay Leno på The Tonight Show, men en trafikprop og en bilist, som Michael har givet fingeren, skaber problemer. Den eneste, der kan redde dem er Alex. Gina har helt andre problemer: Hun skal vælge mellem to fyre i hver deres drømmebil.

17: Joey and the Valentine's Date

Joey and the Valentine's Date: Joey skruer op for charmen for at besnære en journalist, og det ender med et utilsigtet stævnemøde, der til Joeys store forskrækkelse oven i købet er på valentinsdag! Han har brug for nogen, der kan ødelægge den romantiske stemning. Men planen lykkes ikke helt.

18: Joey and the Wrong Name

Joey and the Wrong Name: Joey er nomineret til en Daytime Soap Award og skal også uddele en af priserne, men da han skal udtale navnet på den nominerede, opstår der problemer. Lige inden de tager af sted til den fine fest, overtales Gina til at tage en af Alex' kjoler på, og det føles helt forkert!

19: Joey and the Fancy Sister

Joey and the Fancy Sister: Joey og Gina får besøg af deres snobbede søster, og deres tolerance sættes på en hård prøve, da hun beslutter at aflyse sit planlagte bryllup og blive hos Joey i Californien. Samtidig viser en flot pige interesse for Michael, uden han bemærker det!

20: Joey and the Neighbor

Joey and the Neighbor: Joey falder for sin smukke nabo og er henrykt over, at hun uden videre vil gå ud med ham, men hun har overraskelser i ærmet. Alex og hendes mand ses for første gang i lang tid og opdager, at deres forhold ikke fungerer optimalt.

21: Joey and the Spying

Joey and the Spying: Joey har det så svært med, at Sara går ud med andre end ham, at han er nødt til at gribe til handling og selv finde en anden date. Alex har på den anden side lidt svært ved at give slip på sin mand og udspionerer ham fra Joeys soveværelse.

22: Joey and the Temptation

Joey and the Temptation: Joey frygter, at den kærlighedsscene, han skal spille med Carmen Electra i sin tv-serie, vil udvikle sig til mere end skuespil, og selv om han tænker på Sara, er fristelserne store. Derhjemme er det et spørgsmål om tid, inden Alex opdager, Eric har kysset en anden.

23: Joey and the Breakup

Joey and the Breakup: Da Joeys agent skaffer Sara et job i Washington DC., er Joey nødt til at slå knuder på sig selv for at få hende på andre tanker. Og Gina får sig noget af en overraskelse, da hun møder Michaels nye veninde for første gang.

24: Joey and the Moving In

Joey and the Moving In: Joey gribes af panik ved tanken om, at han skal flytte sammen med Sara, og selv om han prøver at skjule det, er der lagt op til problemer. Imens får Michael billetter til Star Wars-premieren af Joeys agent, - på visse betingelser.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer