Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Jekyll & Hyde

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Den klassiske historie om Doctor Jekyll & Mr. Hyde får nyt liv i denne opdaterede TV-serie, der udspiller sig i 1930'ernes London. Serien fokuserer på Robert Jekyll, barnebarn af den oprindelige doktor. Han er en naiv, ung og følsom mand, der pludselig opdager den forfærdelige arv han har modtaget. I mørke stunder bryder den nærmest overnaturlig Hyde ud og overtager hans krop, ofte med katastrofale følger. Det er nu op til Robert at opklare mysteriet bag den mørke forbandelse, hvis ikke den skal opsluge ham helt.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: The Harbinger

Barnebarnet til den berygtede Dr. Jekyll vender tilbage til 1930'ernes London fra Ceylon, efter han har oplevet en foruroligende forvandling. Da han dykker ned i sin familiehistorie, begynder han at tiltrække sig opmærksomhed fra en hemmelig klub og en spionmester.

2: Mr. Hyde

Robert har mirakuløst overlevet et drabsforsøg. Han følger nu rådet fra Lily og Max og går på jagt efter svar i sin bedstefars tidligere hjem. Hans søgen fører ham til et uventet møde ved The Empire Hall.

3: The Cutter

Kaptajn Dances ankomst til London begejstrer skabningerne i MIO's celler, inklusiv den skrækkelige Cutter. I jagten på en kur tager Robert nogle af de magiske drikke i sin bedstefars laboratorium. Garson fortæller Robert om en slægtning, som måske er i live.

4: The Calyx

Garson opdager noget om Jekyll-familiens forbandelse, som løfter sløret for, hvordan Maggies liv kan reddes. Dance lægger sin fælde ud og frister Robert med et tilbud om hjælp - men Bulstrode forstyrrer deres møde.

5: Black Dog

Efter at have kureret Maggie finder Robert ud af, at der findes en fjern gren i hans familie, Jezequiels, som bor i et isoleret hus i Suffolk. Med Max på slæb beslutter han sig for at besøge dem og hører fra de lokale om en kæmpestor, sort hund, som terroriserer området.

6: Spring-Heeled Jack

Plaget af en nylig tragedie mister Robert kontrollen over sin forvandling. Bulstrode afslører, at han har Ravi, og overtaler Robert til at finde Spring-Heeled Jack.

7: The Reaper

Robert og Ravi indleder jagten på Spring-Heeled Jack, som er angrebet af parasitter. Robert ender i et kapløb med tiden, da Reaper tager kontrollen over Ravi.

8: Moroii

Robert er ude af stand til at modstå fristelsen om at opspore det monster, som dræber velhavende unge mænd. Da han trænger morderen op i en krog, afslører hun to interessante nyheder.

9: The Incubus

Robert, Ravi og Olalla tager Maggie med i sikkerhed i Renatas hus, men Ravi er med rette urolig, da Renatas formodede afdøde mand, Gideons, krop er blevet indtaget af en dæmon, som suger livet ud af andre og tager deres form - og Tenebrae er også ude efter den.

10: The Heart of Lord Trash

Roberts gruppe vender tilbage til London, men bliver overrumplet af Fedora og hendes følgere, som stjæler dæmonen, men de bliver reddet af Garson, Bella og Hils, som Olalla har kontaktet. Med dæmonen i sin magt er Fedora i stand til at bringe Dance tilbage. Robert, som kender til Lilys hemmelighed, lader ikke til at kunne hjælpe MIO, før hans venner overbeviser ham om, at Dance truer den globale sikkerhed.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer