Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Jeg er William

1 timer 30 minutter
6.9
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
William har det ikke alt for nemt. Hans mor er en kolbøtte, så William bor hos sin morbror Nils, der lever af lidt af hvert - og nu har morbror Nils rodet sig ud i en stor spillegæld, og byens gangster er på nakken af ham. Så William må mobilisere både mandsmod og fantasi for at redde sig selv og sin morbror - og samtidig har han altså også både de tre bøller fra klassen og en spirende forelskelse i Viola at holde styr på.
Trailer:

Jeg er William er en sjov og underholdende familiefilm, med en masse humor og skæve indslag. Den er fyldt med overraskelser og der sker en masse uplanlagte ting, for drengen William og han plattenslager morbror Niels.

Jeg er William, men hvem er William egentligt?

Jeg er William er en dansk film for hele familen. Filmen er baseret på bogen af samme navn, som der er skrevet af forfatteren Kim Fupz Aakeson. I filmen møder vi drengen William, der bor hos sin morbror Niels. Grunden til at William bor hos Niels er, at hans far er død og hans mor er psykisk syg, hun er en kolbøtte som han selv kalder det. Morbroren Niels er en lidt speciel fyr, man kunne kalde ham for en plattenslager. Han bruger sine dage på at købe forskellige ting, for derefter at sælge dem videre og derved tjene lidt, ved siden af hans førtidspension. Ud over det, så skylder Niels også penge til de lokale gangstere i byen og da de en dag kommer for at indløse denne gæld, så er det pludselig op til William at træde frem. Niels syntes også at alting er homo, kommunen er homo, politiet er homo, alt er homo. William er en meget uheldig dreng og dette er noget, som han virkelig ønsker og forsøger at lave om på. Til hverdag bliver han drillet af drengen Martin og de to drenge, der følger ham. William kan også meget godt lide pigen Viola, men hver gang William forsøger, at gøre indtryk på hende, går det galt. William besøger også hans mor hver søndag, på hospitalet hvor hun er indlagt.

Vidste du at?

Trivia

Filmen bygger over en bog, der er skrevet af Kim Fupz Aakeson, som ikke er en fremmed, når det kommer til at skrive børnebøger. Hans børnebøger om Vitello, er også blevet udvalgt til at blive filmatiseret og derudover, har han også skrevet manuskriptet til Den eneste Ene.

Goofs

Der er ikke nogle tydelige goofs eller fejl i familiefilmen "Jeg er William". Med denne fortælling, er der fokus på virkeligheden og det faktum, at virkeligheden ofte er både rå og uretfærdig, men på samne tid også helt magisk. Der derved gør lidt op med de traditionelle fortællinger.

Citat

"Jeg bor hos min morbror Niels" "Min morbror Niels siger at det er godt med motion, fordi at homoer bruger penge på bussen" "Hold kæft en idiot" "Pasta er homo" "Du er lidt af en type William" "Jeg tror lykkes gudinde er i godt humør for tiden"

Jeg er William, drengen som vi alle kan relatere til.

Køb Jeg er William eller gå ned og lej Jeg er William, nede i din lokale Blockbuster. Jeg er William er den fantastisk fortælling, der kan deles med hele familien. Den er fyldt med sjov og spas, der kan selv den alvorligste forælder, til at minimum trække på smilebåndet, hvis ikke man bryder uhæmmet ud i grin. Der er garanteret en aften med sjov familieunderholdning, hvis det er denne film, som du vælger at leje eller købe. Børn i alle aldre vil finde denne film sjov.

Læs mere om Jeg er William
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.9

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer