Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Jackie

1 timer 36 minutter
6.7
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Interview med Caspar Phillipson (John F. Kennedy)
Handling:
Efter det chokerende mord på sin mand, lammes førstedamen Jacqueline Kennedy af dyb sorg og kæmper for at genvinde sin tro. Midt i traumet skal hun finde kræfter til at trøste sine børn og definere sin mands historiske eftermæle og overveje sin egen fremtidige identitet som enke til præsidenten.
Trailer:
Interview med Caspar Phillipson (John F. Kennedy)

Jackie - en gribende fortælling med Natalie Portman i fokus, hvor du kommer bag de lukkede døre i Det Hvide Hus i dagene efter det brutale mord på John F. Kennedy.

Natalie Portman lever sig ind i rollen som Jackie

Det er historien om, hvordan den tidligere præsidentsfrue, Jackie Kennedy, levede videre, efter John F. Kennedy blev myrdet i 1963. Hvis du tidligere har undret dig over, hvad der skete i dagene efter den tragiske hændelse, så kan du få svarene ved at se denne film. Filmen er en blanding af kærlighed, nysgerrighed og raseri, og det er netop de elementer, der gjorde, at Pablo Larrain sagde ja til at instruere den. Det er et intimt portræt af en ikonisk præsidentsfrue som altsammen kommer til live på det store lærred. Naturligvis er folkene omkring hende med til at gøre det til en fangende fortælling, som du ikke ønsker at give slip på. Peter Sarsgaard spiller Bobby Kennedy, mens John Carroll Lynch har rollen som Lyndon B. Johnson, den næste præsident i rækken. Men det er Portman som i sidste ende, har fået filmelskere og kritikere til at rose dette værk til skyerne. Helt tilbage i 2012 blev Natalie Portman først tilbudt hovedrollen i denne fortælling. En opgave som hun i første omgang fandt skræmmende, især fordi store dele af verden allerede havde dannet sit eget billede af den tidligere præsidentsfrue. Men i 2015 gik Portman igang med projektet, og det viser sig at have været det perfekte valg. Alle har været enige om, at den amerikanske skuespillerinde gjorde filmen til noget helt særligt, da den udkom i 2016. Hun Den blev efterfølgende nomineret til The Oscars, og filmen i sig selv modtog yderligere to nomineringer.

Vidste du at?

Trivia

Filmen blev filmet 23 dage i Paris og efterfølgende ti dage i Baltimore, samt Washington. Det var den første film Pablo Larrain har filmet i USA, og han har efterfølgende udtalt at en tredjedel af klippene kom i kassen i første omgang.

Goofs

The White House Tour blev sendt i TV'et på Valentine's Day i 1962, ikke i 1961 som det fremgår i filmen. Men det er derfor, at Mrs. Kennedy er klædt i rødt, og dokumentaren hed 'A Tour of the White House with Mrs. John F. Kennedy.'

Citat

"I never wanted fame. I just became a Kennedy." "Lyndon, what an awful way to begin your presidency." "People need their history. It gives them strength. They need to know that real men actually lived here. Not ghosts, and storybook legends- People who faced adversity and overcame it."

Hvor mange gange skal du se filmen om Jackie?

Blockbuster.dk giver dig to gode valgmuligheder for at se denne film på nem og billig vis. Køb Jackie, og nyd en storslået optræden af Natalie Portman igen og igen, efter at du tilføjer Pablo Larrain's værk til filmsamlingen. Eller lej Jackie, og arranger en hyggelig filmaften med veninderne, popcorn og hyggelige stunder i hjemmebiografen. Hvis du ikke er helt sikker på, hvor mange gange du kommer til at se den, kan det sikre valg være det bedste. Men vi kan allerede nu afsløre, at det er en vidunderlig film, som mange ser op til flere gange.

Læs mere om Jackie
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 36 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer