Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Jack Reacher - Never Go Back

1 timer 54 minutter
6.1
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Da Jack Reachers kollega kommer under falsk anklage for spionage, finder han hurtigt ud af, at der er tale om en sammensværgelse med rødder langt oppe i regeringens top, og det sender den kampvante ekssoldat på jagt efter sandheden.
Trailer:

Jack Reacher - Never Go Back er et glædeligt gensyn med Tom Cruise som den benhårde Jack Reacher, der deler slag og spark til både højre og venstre. En rigtig god film til rigtige drenge.

Jack Reacher - Never Go Back

Endelig er Jack Reacher tilbage i form af Tom Criuse. Ekssoldaten Jack Reacher er, i Jack Reacher - Never Go Back, på vej til Washington for endelig at invitere Major Susan Turner ud. Men Jack Reacher får et chok, da han i stedet for Susan Turner møder Major Sam Morgan på Susans kontor. Major Sam Morgan oplyser, at Susan Turner er blevet anholdt og tiltalt for spionage. For at finde til bunds i sagen, bruger Jack Reacher sine evner som efterforsker, men finder hurtigt ud af, at det ikke er den eneste forbrydelse Susan Tuner er tiltalt for. Vil det lykkes Jack Reacher at nå til bunds i det spind af løgne og røgslør, der dækker over en sammensværgelse med rødder langt op i regeringens top? Den kampvante ekssoldat går i jagt på sandheden, og gud nåd og trøste dem, der kommer i vejen for ham. I ægte Jack Reacher stil er der action fra start til slut krydret med lækre udførte kampsportscener. Det er som altid et fornøjeligt gensyn med Lee Childs Jack Reacher. Udover Tom Cruise, der spiller hovedrollen, byder rollelisten også på Cobie Smulders (The Avengers, How I Met Your Mother, Captain America; The Winther Soldier), der spiller Major Susan Turner og Aldis Hodge (Die Hard: Mega Hard, Big Mammas House) i rollen som Espin og Holt McCallany (Fight Club, Aline 3)

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Cobie Smulders gik i træning i hele otte uger med kampsport for at forberede sig til hendes rolle. Som om det ikke var nok, har Cobie Smulders også valgt selv at udføre alle sine stunts i filmen.

Goofs

I en scene om bord på et fly hvor Samantha fører en samtale med Reacher og Turner, skifter hendes hår på højre side af hovedet fra at være bag hendes øre til foran hendes øre for så at skifte tilbage igen.

Citat

"When I find you I'm going to kill you all", "I’m the guy you didn’t count on", "I need your help, they killed my men. Someone’s killing soldiers, men that used to be under your command", "It’s time to start hunting".

Jack Reacher - Never Go Back

Køb Jack Reacher - Never Go Back hos Blockbuster allerede i dag. Hos Blockbuster betaler du ingen dyre abonnementer måned efter måned. Hos os betaler du kun for de film og serier, du ønsker at se. Hos Blockbuster er valget dit, for du kan selv vælge, om du vil købe eller leje film og serie hos os. Blockbuster har altid et kæmpe udvalg i præmiere film og serier. Så hvad venter du på: Lej Jack Reacher - Never Go Back hos Blockbuster.

Læs mere om Jack Reacher - Never Go Back
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 54 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.1

  Brugernes anmeldelser

  03/03/2017 : Anonym bruger
  dårlig skuespil
  Det er nok en af de værste Tom Cruise film som han har lavet. Virkeligt dårligt skuespil og kameraføring der hvor han går i starten venter han på kameraret

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer