Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

iZombie

Sæson 2
19 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Liv Moore er en medicinstuderende med en lovende fremtid, da hun pludselig bliver smittet med zombie-virusen og bliver forvandlet til en levende død. For at komme videre i livet (eller hvad det nu er) tager hun job i et lighus. Her har hun adgang til en uanede mængder af hjerner, som jo er det zombier spiser. Men da Liv kaster sig over sin nye livret opdager hun samtidigt, at hun får de afdødes minder, og pludselig bliver hun i stand til at hjælpe politiet med at opklare forbrydelser.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Grumpy Old Liv

Liv spiser en gnaven, gammel mands hjerne. Ravi og Major opdager en interessant bivirkning af zombiekuren, og Blaine flytter sin forretning.

2: Zombie Bro

Clive og Liv undersøger mordet på et medlem af en studenterforening. Ravi og Major prøver at få fat i noget utopium, og Blaine planlægger at udvide handlen med stoffer.

3: Real Dead Housewife of Seattle

Liv opdager, at en trofækone, der blev skubbet i døden, har nogle overraskende hemmeligheder. Peyton vender tilbage for at lede en gruppe, der bekæmper utopiumhandlen.

4: Even Cowgirls Get the Black and Blues

Liv bliver bidt af country, efter hun har spist hjernen fra en sanger, der drømte om at blive stjerne. Blaine jagter den skurk, der ødelagde utopiummet ved bådfesten.

5: Love & Basketball

Mens Blaine og Ravi bruger friskskåret utopium til at lede efter en kur, spiser Liv hjernen af en ung basketballtræner for at kunne finde hans morder.

6: Max Wager

Liv bliver ludoman efter at have spist en advokats hjerne, og finder ud af, at FBI er på sporet af Vaughns ulovlige aktiviteter angående Max Rager.

7: Abra Cadaver

Liv bliver goth, efter hun spiser en morbid tryllekunstners hjerne. Blake beder Liv hjælpe ham med at finde ud af, hvem det er, der dræber zombierne.

8: The Hurt Stalker

Clive kommer under mistanke, da hans stalker ekskæreste bliver dræbt. Liv bliver selv vældig jaloux, efter hun spiser kvinden hjerne.

9: Cape Town

Hjernen fra en selvgjort 'superhelt' forandrer Liv til kappeklædt hævner, og Blaine kommer tættere på at afsløre, hvordan utopiummet blev ødelagt.

10: Method Head

Clive og Liv undersøger et mord, der fandt sted i kulisserne for en tv-udsendelse om zombier. Ravi afslører over for Blaine og Major, at deres kur kun er midlertidig.

11: Fifty Shades of Grey Matter

En bibliotekar, der i hemmelighed skriver sexet skønlitteratur, bliver forgiftet. Dale og Peyton er uenige om Blaines skæbne, og Liv og Drake får travlt.

12: Physician, Heal Thy Selfie

Tre halshuggede lig skyller op på kysten. Da Liv ikke kan spise hjernen, kan hun ikke få et fingerpeg. Samtidig forsvinder Peytons chef. En kamp over utopium spidser til.

13: The Whopper

Liv spiser hjernen af en kronisk løgner for at finde ud af sandheden om de utpoium-kurerer, der var begravet i marken. Blaine finder ud af Majors hemmelighed.

14: Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind

Alt er solskin og regnbuer for Liv, efter hun spiser en glad kaffehusejers hjerne. Hr. Boss afregner en gammel tvist med Baline.

15: He Blinded Me with Science

Clive og Liv undersøger drabet på en videnskabsmand, der har forbindelse til Vaughn og Max Rager. Blaine skal tage et svært valg, da han tyer til Ravi for hjælp.

16: Pour Some Sugar, Zombie

Liv spiser modvilligt en strippers hjerne for at hjælpe Peytons sag med Hr. Boss, og Ravi opdager, at den nye kur har uventede bivirkninger.

17: Reflections of the Way Liv Used to Be

Liv får sin præ-zombiepersonlighed tilbage, efter hun spiser en meget konkurrencepræget studerendes hjerne. Major og Ravi lægger planer mod Vaughn.

18: Dead Beat

da de ikke har flere hjerner tilbage, går Liv og Ravi til Blaine for at få hjælp. På samme tid arresterer FBI Major for Kaosdrabene.

19: Salivation Army

Mens Vaughn fester for at fejre salget af Max Rager til lejetropperne, befrier Liv, Clive og Major Drake, og andre fangede zombier.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer