Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

iZombie

Sæson 1
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Da den medicinstuderende Olivia “Liv” Moore forvandles til en zombie, tager hun et job i Seattles kapel for at tilfredsstille sin forkærlighed for hjerner - med fascinerende bivirkninger. Nu forsøger Liv, hendes excentriske chef og en nyuddannet kriminalbetjent i fællesskab at få retfærdigheden til at ske fyldest i første sæsons 13 episoder. Serien er skabt af hjernerne bag Veronica Mars og er baseret på DC Entertainments Vertigo.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

I dette første afsnit møder vi den kvindelige medicinstuderende, Olivia "Liv" Moore, som er blevet til zombie, og som arbejder på en retsmedicinsk afdeling. For hver hjerne hun spiser, arver hun ligets erindringer, hvilket hjælper hende med at opklare de forbrydelser, som har forårsaget ofrets død.

2: Brother, Can You Spare a Brain?

Liv, Ravi og Clive arbejder sammen for at løse de mystiske omstændigheder omkring en malers død. Efter at have spist hans hjerne, føler Liv sig selv fyldt af lidenskab.

3: The Exterminator

Et offer viser sig at være en sociopatisk lejemorder ansvarlig for mordet på en teknologisk iværksætter. Liv og Ravi dykker dybere ned i en formodet observation af en anden zombie. Major er ved at kommer videre med sit liv.

4: Liv and Let Clive

Liv bliver overrasket, da Clive er hurtig til at afvise hendes tilbud om hjælp til at løse et mord, så Liv og Ravi begynder at undersøge sagen på egen hånd. I mellemtiden begynder Major at søge efter en roommate.

5: Flight of the Living Dead

Efter modvilligt at have spist hendes nyligt myrdede sorority-søsters hjerne, entrerer Liv og Clive en verden af ekstremsport.

6: Virtual Reality Bites

Liv, Clive og Ravi arbejder sammen om at undersøge mordet på en computerhacker. Efter indtagelse af offeret hjerne, arver Liv intens agorafobi sammen med en masse spillefærdigheder.

7: Maternity Liv

En ung gravid kvinde bliver myrdet, og et voldsomt moderinstinkt vækkes i Liv. I mellemtiden gør Major sig en chokerende opdagelse.

8: Dead Air

Liv og Clive arbejder sammen for at løse mordet på en formiddags radio talkshowvært, der har specialiseret sig i at tale om forhold, og Liv bliver fyldt med indsigt. Blaine udsteder en advarsel.

9: Patriot Brains

Liv og Clive undersøger den mystiske død på en tidligere snigskytte. Major kommer tættere på sandheden, og Blaine gør det utænkelige.

10: Mr. Berserk

Liv og Clive undersøger mordet på en journalist, der arbejdede på en historie, som forbandt psykotiske udskejelser til en energidrik kaldet Max Rager.

11: Astroburger

Da en person tæt på Major dør, - tilsyneladende på grund af selvmord, - konsumerer Lis hjernen, hvilket resulterer i en blanding af virkelighed og paranoia.

12: Dead Rat, Live Rat, Brown Rat, White Rat

Efter Liv konsumerer en teenagepiges hjerne, bliver hun er taget tilbage til gymnasiet, da hun og Clive undersøger sagen. Major tror ikke på, at Blaines deli er, hvad den udgiver sig for at være.

13: Blaine's World

I sæsonfinalen, aflægger Liv og Clive Vaughn Du Clark fra Max Rager HQ et besøg, efter at de har opdaget nye beviser. Blaine giver Liv et tilbud, hun ikke kan afslå.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer