Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

It Comes At Night

1 timer 28 minutter
6.2
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Paul og hans hustru har sammen deres søn Travis forskanset sig i et øde hus i skoven. Her har de søgt tilflugt mod en ukendt trussel, der er ved at invadere den omkringliggende verden. Familiens strenge regler og rutiner for at overleve bliver sat på prøve, da en desperat ung familie beder om hjælp. Trods de bedste intentioner koger paranoia og mistro lige under overfladen, mens det skrækindjagende udenfor huset kommer nærmere. Noget dystert og monstrøst vokser inden i Paul i takt med, at han forstår, hvad den ultimative pris er for at beskytte sin familie.
Trailer:

It Comes At Night er filmen om en overnaturlig trussel, der terroriserer verden og truer den orden, en mand har etableret med sin kone og søn. En desperat ung familie kommer en dag og søger tilflugt.

It Comes At Night: En gyser, der giver paranoia

It Comes At Night er en amerikansk gyserfilm, som handler om en lille familie bestående af Paul, Sarah og deres lille søn Travis. Familien bor sammen med deres hund, Stanley, i en skov væk fra resten af verden, da en dødelig virus hærger. Den uhyggelige virus har ødelagt og dræbt over det meste af landet, og ingen ved hvad, der kommer til at ske eller hvordan, den stoppes. En nat dukker en fremmed mand ved navn Will op og forsøger at bryde ind i huset. Han hævder at komme med fred og vil søge et tilflugtssted til ham selv og sin familie. Han meddeler, at han ikke har set nogen i live det sidste lange stykke af rejsen. Sammen tager Paul og Will ud for at hente Will's kone og lille søn og bringer dem tilbage til huset, hvor de bor sammen. En nat gør Stanley og løber ind i skoven ude af familiernes syn, men kommer senere tilbage svag og blødende. Af frygt for smittefare bliver den aflivet. Da opstår der spændinger mellem de to familier, da den nye families søn bliver syg. Paul og Sarah er bange for, at han bærer virussen. Et dramatisk, bevæbnet slagsmål opstår, hvor begge familier udfordres på deres tillid til hinanden og kærlighed til børnene. Nu står det på en blodig prøve i kampen for at overleve. Men kan de fortsætte deres fælles liv, indtil virussen er udryddet? Og hvornår kan man egentlig være sikker på, at alt er fredeligt igen?

Vidste du at?

Trivia

Billedet, der vises i starten af filmen, hedder "Dødens Triumf". Filmens titel er inspireret fra vendingen fra Paulus første Thessaloniker brev 5:2, hvori der står: "For I ved selv ganske nøje, at Herrens Dag kommer som en tyv om natten."

Goofs

Bilen, der bruges i filmen, får i starten sit mærke revet af, men da Paul senere kommer tilbage, er det på forunderlig vis tilbage. Man kan desuden undre sig over, at familien har ild tændt om aftenen, når de er rædselsslagne for at blive fundet.

Citat

"You can't trust anyone but family." "How are you Travis?" "Just empty." "I think they are sick. You don't get it, if they are sick, then I am too." "Could have been an animal, another person. Just to be safe the red door stays closed and locked all the time."

It Comes At Night: En gyser med kærlighed og paranoia.

Køb It Comes At Night og se den ligeså mange gange, du har lyst til, eller lej It Comes At Night hos BLOCKBUSTER og se den derhjemme til en god gyseraften med popcorn og slik sammen med vennerne. Når du køber eller lejer hos os, er der ingen binding til abonnement, og du kan vælge denne film blandt et stort udvalg af titler og kun betale for lige netop det, du vil se. Det gælder både premierefilm, film og serier. Stream dem derhjemme i de bedste omgivelser til en hyggeaften med vennerne eller kæresten.

Læs mere om It Comes At Night
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 28 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer