Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

It

2 timer 12 minutter
7.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
1988. Flere børn forsvinder sporløst i den lille by Derry. Da Bill Denbrough's lillebror Georgie pludselig også er væk, starter han selv en indædt jagt på at finde svar på mysteriet. Denne søgen sender den 12-årige dreng og hans venner ned i byens kloakker, hvor den onde og skrækindjagende klovn Pennywise lurer i mørket. Børnene får en noget anderledes sommer, hvor de både får deres venskaber sat på prøve, tvinges til at se deres værste frygt i øjnene og samtidig må tage kampen op imod Pennywise, hvis synderegister går flere hundrede år tilbage i tiden. Den anmelderroste thriller It er baseret på gysets mester Stephen King's novelle af samme navn, der har skræmt læsere i årtier.
Trailer:

I denne rædselsvækkende genindspilning af den klassiske 1990'er-gyser It, samles en gruppe mobbede børn, mens et formskiftende monster, i skikkelse af en klovn, jager børnene. Filmen er baseret på en roman af gyser-guruen Stephen King.

Pennywise er tilbage i den nye It

I oktober 1988 hjælper den stammende teenager Bill Denbrough sin syv-årige lillebror Georgie, med at folde en papirbåd. Bill er for syg til at gå med sin bror ud for at sejle med båden, og Georgie går alene ud i efterårsregnen med båden S.S. Georgie, som han lader sejle i regnvandet i på gaden i den lille by. Georgies båd driver ned i et vandafløb, og nervøs for sin storebrors reaktion, hvis han skulle komme tilbage uden papirbåden, løber Georgie hen til vandløbet og kigger efter sin båd. Nede i vandløbet bliver han mødt af et par gule øjne, som tilhører et væsen, der kalder sig Pennywise the dancing Clown ('Pennywise den dansende klovn'). Klovnen taler legende med Georgie, før han tilbyder ham båden tilbage. Idet Georgie rækker ud efter den, sætter Pennywise sine store tænder i Georgies arm og river armen af. Georgie er efterladt i regnen, kaldende på sin bror, før Pennywise trækker ham med ned i kloakken. Den efterfølgende sommer har Bill ikke opgivet håbet om at finde sin lillebror. Sammen med seks venner, der hver især, ligesom Bill selv, er mobbeofre og udstødt af andre sociale grupper i gymnasiet, danner han The Losers Club ('Taberklubben'). Vennerne opdager at de alle har oplevet uforklarlige og skrækkelige ting og bruger sommeren på at undersøge de mystiske hændelser i den lille by Derry i jagten på It.

Vidste du at?

Trivia

Tallet 27 er tæt forbundet med filmen, som udkom 27 år efter den første udgave i 1990. I filmen fremgår det at klovnen Pennywise vender tilbage til Derry hvert syvogtyvende år, og filmen havde præmiere d. 8/9/2017 i USA (8+9+2+0+1+7 = 27)

Goofs

I en scene i apoteket ses flere kosmetikprodukter i baggrunden, som ikke var tilgængelige i 1988, hvor filmen finder sted. Blandt andet en nivea-creme, som først blev produceret i 2010. Ligeledes kan flere biler ses på gaderne, som ikke var i produktion på det tidspunkt filmen foregår.

Citat

Derry is not like any town I've been in before. They did a study once and, it turns out, people die or disappear at six times the national average. And that's just grown ups. Kids are worse. Way, way worse.

It er fyldt med ægte, skrækindjagende nostalgi

Køb It hos Blo­ck­bu­ster al­le­re­de i dag. Blo­ck­bu­ster har in­tet dyrt abon­ne­ment. Du be­ta­ler der­i­mod kun for de film el­ler se­ri­er, du øn­sker at se. Blo­ck­bu­ster har al­tid et stort ud­valg af både pre­mi­e­refilm og se­ri­er. Hos Blo­ck­bu­ster har du fri­hed til at væl­ge, om du vil købe el­ler leje hver enkelt film og serie. Lej It hos Blo­ck­bu­ster og glæd dig til at se den opdaterede og endnu mere uhyggelige udgave af en film, der måske allerede i 90'erne kunne få dig til at ryste i bukserne. Se It på Blockbuster.

Læs mere om It
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 7.5

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer