Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Iqbal & superchippen

1 timer 30 minutter
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Iqbal og Sille har været naboer i Blågårdsgade, siden de var små, men nu skal gaden jævnes med jorden som del af et byfornyelsesprojekt. Det er Æselmand og Svinet, der står bag foretagendet, og vennerne finder ud af, at det i virkeligheden er et skalkeskjul for at få fat i den olie, skurkene har fundet under vejen. Men så finder Iqbal en superchip med magiske egenskaber og sælger den til Æselmand og Svinet i håbet om, at de til gengæld vil lade ejendommen stå. Men banditterne snyder ham, og nu må Iqbal, Sille og lillebroren Tariq tage kampen op for at redde nabolaget. Den danske familiefilm Iqbal & superchippen er baseret på Manu Sareens populære bogserie om Nørrebro-drengen Iqbal Farooq.
Trailer:

I Iqbal & superchippen står vennerne Iqbal & Sille over for deres største udfordring hidtil: de skal redde Blågårdsgade fra at blive jævnet med jorden. Iqbal finder en superchip, som de håber, kan være løsningen på deres problemer.

Resume af filmen Iqbal & superchippen

I Iqbal & superchippen - efterfølgeren til den populære familiefilm Iqbal og den hemmelige opskrift - møder vi endnu en gang Nørrebro-drengen Iqbal Farooq. Iqbal og Sille har været naboer i Blågårdsgade på Nørrebro i København, siden de var små. Nu skal gaden renoveres i et stort byfornyelsesprojekt, der uheldigvis ledes af Æselmand og Svinet, som er blevet løsladt fra fængslet. I virkeligheden er projektet et skalkeskjul for at få fat i den olie, de to skurke har opdaget under gaden. Olien skal gøre dem til milliardærer, men det kræver, at de får beboerne af vejen. For at få beboerne ud, varsler de to skurke enorme huslejestigninger. Beboerne skal på kort tid finde 10 millioner kroner til at købe og dermed redde boligblokken på Blågårdsgade. Iqbal finder på magisk vis en superchip, der indeholder evig energi. Han vil sælge superchippen til Æselmand og Svinet i håb om, at de til gengæld vil lade ejendommen på Blågårdsgade stå. Men skurkene er ikke begejstrede for chippen, fordi det vil få oliepriserne til at styrtdykke. De snyder derfor Iqbal og franarrer ham chippen. Det er nu op til Iqbal, Sille og resten af beboerne i Blågårdsgade at tage kampen op mod de to skurke for at redde deres nabolag fra at blive jævnet med jorden. Iqbal og superchippen er baseret på Manu Sareens populære børnebog "Iqbal Farooq og den indiske superchip".

Vidste du at?

Trivia

Iqbal & superchippen er efterfølgeren til filmen 'Iqbal og den hemmelige opskrift' fra 2015. Filmen tager både fat i problemer i den nære familie, men også konsekvenserne ved forurening. Filmen blev i 2017 nomineret til flere Robert-priser, bl.a. Årets børne- og ungdomsfilm. Siden premieren har filmen solgt næsten 130.000 billetter.

Goofs

Instruktøren Oliver Zahle har i et interview med Nordisk Film udtalt, at han under indspilningen lovede flødeboller for at glemme eller forveksle de unge skuespilleres navne. I udarbejdelsen af filmen og soundtracket brugte bl.a. sangeren Wafande hashtagget #iqbalfamilienforlife til at beskrive det gode samarbejde omkring filmen.

Citat

"Vi køber Blågårdsgade og får folk smidt ud, så vi i ro og mag kan få fingre i olien", "En superchip til 10 millioner? Kan du ikke selv høre det, eller har du også fået ADHD?", ”Vi hader børn. Børn og de der fyldte oliven, hvem fanden har opfundet dem?”

Lej eller køb Iqbal & superchippen

Vil du gerne se Iqbal & superchippen? Så kan du vælge enten at leje eller at købe filmen. Lej Iqbal & superchippen i 48 timer for kun 49 kroner eller køb Iqbal & superchippen til ubegrænset brug for kun 99 kroner. Uanset om du vælger at leje eller købe filmen, kræver det intet abonnement. Du betaler kun for det, du gerne vil se. Og så kan du altid afspille det som det passer dig; afspil på din computer, tablet eller telefon - du kan også streame filmen fra din telefon til dit TV med Apple TV eller Chromecast. Det er helt op til dig.

Læs mere om Iqbal & superchippen
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 30 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer