Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Interstellar

2 timer 46 minutter
8.6
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
I en ikke så fjern fremtid er kloden ved at løbe tør for ressourcer, og menneskets tid på Jorden nærmer sig enden. Et hold forskere må derfor udføre den vigtigste mission i menneskehedens historie - rejse ud til andre galakser for at undersøge, om vi har en fremtid blandt stjernerne. Den anmelderroste Interstellar er instrueret af den anerkendte instruktør Christopher Nolan, der tidligere har instrueret bl.a. The Dark Knight-trilogien og Inception.
Trailer:

Interstellar - en science fiction drama

Den science-fiktion prægede film, Interstellar, handler om, hvordan kloden er ved at løbe tør for ressourcer, og menneskets tid på Jorden nærmer sig enden. Familiefaren Cooper er sammen med et hold forskere blevet bedt om at udføre en altafgørende mission. De skal nemlig flyve ud i rummet og besøge andre galakser for at finde planeter, der kan virke som erstatning for Jorden. Christopher Nolan, instruktøren af filmen, er blandt andet kendt for værker som Inception og The Dark Knight-trilogien. Nolans nyeste projekt, der er baseret på astrofysikeren Kip Thornes teorier om ormehuller og tidsrejser, er en science fiction-film ligesom 'Inception'. I handlingen, der til tider virker svær at gennemskue, kan man se dele af både 'A Space Odyssey', 'Contact' og 'Armageddon'. Interstellars rolleliste er intet mindre end fantastisk, og med den oscar-vindende Matthew McConaughey i hovedrollen som Cooper kan det ikke gå helt galt. Anne Hathaway, Michael Caine og Jessica Chastain leverer da også en mægtig indsats i den spændingsfyldte film, der i den grad er værd at skrive hjem om. Du kan enten leje eller købe både nye og gamle film her hos Blockbuster, og du betaler kun for det, du vil se. Du behøver intet abonnement her hos os. Lettere bliver det ikke for dig som forbruger og filmelsker. Lad popcornene poppe, og sæt dig godt til rette. Vi har et hav af film, der bare venter på at blive set.

Vidste du at?

Trivia

Cristopher Nolan skulle bruge 200 hektar majsmark, hvilket, han vidste, var muligt, eftersom han havde gjort det samme i 'Man of Steel', som han også producerede. Majsene blev efterfølgende solgt til profit. Anne Hathaway led af hyportermi, da hendes dragt var åben under optagelser på Island i iskoldt vand.

Goofs

Under sammenkoblingen med Endurance melder Cooper distancen i fod og ikke i meter, som er NASAs standard-målenhed. Der var selvfølgelig gået et stykke tid, siden han forlod arbejdet hos NASA, så det var klart, at der ville blive begået fejl som denne.

Citat

"Mankind was born on Earth. It was never meant to die here.", "We used to look up at the sky and wonder at our place in the stars. Now we just look down, and worry about our place in the dirt."

Køb eller lej Interstellar hos blockbuster.dk

Hvad er skyld i Jordens udslettelse, og hvordan bærer menneskeheden over med det? Lej Interstellar lige her hos Blockbuster, og find ud af det. Nyd den fantastiske, banebrydende visuelle side og den tankevækkende handling bag filmen. Blockbuster har et af de allerstørste udvalg af film, du kan finde på markedet, så hvis du ligesom os elsker film, er du kommet til det helt rette sted. Se nærmere på blockbuster.dk, og kom hurtigt i gang med at se både nye og gamle film. Lej eller køb Interstellar hos blockbuster.dk

Interstellar handler om, hvordan kloden er ved at løbe tør for ressourcer, og menneskets tid på Jorden nærmer sig enden. Familiefaren Cooper er sammen med et hold forskere blevet bedt om at udføre en altafgørende mission for at redde menneskeheden.

Læs mere om Interstellar
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 2 timer 46 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Hickok Hickok
  Hickok
  Køb 99,- Lej 39,-
  American Hustle
  Køb 69,- Lej 19,-
  Teleois
  Køb 69,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer