Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Insurgent

1 timer 56 minutter
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Tris og Four er tvunget på flugt efter deres afsløring af Erudite elitens leder, Jeanie, som ansvarlig for kupforsøget. I ruinerne af Chicago, søger de efter allierede, men også svar på, hvad der egentlig skete med storbyen og hvad, der findes på den anden siden af de høje mure. Krigen lurer mellem samfundets fem faktioner og i et dødsensfarligt kapløb med tiden må de to sætte alt ind på at finde ud af, hvad Tris' familie gav deres liv for at beskytte, og hvorfor Erudite lederne vil gøre alt for at stoppe dem. Tris lider stadig under konsekvenserne af sine voldsomme handlinger, men hun er fast besluttet på at overvinde alle kommende livsfarlige udfordringer for at redde fremtiden for dem alle. Insurgent er baseret på Veronica Roths succesfulde og populære roman af samme navn, og den er film nummer to i Divergent-serien.
Trailer:

Insurgent - fortsættelsen af den fantastiske Divergent

Filmen Insurgent er en fortsættelse af historien om Tris Prior, der kæmper en hård kamp for at finde sin rette plads i et post-apokalyptisk samfund, som filmen finder sted i. I kølvandet på den forrige films strabadser og begivenheder er der en krig på lur mellem de forskellige faktioner. Endnu engang må Tris se sine indre dæmoner i øjnene, alt imens hun kæmper mod en yderst magtfuld og farlig alliance, hvis plan det er at splitte hendes samfund helt og aldeles ad. Filmens handling udspiller sig i et ekstremt brutalt fremtidsunivers, hvor mennesket er reduceret til at være blot brikker i et udspekuleret puslespil - filmen kan let og hurtigt få tankerne hen på andre ungdoms- og science fiction-film som fx The Hunger Games og The Maze Runner - og med god grund. Hovedrollen, Tris Prior, spilles, ligesom i den tidligere film Divergent, af den helt fantastiske Shailene Woodley, der allerede inden forrige film havde vundet stor anerkendelse for for sin præstation i The Descendants. Som sagt, er filmen en fortsættelse af Divergent. Begge film er baseret på Veronica Roths fantastiske, populære og ekstremt succesfulde romaner af samme navn som filmene. Hvis du er til fantastisk science fiction, og måske endda allerede har set den første film i serien, Divergent, så er denne film helt sikkert lige noget for dig. Det er svært at blive skuffet.

Vidste du at?

Trivia

Modsat den først film, Divergent, er Insurgent meget løs i forhold til at følge Veronica Roths roman, som har et helt anderledes plot end filmen. Divergent er mest af alt filmet i Chicago, mens Insurgent mest af alt er filmet i Atlanta.

Goofs

På den anden dag, hvor Tris går gennem simulatoren, ser man meget kort og utydeligt, at Jeanine bærer den samme kjole som dagen tidligere. Scenen klipper til en anden simulation, og da der klippes tilbage, har hun en anden kjole på.

Citat

Tris: Jeg kan ikke lade andre dø på grund af mig. Four: Ingen andre kommer til at dø på grund af dig. Tris: Du ved, jeg er kun et menneske. Jeg er ikke det værd. Four: Nej, du er det værd. Du er det værd for mig.

Insurgent - køb eller lej filmen

Hos Blockbuster giver vi dig altid de bedste muligheder for at se film efter præcis dine behov. Hvis du vil have filmen for good, så køb Insurgent, men hvis du derimod blot vil se filmen en enkelt gang, så lej Insurgent. Hos os betaler du kun for det, du vil se og binder dig ikke via et abonnement. Vi har altid de nyeste film og også premiere-film, som du kan se billigt. Tjek alle vores fede film ud på http://blockbuster.dk/om

Insurgent er for dig, der elsker den fed science fiction film. Find popcornene frem, og hop ind i sofaen og på med tæppet, så er du sikret en hyggelig aften.

Læs mere om Insurgent
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 56 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer