Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Inferno

1 timer 56 minutter
6.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Professor Robert Langdon vågner op på et hospital i Firenze med hukommelsestab. Der går dog ikke længe, før det går op for symbolforskeren, at han er centrum for en menneskejagt, og med lægen Siennas hjælp prøver Langdon nu at undslippe en ukendt fjende. Samtidig må han løse en af de mest indviklede gåder, som han nogensinde har oplevet, for at forhindre en galning i at udløse en verdensomspændende epidemi, der potentielt kan udslette halvdelen af Jordens befolkning. Inferno er baseret på en bestseller af Dan Brown og følger efter Da Vinci mysteriet og Engle & Dæmoner. Forfatterens værker er solgt i over 200 mio. eksemplarer verden over og oversat til 52 sprog.
Trailer:

Inferno tager os endnu en gang med i Robert Langdons hæsblæsende jagt på skjulte sandheder. Benyt chancen for at se eller gense Tom Hanks som Robert Langdon, i denne film med mysterier fra start til slut.

Inferno - glædeligt gensyn med Robert Langdon

Symbolforskeren Robert Langdon får ikke den letteste start, på sin hidtil mest indviklede gåde, da han vågner med hukommelsestab på et hospital i Firenze. Robert Langdon befinder sig hurtigt midt i en intens menneskejagt og prøver, med lægen Sienna Brooks hjælp, at undslippe de ukendte fjender. I Inferno må Robert Langdon, endnu en gang spillet af Tom Hanks, forsøge at optrevle en række gåder, der er baseret på Dantes digt, af samme navn. Mens Robert Langdon og Sienna Brooks forsøger at blive klogere på, hvad de står overfor, og hvordan Robert Langdon har fået hukommelsestab, må de flygte gennem Europa med en lejemorder i hælene. Vil det lykkedes Robert Langdon at redde hele menneskeheden fra en gal videnskabsmands planer? Og hvem kan han stole på undervejs, når han ikke engang kan stole på sin egen hukommelse? Ligegyldig om du er fan og har læst de øvrige Dan Browns bestellerromaner: Da Vinci Mysteriet, Engle og Dæmoner og Det Forsvundne Tegn, eller du for første gang stifter bekendskab med Robert Langdon, er der garanti for spænding og underholdning. Udover Tom Hanks i hovedrollen, byder filmen også på stjerne som Felicity Jones (Star Wars Anthology: Rogue One), Omar Sy (Jurassic World, X-Men: Days of Future Past), Irrfan Khan (Life of Pi) og danske Sidse Babett Knudsen (Westworld, Den eneste Ene, Over gaden under vandet).

Vidste du at?

Trivia

I scenen, hvor Robert Langdon ser syner med floder af blod, har filmskaberne ikke udelukkende benyttet sig af computere. Der er nemlig ikke tale om udelukkendecomputer skabte billeder. De har valgt at bruge hele 9.000 liter falsk blod til scenen.

Goofs

I en scene, hvor Sienna og Zobrist er sammen for sidste gang, ser man en sort Mercedes bag dem. Få sekunder længere inde i scenen, har bilens farve på mystisk vis forvandlet sig fra den sorte til en hel hvid.

Citat

Robert Langdon: "The greatest sins in human history were committed in the name of love", Sienna Brooks: "The problem won't just be slowed down, it will be solved permanently", Robert Langdon: "The decisions of our past are the architects of our present"

Inferno - kan Robert Langdon redde verden?

Køb Inferno hos Blockbuster og se Tom Hanks i rollen som Robert Langdon. Slip for de dyre abonnementer, og tilmeld dig hos Blockbuster, hvor du kun betaler for de film eller serier, du ønsker at se. Hos Blockbuster har vi garanti for timevis af underholdning, for vi har altid et stort udvalg i både premiere-film og serier. Blockbuster giver dig frihed til at vælge, om du helst vil købe eller leje dine film og serier. Lej Inferno hos Blockbuster allerede i dag.

Læs mere om Inferno
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 56 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer