Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Ice Age 5 - Den vildeste rejse

1 timer 31 minutter
5.7
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Det forhistoriske væsen Scrat er igen på jagt efter sit elskede agern. Det fører ham denne gang på en rumrejse, hvor gnaveren uheldigvis igangsætter en serie af begivenheder, der truer med at udrydde hele verden. Nede på Jorden må de umage venner, bestående af mammutten Manny, sabeltigeren Diego og dovendyret Sid, drage ud på et farefuldt eventyr for at klare skærene.
Trailer:

Ice Age 5 – Den vildeste rejse – Det seneste mesterværk i den sjove serie

Medmindre du har været gemt i en grotte de seneste par år, kender du sikkert til den sjove serie Ice Age. Nu er den 5. film ”Ice Age 5 – Den Vildeste Rejse” endelig kommet, så du endnu engang kan have sjov med de forhistoriske dyr på deres eventyr. I den seneste Ice Age film følger vi det forhistoriske dyr Scrat, der er på en konstant jagt efter nye agern. Denne gang tager Scrats jagt efter agern dog en spændende ny drejning, da han havner i rummet. Hans uheld gør desværre, at han sætter en række begivenheder i gang i rummet, som nu truer jordens overlevelse. Som altid havner Scrat i uheldige situationer, som har store og uheldige konsekvenser, som han ikke selv forudser. For at undgå at hele verden skal gå under, er det altså nu op til de sjove venner Mammy, som er en forhistorisk mammut, sabeltigeren Diego og dovendyret Sid at drage ud på farlige eventyr for at forsøge at redde verden. Filmen er den 5. i denne sjove serie, og du kan nu få den hjem til samlingen, så du selv kan have massevis af sjov. Den findes også med dansk tale, hvis børnene skal se den.

Vidste du at?

Trivia

Ice Age 5 – Den vildeste rejse er den længste film i serien. I Ice Age 5 taler Sid for første gang uden at læspe. Tegningen af Sid, som Sid giver Brooke, er den samme tegning, som han tegner i originalfilmen fra 2002. Vidste du, at filmen oprindelig var planlagt til at skulle have præmiere den 15. juli 2016, men for at undgå den hårde konkurrence fra genskabelsen af Ghostbusters, blev udgivelsen udskudt til den 22. juli 2016 i stedet for.

Goofs

De fleste af dyrene i filmen levede hverken under den samme tid eller i samme område.

Citat

Gavin: “While you run for your lives, we'll be high in the sky, safe as those birdies.” [One meteor hits a bird] Gavin:”Lucky shot.” [More meteors hit more birds] Gavin:” Another lucky shot.” Manny: [Crash and Eddie keep drumming all the time] “Do you mind?” Crash: “He sucks the fun out of everything.” Eddie: ”FUNSUCKER!” Buck: [from trailer] ”Oh, hello mammals!”

Ice Age 5 – Den vildeste rejse - En sjov ny film om Sid og hans venner på eventyr i rummet

Nu er det sidste skud i succesen om de sjove forhistoriske dyr endelig udkommet. Se eller gense denne sjove animerede film ved at leje eller købe den hos Blockbuster. Hvis du synes om de tidligere film i serien, vil du uden tvivl elske dette seneste mesterværk Ice Age 5 – Den vildeste rejse. Du eller dine børn har måske også set alle de tidligere film og vil nu fuldende serien. Slå til hos Blockbuster i dag og få ”Ice Age 5 – Den vildeste rejse” hjem til samlingen.

Læs mere om Ice Age 5 - Den vildeste rejse
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 31 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer