Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Hundeliv

1 timer 29 minutter
7.2
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
En hilsen fra Julie Brochorst Andersen og Alexandre Willaume
Handling:
Sofia bor sammen med sin halvsøster Olivia i en campingvogn bag familiens bodega et sted i Udkants-Danmark. Sofia chikaneres dagligt af sin stedfar, mens hendes mor tilsyneladende finder sig i hvad som helst. En dag bliver det for meget for de to søstre, og de beslutter sig for at flygte fra deres barske hverdag, og opsøge Sofias biologiske far, som hun aldrig har kendt. Hundeliv er en livsbekræftende fortælling om flugten fra undertrykkelse og jagten på frihed.
Trailer:
En hilsen fra Julie Brochorst Andersen og Alexandre Willaume

Hundeliv: En socialrealistisk fortælling om en svær opvækst i Udkantsdanmark

Teenageren Sofia (Julie Brochorst Andersen) bor et sted i Udkantsdanmark sammen med sin halvsøster Olivia (Simone Lykke) i en campingvogn bagved familiens bodega. Sofia og Olivias tilværelse er præget af fattigdom, utryghed, ydmygelser og vold. De chikaneres dagligt af Olivias far og hans alkoholiserede venner. Deres mor kan ikke se en vej ud af undertrykkelsen og finder sig derfor i hvad som helst. Da Sofias mor fortæller hende, at Sofias biologiske far er i live, ser de to teenagere det som en chance for at slippe væk fra det hårde og utrygge miljø, som de er vokset op i. De flygter derfor fra deres barske hverdag og opsøger Sofias biologiske far, Adam (Alexandre Willaume), som hun aldrig har kendt. Adam er dog langt fra den ideelle far, som Sofia havde håbet på at møde. Tværtimod er faren tydeligt mærket af PTSD og er ikke synderligt interesseret i at lære sin datter at kende. Men pigerne er stædige, og efterhånden udvikler de tre alligevel et stærkt og meningsfuldt bånd. Hundeliv er en barsk, men livsbekræftende fortælling om flugten fra undertrykkelse og jagten på frihed.

Vidste du at?

Trivia

Filmen Hundeliv er indspillet i Sønderjylland. Filmens producer Marco Lorenzen siger, at det var et meget bevidst valg: “Der bliver lavet for få film i provinsen og især i Sydjylland. Det var en fantastisk oplevelse at filme i Sønderjylland, og opbakningen var fænomenal.”Hundeliv er producer Marco Lorenzens debutfilm.Producer Marco Lorenzen og instruktør René Frelle Pedersen kommer begge fra Sønderjylland.Marco Lorenzen fik idéen til filmen, da han besøgte Sønderjylland, hvor han selv er opvokset.

Goofs

Alexandre Willaume glemte flere gange under filmen, at han var på arbejde, og blev oprigtigt irriteret på de to teenagepiger. Disse scener er taget med i filmen.

Citat

Sofia: ”Du synes ikke, at jeg har ret til at vide noget om min far?”

Hundeliv: En bevægende og medrivende fortælling.

Når du køber eller lejer Hundeliv hos Blockbuster, får du lige, hvad du har betalt for: En rå og spændende skildring af livet, set fra bunden af samfundet. Du får derimod ikke adgang til en masse film, som du ikke gider se. Du får heller ikke lov til at bruge hele og halve timer på at melde dig ind og ud af komplicerede abonnementsordninger. Du får bare lige den film, du vil have. Vil du købe filmen, så du kan vende tilbage til den igen og igen? Eller vil du leje den og se den en enkelt gang? Det lader vi være helt op til dig.

I Hundeliv møder vi Sofia og Olivia, der i deres søgen efter en kærlig familie forlader det voldelige hjem, de er vokset op i. Hundeliv er en barsk og livsbekræftende fortælling om flugten fra undertrykkelse.

Læs mere om Hundeliv
Fra: Køb 19,-

Se også disse titler

I blodet
Køb 69,- Lej 19,-
En-to-tre-nu!
Køb 59,- Lej 19,-
I dine hænder
Køb 69,- Lej 19,-
Macbeth
Køb 99,- Lej 29,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 7.2

Brugernes anmeldelser

26/01/2017 : Anonym bruger
Wow - Fed film
Endelig en god dansk film
16/12/2016 : Anonym bruger
Fantastisk film
Fantastisk film! Velspillet og god!!

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer