Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Human Target

Sæson 1
12 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
1. sæson af Human Target, der er baseret på DC Comics' tegneserier. Christopher Chance er en livvagt, som sætter livet på spil i denne spændingsmættede serie.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

Pilot: Christopher Chance er en actionman, der får det ultimative adrenalin kick ved at redde andre mennesker ud af livsfarlige situationer. Chance bytter således plads med en mand, der risikerer at blive udsat for et bombeattentat af en vred, tidligere ansat. Chance redder derefter kvinden Stephanie Dobbs fra en voldsom togulykke, der involverer Californiens første højhastighedstog, der kan skyde en topfart af 320 km.

2: Rewind

Rewind: Chance og hans forretningspartner Winston påtager sig et job som bodyguards på et passagerfly, hvor de skal beskytte deres klient mod en dødbringende lejemorder. Da flyet bryder i brand er det imidlertid op til Chance at redde samtlige passagerer.

3: Embassy Row

Embassy Row: Kontraspionen Danny Cooper dør under forsøget på at fange en spion, og hans bror Aaron søger nu hjælp hos Chance for at finde spionen og hævne Dannys død. Aaron og Chance får imidlertid en ubehagelig overraskelse, da det viser sig at spionen har forgiftet dem. For at få fat i modgiften må Chance gå undercover ved en reception på den russiske ambassade, hvor han møder den handlekraftige FBI-agent Emma Barnes.

4: Sanctuary

Sanctuary: Chance får til opgave at redde den tidligere forbryder John Gray, som sammen med sit udbytte af værdifulde, religiøse relikvier skjuler sig på et fjerntliggende kloster i Canadas bjerge. Chance får imidlertid brug for et mirakel, hvis det skal lykkes ham at beskytte Gray mod dennes hævngerrige, tidligere partnere.

5: Run

Run: Den offentlige anklager Allyson får brug for Chances hjælp, da hun som følge af sin families blakkede fortid bliver truet af den mafiafamilie, som hun netop har indledt en efterforskning imod.

6: Lockdown

Lockdown: For at redde en genial ingeniør må Chance bryde ind i en topsikret skyskraber, hvor han skal finde sin klient og bringe ham ud i sikkerhed, før de begge bliver dræbt af sikkerhedsvagter fra det lyssky våbenfirma, som har holdt ingeniøren som gidsel.

7: Salvage & Reclamation

Salvage & Reclamation: Chance rejser til Sydamerika for at redde en National Geographic-antropolog og fotograf, der har gjort en betydningsfuld opdagelse. Chances opgave er at redde fotografen fra landets militær samt en skurkagtig dusørjæger, der vil have fingre i den skjulte skat. Undervejs på den farefulde mission bliver Chance genforenet med en gammel flamme.

8: Baptiste

Baptiste: Chance beder FBI-agenten Emma Barnes om at hjælpe ham med at sætte en stopper for hans tidligere partner, Baptiste, som har planer om at snigmyrde en udenlandsk VIP. I mellemtiden rekrutterer Guerrero et velkendt ansigt som nyt medlem på holdet.

9: Corner Man

Corner Man: Chance påtager sig sagen om en professionel bokser, som trues af den lyssky forretningsmand og spilbagmand Hugh Prentiss. Chance optræder nu som den lovende boksestjerne Grant Stanton for at føre Prentiss bag lyset, men undervejs falder Chance for Eva Khan, datter af en afdød bokser.

10: Tanarak

Tanarak: En desperat mor hyrer Chance til at redde hendes datter Jessica, der er læge på en isoleret ø i Alaska. Jessica trues af et stort mineselskab, der står bag drab, og da Chance finder hende må de tage flugten fra mineselskabets håndlangere.

11: Victoria

Victoria: Prinsesse Victoria forsøger at blive skilt fra sin kongelige ægtefælle, og vil i stedet gifte sig borgerligt. Chance bliver hyret til at beskytte prinsesse Victoria, da hendes beslutning udløser et attentatforsøg.

12: Christopher Chance

Christopher Chance: Chance, Guerrero og Winston mindes deres fortid, da en tidligere klient af "Den gamle mand" holder dem fanget, og nu forlanger at få oplyst, hvor en vis bog befinder sig henne. Bogen har forbindelse til Katherine Walters.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer