Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Homeland

Sæson 7
1 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Homeland sæson 07 lander på Blockbuster kort efter amerikansk tv-visning, ét afsnit ad gangen. Når du køber sæsonpakken, har du løbende adgang til alle afsnit i sæsonen. I slutningen af sidste sæson, efter et mordforsøg på hendes liv, brød præsident Keane sit løfte til Carrie ved at arrestere 200 medlemmer af efterretningsfællesskabet uden først at anlægge anklager mod dem, herunder Saul Berenson. Ved denne sæsons start har Carrie forladt sit arbejde i Det Hvide Hus og er flyttet tilbage til D.C. og bor sammen med sin søster Maggie for at kæmpe mod Keane administrationen og sikre frigivelsen af de 200.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Enemy of the State

Homeland sæson 07 lander på Blockbuster kort efter amerikansk tv-visning, ét afsnit ad gangen. Når du køber sæsonpakken, har du løbende adgang til alle 12 afsnit i sæsonen. Carrie har forladt sit arbejde i Det Hvide Hus og er flyttet tilbage til D.C. og bor sammen med sin søster Maggie for at kæmpe mod Keane administrationen og sikre frigivelsen af de 200 tilfangetagne.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer