Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Homeland

Sæson 6
12 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Efter sæson fems nervepirrende sæsonafslutning, hvor Carrie forpurrede et terroristangreb på Berlins Hovedbanegård, starter sæson seks adskillige måneder senere, i kølvandet på valget af den nye præsident for De Forenede Stater. Carrie Mathison er tilbage på amerikansk jord, hvor hun bor i Brooklyn, New York, og arbejder for en fond, der yder støtte til det folk fra det muslimske samfund, bosiddende USA. Mens hendes nu fremmedgjorte mentor Saul Berenson og Dar Adal begynder forberedelserne til den nyvalgte præsident, klamrer Quinn sig til livet på et landsted. Sæson seks vil følge de forskellige konkurrerende interesser og komplicerede motivationer, der bliver afsløret i forbindelse med overdragelsen af magt, der finder sted i de halvfjerds dage mellem indgående og udgående forvaltninger.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Fair Game

Carrie vender hjem til USA med Franny for at arbejde som en fortaler for muslimske amerikanere. Dar og Saul briefer den nyvalgte præsident Keane. Quinn kæmper med sine nye omstændigheder.

2: The Man in the Basement

Carrie og advokaten Reda kæmper for den unge muslim Sekou, der mistænkes for at have forsøgt at yde støtte til terrorister. Quinn brydes med sit nye liv, mens Saul Berenson har mistanke om, at Carrie i al hemmelighed er rådgiver for den kommende præsident.

3: The Covenant

Er Iran ved at udvikle kernevåben trods den internationale atomaftale? Saul rejser til Abu Dhabi for at finde svaret. Samtidig må Carrie overbringe dårlige nyheder til sin klient - mens Quinns gamle instinkter vækkes igen.

4: A Flash of Light

Den kommende præsident beder Carrie om en stor tjeneste. Saul opsøger en gammel bekendt - og opsøges selv af en anden. Og Quinn sætter sin egen efterforskning i gang.

5: Casus Belli

En bombe er eksploderet i New York, og myndighederne frygter, at der er tale om terror. Den tiltrædende præsident køres ud på et sidespor, mens tingene udvikler sig dramatisk hjemme hos Carrie.

6: The Return

Carrie følger sporet, som Quinn har givet hende. Hvem er den mystiske mand på billederne? Samtidig søger Saul hjælp hos en gammel ven, mens den tiltrædende præsident tager sagen i egen hånd.

7: Imminent Risk

Carrie er kommet på sporet af en sammensværgelse. Nu frygter hun for sit liv, og snart modtager hun endnu en dårlig nyhed. Samtidig bliver Quinn genforenet med en gammel bekendt, mens Saul modarbejdes af Dar Adal.

8: Alt.Truth

Saul har opdaget, at stærke kræfter forsøger at sabotere atomaftalen med Iran. Nu beder han Carrie om hjælp. Samtidig kommer Quinn på sporet af en mistænkt.

9: Sock Puppets

Et uventet opkald giver Carrie nye kort på hånden. Dar Adal oplever medgang og modgang. Max går undercover. Og Quinn træder atter i aktion.

10: The Flag House

Quinn forfølger et spor og møder en gammel bekendt. Carrie kommer under voldsomt pres. Saul træffer en svær beslutning. Og Dar Adal spiller sit trumfkort.

11: R Is for Romeo

Quinn konfronterer Carrie. Max sidder i saksen. Propagandisten O'Keefe udfordrer Elizabeth Keane - og Keane tager handskerne af.

12: America First

Sammensværgelsens fulde sammenhæng begynder at stå klart for Carrie. Den tiltrædende præsident i livsfare, og nu må Carrie og Quinn handle hurtigt.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer