Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Homeland

Sæson 6
8 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
BEMÆRK! Denne sæson indeholder 12 afsnit. Vi lægger løbende et nyt afsnit i sæsonen, efter det er blevet vist på TV. Når du køber sæsonpakken, køber du automatisk samtlige 12 afsnit. Efter sæson fems nervepirrende sæsonafslutning, hvor Carrie forpurrede et terroristangreb på Berlins Hovedbanegård, starter sæson seks adskillige måneder senere, i kølvandet på valget af den nye præsident for De Forenede Stater. Carrie Mathison er tilbage på amerikansk jord, hvor hun bor i Brooklyn, New York, og arbejder for en fond, der yder støtte til det folk fra det muslimske samfund, bosiddende USA. Mens hendes nu fremmedgjorte mentor Saul Berenson og Dar Adal begynder forberedelserne til den nyvalgte præsident, klamrer Quinn sig til livet på et landsted. Sæson seks vil følge de forskellige konkurrerende interesser og komplicerede motivationer, der bliver afsløret i forbindelse med overdragelsen af magt, der finder sted i de halvfjerds dage mellem indgående og udgående forvaltninger.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Fair Game

Carrie vender hjem til USA med Franny for at arbejde som en fortaler for muslimske amerikanere. Dar og Saul briefer den nyvalgte præsident Keane. Quinn kæmper med sine nye omstændigheder.

2: The Man in the Basement

Carrie og advokaten Reda kæmper for den unge muslim Sekou, der mistænkes for at have forsøgt at yde støtte til terrorister. Quinn brydes med sit nye liv, mens Saul Berenson har mistanke om, at Carrie i al hemmelighed er rådgiver for den kommende præsident.

3: The Covenant

Er Iran ved at udvikle kernevåben trods den internationale atomaftale? Saul rejser til Abu Dhabi for at finde svaret. Samtidig må Carrie overbringe dårlige nyheder til sin klient - mens Quinns gamle instinkter vækkes igen.

4: A Flash of Light

Den kommende præsident beder Carrie om en stor tjeneste. Saul opsøger en gammel bekendt - og opsøges selv af en anden. Og Quinn sætter sin egen efterforskning i gang.

5: Casus Belli

En bombe er eksploderet i New York, og myndighederne frygter, at der er tale om terror. Den tiltrædende præsident køres ud på et sidespor, mens tingene udvikler sig dramatisk hjemme hos Carrie.

6: The Return

Carrie følger sporet, som Quinn har givet hende. Hvem er den mystiske mand på billederne? Samtidig søger Saul hjælp hos en gammel ven, mens den tiltrædende præsident tager sagen i egen hånd.

7: Imminent Risk

Carrie er kommet på sporet af en sammensværgelse. Nu frygter hun for sit liv, og snart modtager hun endnu en dårlig nyhed. Samtidig bliver Quinn genforenet med en gammel bekendt, mens Saul modarbejdes af Dar Adal.

8: Alt.Truth

Saul har opdaget, at stærke kræfter forsøger at sabotere atomaftalen med Iran. Nu beder han Carrie om hjælp. Samtidig kommer Quinn på sporet af en mistænkt.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Brugernes anmeldelser

21/03/2017 : Anonym bruger
Ret meget snyd
Har købt hele sæson 6 og der kommer kun et afsnit ud af gangen med meget ventetid pt er der kun til afsnit 7 hvor jeg kan se afsnit 8 på dr1 - spild af penge.
Du anmelder: Homeland
 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Vurdering
 • Vurdér filmen

  1

  2

  3

  4

  5