Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Homeland

Sæson 5
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Der er gået to år, siden Carrie Mathisons tid som CIA-chef i Pakistan endte på katastrofal vis. Nu har den stædige eks-agent slået sig ned i Berlin, hvor hun arbejder som sikkerhedskonsulent. Carrie har forsøgt at lægge sine år i CIA bag sig, men snart bliver hun indhentet af sin fortid.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Separation Anxiety

Der er gået to år, siden Carrie Mathisons tid som CIA-chef i Pakistan endte på katastrofal vis. Nu har den stædige eks-agent slået sig ned i Berlin, hvor hun arbejder som sikkerhedskonsulent. Carrie har forsøgt at lægge sine år i CIA bag sig, men snart bliver hun indhentet af sin fortid.

1: Enemy of the State

Homeland - sæson 07 lander på Blockbuster dagen efter dansk tv-visning, ét afsnit ad gangen. Når du køber sæsonpakken har du løbende adgang til alle afsnit i sæsonen. Carrie har forladt sit arbejde i Det Hvide Hus og er flyttet tilbage til D.C. og bor sammen med sin søster Maggie for at kæmpe mod Keane administrationen og sikre frigivelsen af de 200 tilfangetagne.

2: The Tradition of Hospitality

Carrie Mathison arbejder som sikkerhedschef for milliardæren Otto Dürings NGO. Det fører til et risikabelt besøg i en hizbollah-kontrolleret flygtningelejr i Libanon. Samtidig har journalisten Laura offentliggjort et kontroversielt dokument, der afslører, at CIA udspionerer tyske borgere for den tyske efterretningstjeneste. Mens Quinn jager en ung kvinde, der hverver selvmordsbombere til Islamisk Stat.

3: Super Powers

Carrie Mathison er blevet indhentet af sin fortid. Carrie har forladt CIA, men nu har hun opdaget, at nogen ønsker hende død. Men hvem og hvorfor? Sammen med sin kæreste, Jonas, begynder hun at grave i sin fortid i håb om at finde svaret. Imens er Carries ekskollega Quinn på jagt efter et nyt mål.

4: Why Is This Night Different?

Carrie er blevet genforenet med sin ekskollega Quinn under dramatiske omstændigheder. Quinn har fået til opgave at likvidere Carrie. Hvorfor er hun havnet på CIA's dødsliste? Samtidig søsætter Saul og Allison Carr en operation, der kan få stor international betydning.

5: Better Call Saul

CIA's planer om at fremtvinge et regimeskifte i Syrien har lidt et alvorligt tilbageslag. Nogen i organisationens egne rækker spiller dobbeltspil - men hvem? Samtidig opsøger Carrie en kontakt i håb om at finde svar. Hvem er ude på at rydde hende af vejen? Og hvorfor?

6: Parabiosis

Det er lykkedes Carrie at narre sine fjender til at tro, at hun er død. Nu opsøger hun Saul for at bede om hans hjælp. Men vil hendes tidligere mentor tro på hendes teori? Samtidig er Quinn havnet et sted, hvor der både er venner og fjender.

7: Oriole

Carrie er kommet i besiddelse af de tophemmelige CIA-dokumenter. Dokumenter, som den russiske efterretningstjeneste for enhver pris vil forhindre hende i at læse. Hvad er det, hun ikke må opdage?

8: All About Allison

Carrie opsøger Allison for at få hjælp. Hun ved ikke, at hun dermed spadserer lige i armene på sine fjender. Quinn har infiltreret en gruppe militante islamister, men også ham venter der en overraskelse.

9: The Litvinov Ruse

Carrie har indset, at Allison er dobbeltagent. Hvordan vil Saul reagere på hendes afsløring? Samtidig er Quinn havnet i kløerne på en terrorcelle med en uhyggelig plan.

10: New Normal

Dobbeltagenten Allison er blevet afsløret, men hun har ikke opgivet at vende situationen til sin egen fordel. Snart får CIA da også brug for alle hænder. Terrorcellen, der har bortført Quinn, offentliggør nemlig en grusom plan om et snarligt terrorangreb.

11: Our Man in Damascus

En terrorcelle planlægger en grusom terrorhandling midt i Berlin. Carrie og Saul kæmper en kamp mod uret for at afdække cellens planer, men terroristerne får hjælp fra uventet side.

12: A False Glimmer

Tiden er ved at rinde ud. En terrorcelle er få minutter fra at begå en forfærdelig terrorhandling på Berlins Hovedbanegård. Carrie jager en af gruppens hovedpersoner. Men er det for sent at forhindre katastrofen.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer