Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Homeland

Sæson 4
12 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Carries karriere i CIA tager fart, og hun bliver udnævnt til at lede CIA's afdeling i Kabul. En stilling, der medfører en betydelig magt. Men for hver gang en drone rammer, eller et taktisk angreb finder sted, må hun sande, at magten har en pris. Saul forsøger at tilpasse sig tilværelsen som civil borger, og stadig være en del af efterretnings spillet, hvilket hurtigt viser sig at være en udfordring.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: The Drone Queen

Der er gået et halvt år, siden den tidligere jægersoldat Brody blev henrettet for øjnene af CIA-agenten Carrie Mathison, der ventede hans barn. Carrie har svært ved at bearbejde tabet af Brody, og hun kaster al sin energi ind i sit nye job som chef for CIA's Kabul-kontor. Da Carries kollega i Pakistan giver hende nye, vigtige efterretninger, træffer hun en beslutning, der får voldsomme følger.

2: Trylon and Perisphere

I Pakistan er et CIA-styret bombeangreb gået grueligt galt. Et helt bryllupsselskab er omkommet, og efterfølgende er CIA's chef i Pakistan blevet dræbt af en rasende menneskemængde. En officiel undersøgelse bringer Carrie tilbage til USA. Her genforenes hun med sin lille datter, men Carrie kæmper med modstridende følelser omkring det at være blevet mor.

3: Shalwar Kameez

Carrie har presset CIA-direktøren Lockhart til at udnævne hende til chef for CIA's kontor i Islamabad. Her forsøger hun at tage kontakt til den unge Aayan, der var den eneste, som overlevede det CIA-styrede bombeangreb mod en terrormistænkt. Samtidig, hjemme i USA, er Quinn ved at gå i hundene efter Carries forgængers voldsomme død.

4: Iron in the Fire

Quinn har opdaget, at drabet på CIA-chefen Sandy var koordineret af den pakistanske efterretningstjeneste. Det lykkes Carrie at identificere manden, der orkestrerede angrebet. Nu begynder en risikabel mission for at komme nærmere sandheden om, hvem der gav ham den blodige opgave.

5: About a Boy

Carrie, Quinn og Fara er kommet på sporet af en sammensværgelse. Det har vist sig, at talebanlederen Haqqani stadig er i live, og at drabet på CIA-chefen Sandy var koordineret af den pakistanske efterretningstjeneste. Nu forsøger Carrie at vinde Haqqanis nevø Aayans tillid i håb om, at han vil føre hende til Haqqani.

6: From A to B and Back Again

Carrie er på sporet af en sammensværgelse. Det har vist sig, at talebanlederen Haqqani stadig i live, og at drabet på CIA-chefen Sandy var koordineret af den pakistanske efterretningstjeneste. Carrie har vundet Haqqanis nevø Aayans tillid. Nu håber hun, at han kan føre hende til Haqqani. Endnu er ingen klar over, at Saul er blevet bortført.

7: Redux

Carries forsøg på at spore talebanlederen Haqqani er gået grueligt galt. Aayan er blevet skudt, og Saul er faldet i hænderne på Haqqani. CIA står tomhændede tilbage, og CIA-direktøren Lockhart ankommer til Pakistan for at lægge pres på landets efterretningstjeneste.

8: Halfway to a Donut

Saul er blevet taget til fange af Taleban, der vil bruge ham i en fangeudveksling. På en videoforbindelse fremsætter talebanlederen Haqqani sine krav - krav, som amerikanerne meget nødigt vil opfylde. Samtidig går det op for Carrie, at hendes psykotiske anfald skyldes, at nogen på ambassaden har pillet ved hendes medicin.

9: There's Something Else Going On

Saul er atter faldet i hænderne på Taleban, og nu skal der finde en højrisikabel fangeudveksling sted. Samtidig har Carrie opdaget, at det var ambassadørens mand, professor Boyd, der byttede hendes piller ud med et hallucinogen. Nu sætter hun ham under pres for at finde ud af, hvem i den pakistanske efterretningstjeneste der styrer ham.

10: 13 Hours in Islamabad

Den amerikanske repræsentation i Pakistan er under angreb. Konvojen med Saul og Carrie er blevet udsat for et morterangreb midt i Islamabad. Og nu er talebanlederen Haqqani på vej gennem tunnellen under den amerikanske ambassade for at indtage ambassaden.

11: Krieg Nicht Lieb

USA har afbrudt de diplomatiske forbindelser med Pakistan og trækker alle diplomater og agenter ud af landet. Kun Quinn og Carrie bliver tilbage. Quinn for at gå på jagt efter talebanlederen Haqqani. Og Carrie for at få Quinn hjem til USA i levende live.

12: Long Time Coming

Carrie er vendt hjem til USA, hvor hun genforenes med sin lille datter. Sammen med Saul forsøger hun at gennemskue konsekvenserne af de dramatiske begivenheder i Pakistan.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer