Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Homeland

Sæson 3
12 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Sidste sæson sluttede af med et stort drama. Et bombeangreb dræbte hundredvis af mennesker på CIAs hovedkvarter, og situationen er alvorlig - men både Carrie og Brody overlever. En efterforskning går i gang, og Majid Javadi skal lokkes til at tale. Den virkelige gerningsmand er stadig i landet, men kan CIA få ham til afhøring? Og hvad skal der ske med Brody, som opholder sig i Caracas, Venezuela? Kan Saul få Brody til at stoppe med at være afhængig af heroin - som han i første omgang fik som smertestillende medicin som følge af et alvorligt sår?
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Tin Man Is Down

Der er gået tre måneder, siden et voldsomt terroranslag lagde CIA's hovedkvarter øde. Den tidligere jægersoldat Nicholas Brody er stadig på flugt, mistænkt for at stå bag det blodige angreb. Saul Berenson planlægger et modangreb på terroristerne, men hans forsøg på at sætte nyt liv i CIA løber ind i problemer, da Carrie Mathison bliver genstand for en senatsundersøgelse.

2: Uh... Oh... Ah

Saul forsøger at opstøve de ansvarlige for det blodige angreb på CIA's hovedkvarter ved at følge pengesporet. Samtidig erfarer en stærkt presset Carrie, hvem der i virkeligheden er på hendes side, mens familien Brody går i terapi, for at komme videre med deres liv efter Danas selvmordsforsøg.

3: Tower of David

Nicholas Brody er stadig på flugt, mistænkt for at stå bag det blodige terrorangreb mod CIA's hovedkvarter, og hans situation bliver stadig mere desperat. Samtidig er Carrie blevet indlagt på den lukkede afdeling. Hun kæmper for at komme i forbindelse med Saul, da en mystisk mand tilbyder at hjælpe hende.

4: Game On

Carrie erfarer, at CIA stadig kan udøve magt, selv i tjenestens nuværende tilstand. Dana stikker af hjemmefra og tvinger Jessica til at gå til politiet. Saul og Fara følger pengesporet til et uventet sted, og Carrie spiser morgenmad med en ny klient.

5: The Yoga Play

En mystisk mand krydser den amerikansk-canadiske grænse. I Washington sætter Carrie sin mission på spil for at hjælpe Jessica Brody med at finde Dana. Dana er stadig på farten med Leo, da hun gør en chokerende opdagelse.

6: Still Positive

Carrie har fået kontakt med Majid Javadi, der var hjernen bag angrebet på CIA´s hovedkvarter, men det er ikke ufarligt at forsøge at rekruttere en af Irans mest magtfulde agenter. Samtidig kæmper Saul for at holde Lockhart, den kommende CIA-chef, på afstand, mens Dana træffer en beslutning, der vil ændre familien Brody for altid.

7: Gerontion

Saul og Carrie har pågrebet Majid Javadi, højtstående iransk efterretningsofficer og hjernen bag angrebet på CIA's hovedkvarter.

8: A Red Wheelbarrow

Carrie har erfaret, at advokaten Bennett ved, hvem der detonerede bomben, der lagde CIA's hovedkvarter øde. Nu sætter Carrie og Quinn en fælde, der skal få Bennett til at føre dem til bombemanden. Men Carrie har også fået andre ting at tænke på. En graviditetstest har nemlig afsløret, at hun venter sig.

9: One Last Thing

Saul har hentet en stærkt svækket, narkoafhængig Brody hjem fra Sydamerika. Saul ønsker at rekruttere ham til en tophemmelig, højrisikabel mission. Men Brody er helt ude i tovene, så det bliver et kapløb med tiden at gøre ham klar til opgaven.

10: Good Night

CIA har sendt Brody ud på en højrisikabel mission. Han skal søge asyl i Iran og dræbe chefen for landets revolutionsgarde. Først skal han krydse grænsen mellem Irak og Iran. Det er ikke den mindst farlige del af opgaven, for området er mineret og myldrer med irakiske patruljer.

11: Big Man in Tehran

Brody har krydset grænsen til Iran, hvor han har søgt asyl. Målet for hans mission er at dræbe chefen for landets revolutionsgarde. Men da Brody løber ind i uventede problemer, begynder hans CIA-bosser igen at tvivle på, om de kan stole på ham.

12: The Star

Brody har fuldført sin mission og dræbt chefen for Irans revolutionsgarde. Nu er han på flugt fra de iranske sikkerhedstyrker og forsøger at få kontakt til Carrie, der vil hjælpe ham med at komme ud af landet. Men det er ikke alle i CIA's hovedkvarter, der ønsker at bringe Brody hjem i live.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer