Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Homeland

Sæson 2
12 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
1. sæson af serien Homeland indbragte serien seks Emmy-priser, inklusiv bedste kvindelige hovedrolle til Claire Danes, bedste mandelige hovedrolle til Damian Lewis og bedste dramaserie. Marinesergenten Nicholas Brody er nu amerikansk kongresmedlem, og tidligere CIA-agent Carrie Mathison er vendt tilbage til det civile liv. Men da en ny og potentielt ødelæggende terrortrussel opstår, bliver Brody og Carries liv igen flettet sammen og endnu engang står den på mistanke, bedrag og begær. Dyk dybere ned i det rystende spændende mysterium med denne gribende anden sæson af en af de mest roste tv-serier.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: The Smile

Efter sit forgæves forsøg på at afsløre jægersoldaten Nicholas Brody som al-Qaeda-agent er Carrie Mathison blevet fyret fra CIA. Men snart får CIA igen brug for hendes hjælp. En meddeler med vigtig viden vil kun tale med Carrie. Samtidig er Brody blevet valgt ind i kongressen. Han ønsker at ændre USA´s udenrigspolitik. Det skal ske uden blodsudgydelser, men Brody opdager, at det måske ikke er nok for al-Qaeda-lederen Abu Nazir.

2: Beirut Is Back

Stik imod sin families råd har den tidligere CIA-agent Carrie Mathison ladet sig involvere i en operation, der måske kan befri verden fra al-Qaeda-lederen Abu Nazir. Samtidig er Nicholas Brody blevet presset i tjeneste af sin al-Qaeda-kontakt, mens hans gode ven kaptajn Mike Faber begynder at stille spørgsmålstegn ved attentatet, der kostede Elizabeth Gaines livet.

3: State of Independence

Efter sine oplevelser i Beirut håber Carrie på, at blive modtaget med åbne arme af sine tidligere chefer hos CIA. Samtidig erfarer Brody, at bombemageren, der lavede hans selvmordsbombevest, er i fare for at blive identificeret af CIA. Brodys al-Qaeda-kontakt giver ham til opgave at få bombemageren bragt i sikkerhed, men det er lettere sagt end gjort.

4: New Car Smell

Estes bliver briefet af Saul, der er kommet i besiddelse af videoen, som skulle afspilles efter Brodys selvmordsaktion. Rystet giver CIA-chefen grønt lys til en hemmelig operation, der har Carrie i en central rolle. Samtidig opdager Brodys datter, Dana, at hun har noget tilfælles med Finn Walden, vicepræsidentens søn.

5: Q&A

Brody er igen blevet taget til fange, men denne gang på amerikansk jord. Carrie må finde sig i at spille andenviolin, mens den tidligere marinesoldat underkastes forhør af Peter Quinn. Samtidig forsøger David Estes at sløre sporene for Jessica, mens Danas og Finns første date udvikler sig dramatisk.

6: A Gettysburg Address

Brody er blevet afsløret, og har erklæret sig villig til at samarbejde med CIA, om at forhindre et forestående terrorangreb. Men hvor ligger hans virkelige loyalitet? Samtidig har Brodys datter Dana og vicepræsidentens søn Finn påkørt en kvinde. Dana tager på hospitalet for at finde ud af, hvad der er sket med kvinden. Her møder der hende et chokerende syn.

7: The Clearing

Carrie og resten af holdet er rystede, efter at være blevet udsat for et blodigt bagholdsangreb. Mens de kæmper for at genvinde kontrollen over deres operation, opsøges Brody af Roya Sahmad, der ønsker at fremskynde planerne om et terrorangreb. Samtidig lægger Dana pres på Finn, vicepræsidentens søn, for at få ham til at fortælle sine forældre, at de har kørt en kvinde ihjel.

8: I'll Fly Away

Han lyver for Carrie. Han lyver for Roya. Og han lyver stadig for Jessica. Brody har kurs mod et alvorligt sammenbrud, mens han forsøger at holde styr på sine komplicerede alliancer

9: Two Hats

Brody er blevet fløjet bort for at møde terroristlederen Abu Nazir. Efter 12 timer er han igen på fri fod med vitale oplysninger om et nært forestående terrorangreb. Nu foretager han en vigtig opringning i et forsøg på at gøre det klart for CIA, hvor han står. Samtidig slutter Saul sig sammen med overvågningseksperterne, Virgil og Max for selv at grave nogle oplysninger frem.

10: Broken Hearts

CIA har forhindret et blodigt terrorangreb. Men Abu Nazir er stadig på fri fod, og snart bliver det skræmmende klart for Brody, at han langt fra er sluppet fri af terroristens kløer. Samtidig opsøger Saul en gammel ven og finder beviser på, at Estes har hyret Quinn til at rydde Brody af vejen.

11: In Memoriam

Carrie fortsætter sin jagt på Abu Nazir, selv om hun er ved at kollapse af udmattelse. Samtidig viser Roya sit sande ansigt under afhøring, mens Saul må kæmpe for at redde sin karriere under uventede omstændigheder.

12: The Choice

Den dramatiske jagt på Abu Nazir er afsluttet. Carrie og Brody har trukket sig tilbage til Carries sommerhus, hvor de diskuterer deres videre liv. Har de en fremtid sammen? Imens lister Quinn rundt uden for huset. CIA-chefen David Estes har givet ham ordre på at likvidere Brody.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer