Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Homeland

Sæson 1
12 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Carrie Mathison er den intelligente, men flygtige CIA-agent, som har mistanke om at soldaten Nicholas Brody, der blev reddet fra fangeskab, ikke er hvad han lader til at være. Er han krigshelten alle tror, eller er han i virkeligheden agent for Al Qaeda, som planlægger et spektakulært angreb i USA? Mathison er nødt til at satse sin karriere og følge sit instinkt for at finde frem til sandheden - uanset at det sår tvivl om hendes egen tilregnelighed og omdømme. Første sæson indeholder lag på lag af skjulte spor og man vil finde nye opdagelser hver gang man ser episoderne, så se godt efter...
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

I 2003 forsvandt den amerikanske jægersoldat Nicholas Brody i Irak. Nu, otte år senere, bliver han befriet fra et al-Qaeda-fangehul i Afghanistan. Hjemme i USA får Brody en heltemodtagelse, men CIA-analytikeren Carrie Mathison er bekymret. Hun har oplysninger, der tyder på, at Brody er blevet rekrutteret af al-Qaeda. Carrie sætter ham under intens overvågning. Er Brody en helt - eller er han terrorist med planer om at angribe sit eget hjemland?

2: Grace

Virgil og Carries ulovlige overvågning af Brodys hjem foretages i en måned, med en risikabel retskendelse som Saul Berenson får fra sårbare dommer Jeffrey Turner. Desværre har Carries overvågnings besætning undladt at installere kameraer i garagen, hvor Nicholas beder muslimske bønner. Inderst inde er han temmelig fjern med sin familie og lider af slemme mareridt, hvor han er voldelig mod sin kone. Unge Chris er vidne til at, sergenten slår en provokerende journalist ud med en enkelt slag i halsen. Selvom Carrie hævder at, der er en forbindelse, bliver hun beordret til at koncentrere sig udelukkende om at beskytte sit undercover som, en escort pige rekrutteret af Saudi prinsen Farid Bin Abbud, som spottede Al Qaida-lederen ombord på hans yacht.

3: Clean Skin

Nicholas Brody viser sig hurtigt som en god far, for søde Chris og endda møgungen Dana. Prins Farid Bin Abbud fanger næsten Lynne Reed i at kopiere sin mobiltelefon, hvilken ikke indeholder nogen oplysninger om de finansielle transaktioner CIA håbede på at spore.

4: Semper I

De politiske kræfter har store planer for deres nye nationalhelt Brody. CIA-analytikeren Carrie Mathison frygter derimod, at Brody er blevet rekrutteret af al-Qaeda. Hun har sat ham under intens overvågning og bliver stadig mere desperat for at bevise, at han har forbindelse til al-Qaeda-terroristen Abu Nazir.

5: Blind Spot

Nu er den eneste terrorist, der overlevede befrielsesaktionen, blevet fanget og bragt til USA. CIA-agenten Carrie og hendes chef Saul får til opgave at afhøre ham. Også Brody skal overvære afhøringen, og det får Carrie til at protestere. Hun frygter nemlig stadig, at Brody er blevet rekrutteret af al-Qaeda under de mange år i fangenskab.

6: The Good Soldier

Terroristen Hamid har begået selvmord, mens han var i CIA's varetægt. Carrie foreslår at udsætte alle, der har været i kontakt med ham, for en løgnedetektortest. Hun er sikker på, at det var Brody, der gav Hamid barberbladet, som han brugte til at tage livet af sig selv med og at løgnedetektortesten vil bevise, at hun har ret.

7: The Weekend

Carrie ved, at det er lykkedes Brody at snyde CIA's løgnedetektor, men deres forhold er blevet mere kompliceret, efter de har haft sex med hinanden. Nu tilbringer de weekenden sammen, og det får dem til at åbne op for hinanden på overraskende vis. Samtidig lykkes det CIA at opspore den terrormistænkte Aileen, der er på flugt fra sine medsammensvorne. Kan Saul få hende til at afsløre, hvad hun ved?

8: Achilles Heel

Alle troede, at Brodys makker Tom Walker blev dræbt i fangenskab, men nu er Walker blevet identificeret som den jægersoldat, der er blevet rekrutteret af al-Qaeda. Nu går jagten på ham ind, men Carrie og FBI er ikke enige om, hvordan Walker bedst kan opspores.

9: Crossfire

FBI's forsøg på at fange den mistænkte terrorist Tom Walker har kostet to uskyldige muslimer livet. Mens Carrie forsøger at opspore Walker, vågner Brody igen op i fangenskab.

10: Representative Brody

Brody bliver opfordret til at lade sig opstille til kongressen. Hvis han tager imod opfordringen, vil det være et signal til al-Qaeda-lederen Abu Nazir om, at Brody er parat til at udføre sin dødbringende mission. Samtidig har Carrie og Saul identificeret en saudiarabisk diplomat som Tom Walkers kontakt i Washington. Nu må de finde en måde at lægge pres på ham, så han kan føre dem til Walker.

11: The Vest

Carrie er indlagt på hospitalet efter et bombeattentat rettet mod diplomaten Al Zahrani. Eksplosionen har kastet hende ud i en manisk fase. Hun rabler løs om Abu Nazir, men snart går det op for Saul, at der er mening bag hendes kaotiske teorier. Samtidig tager Brody på weekendophold med sin familie. Weekenden er tænkt som en afsked, for snart skal han udføre en skæbnesvanger mission.

12: Marine One

Brody er ved at gøre sig klar til at udføre et selvmordsattentat mod vicepræsidenten og hans sikkerhedsstab. Samtidig er Carrie sunket ned i en depressiv tilstand. Og da hun endelig er klar til at tage affære, udvikler begivenhederne sig på en måde, som ingen, ikke engang Carrie, har kunnet forudsige.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer