Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Heroes Reborn

Sæson 1
12 afsnit
Ned til: Køb 229,-

Pris som konfigureret: 229 ,-

Pris som konfigureret: 229 ,-

Handling:
Heroes Reborn begynder for et år siden i Odessa, Texas, efter et terroristangreb efterlader byen kraftigt reduceret. Dem med ekstraordinære evner får skylden for denne tragiske hændelse, og nogle er forudbestemt til at møde de originale helte fra fortiden, inkl. Hiro Nakamura, Matt Parkman, Mohinder Suresh og The Haitian for at nævne nogle få.
Ned til: Køb 229,-

Pris som konfigureret: 229 ,-

1: Brave New World

Bemærk dette er de første to episoder, der er lagt sammen til ét langt afsnit. Brave New World: I den nye verdensorden bliver heltene jagtet af folk med slette hensigter, såsom Luke og Joanne Collins, der ønsker hævn over det tragiske tab af deres søn. Noah Bennet har besluttet sig for at lægge sit gamle liv bag sig og starte på en frisk - men så konfronteres han med Quentin Frady. Odessa: Et terroristangreb i Odessa, Texas, efterlader byen i undtagelsestilstand og alle indbyggere rystede. Alle med specielle kræfter går i skjul, for de bebrejdes den katastrofale begivenhed.

2: Odessa

Erica afslører hvor langt hun er klar til at gå for at beskytte verden mod Evos. Tommy deler sin kunnen med Emily.

3: Under the Mask

Noah leder efter en fra sin fortid og bryder ind i Renautas for at få svar. Miko fortsætter sin redningsmission og rejser for at lede efter sit sværd. Tommy må bruge sin evne til at redde liv, for en at hans nærmeste.

4: The Needs of the Many

Noah Bennet og Quentin angriber Renautas, mens Mikos plan for at få sit sværd tilbage, kan give hende problemer. Malinas rejse bringer hende tættere på sandheden.

5: The Lion's Den

Kampen for at redde menneskeheden tvinger en savnet helt tilbage. Masi Oka vender tilbage som Hiro Nakamura. Noah Bennet tager selv sagen i hænderne, for at skaffe nogle nødvendige svar. Tommy gør en overraskende opdagelse, som sender ham og Emily på en uventet rejse.

6: Game Over

Noah og Hiro går sammen om at vende tilbage til de begivenheder den 13. juni 2014, som satte alt i bevægelse. Mohinder modtager besked fra Angela Petrelli om Ericas motiver. Hachiro går imod Hiro.

7: June 13th Part One

Erica sætter sin plan igang. Hiro og Angela tager på en vigtig mission, og helt uventet mødes Noah igen med Matt Parkman.

8: June 13th Part Two

Noah leder efter Tommy i et forsøg på at hindre en katastrofe. En undergrundsgruppe fanger Taylor. Ericas livsfarlige planer intensiveres. Emily oplever et uventet gensyn og et voldeligt sammenstød skiller Luke fra Malina.

9: Sundae, Bloody Sundae

Noahs og Lukes skæbner krydser endelig spor, da Malina slipper sine sande kræfter løs. Tommy kan blive nødt til at arbejde sammen med sin fjende. Carlos ser sin voldsomme fortid i øjenen og Ren leder efter Miko.

10: 11:53 to Odessa

Luke og Malina går sammen om at redde Tommy og menneskeheden, efter Noah er forsvundet. Der er kampe ved det mystiske Sunstone Manor, for at befri de fanger, der holdes under Matt Parkmans kontrol. Tommy og Miko går imod Erica.

11: Send in the Clones

Tommy hjælper Erica med hendes overlevelsesplan, nu hvor slutningen på civilisationen nærmer sig. Malina har tralvt med at blive genforenet med Tommy, men der samler sig et komplot imod dem. Mark Parkmanns forsøg på at sikre sin familie, kan udsætte Taylor for fare.

12: Company Woman

Den virkelige Miko bliver vakt til live. Ren kommer ind i spillet for at redde Tommy. Quentin befinder sig i en vanskelig situation. Malina forsøger at stoppe soludbruddet.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer