Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Hell Or High Water

1 timer 38 minutter
7.6
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
En fraskilt far og hans kriminelle bror slår sig sammen for at røve den bank, der truer med at sætte familiens gård på tvangsaktion. Texas-brødrene vil genvinde den fremtid, som er blevet revet væk fra dem, men i hælene følger en stædig sherif, som vil have de kriminelle bag tremmer, før han går på pension.
Trailer:

Hell Or High Water handler om to brødres desparate kamp for at redde familiens ranch i det vestlige Texas. De skal skaffe 42.000 dollars og ser ikke anden udvej end at begå bankrøveri. Snart har de Texas Rangers i hælene.

Hell Or High Water en desperat kamp

Efter efter en række bevæbnede røverier på filialer af Texas Midland Bank, hvor udbyttet er forsvindende småt, er Texas Ranger Marcus Hamilton og hans indianske vicesherif på sporet af røverne, og vil gøre alt for at forhinde det næste røveri. Røverne er den fraskilte og arbejdsløse Toby Howard og hans bror Tanner Howard, der netop er blevet løsladt fra fængslet. De to brødre kæmper en desperat kamp, hvor de forsøger at skaffe 43.000 dollars for at undgå, at deres families ranch bliver udpantet. Hell Or High Water byder på en stjernerække af gode skuespillere. I rollen som Marcus Hamilton ses Jeff Bridges (The big Lebowski, True Grit, Crazy Heart, De fabelagtige Baker Boys), Ben Foster (3:10 to Yuma, The finest Hour, X-Men: The last Stand, 30 Days of Night, Bang Bang you're Dead) spiller rollen som den løsladte bror Tanner Howard og Chris Pine (Star Trek Beyond, Jack Rayn: Shadow Recruit, Into the Woods, De satans chefer 2, Blind Dating) spiller den desparate Toby Howard, der ikke kan se andre muligheder end bankrøveri for at redde familieranchen, og sikre økonomisk overlevelse for sin ekskone og deres søn. Skal det lykkes de to desperate brødre at stjæle pengene og redde ranchen, og derved sikre familiens overlevelse, eller vil lovens håndhævere få held til at fange dem, inden det sidste og afgørende kup?

Vidste du at?

Trivia

Filmen er dedikeret til instruktør David Mackenzies forældre, David John Mackenzie (1929-2015) og Ursula Sybil Mackenzie (1940-2015), der begge døde, mens han indspillede filmen. - Toby tilbyder sin søn en øl, for Texas er en af de få stater, hvor mindreårige må nyde alkohol, hvis de er sammen med familie.

Goofs

Mærkerne på uniformerne af Texas State Troopers er ikke de rigtige, men fra det tyvende århundrede. Helt forkert årstal for filmen. - På en check i filmen er fortrykt "Texas Midland Bank" og ikke "Texas Midlands Bank", som banken i filmen hedder.

Citat

T-Bone Waitress: "I've been working here for 44 years. Ain't nobody ever ordered nothing but a T-Bone steak and baked potato. Except one time, this asshole from New York ordered a trout, back in 1987. We ain't got no goddamned trout."

Hell Or High Water - en rigtig god film

Køb Hell Or High Water hos BLOCKBUSTER allerede i dag. Hos BLOCKBUSTER betaler du kun for de film og serier, du ønsker at se. Du bestemmer selv, om du ønsker at købe eller leje hos os. BLOCKBUSTER har intet dyrt månedligt abonnement. Du finder altid et stort udvalg af premiere film og prisvindende serier hos BLOCKBUSTER . Vi har altid over 8.000 titler at vælge imellem, og der kommer hele tiden flere til. Lej Hell Or High Water hos BLOCKBUSTER og se en rigtig god film.

Læs mere om Hell Or High Water
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 38 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer