Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Heartless

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 119,-

Pris som konfigureret: 119 ,-

Pris som konfigureret: 119 ,-

Handling:
Sofie og Sebastian bærer på en frygtelig hemmelighed, der gør at de for at overleve skal suge livskraft fra andre mennesker. De bliver elever på kostskolen Ottmansgaard, der måske rummer gåden til deres hemmelighed og hvordan de kan blive forløst. Men det er ikke nemt at være kostskoleelev når man er anderledes og overpræfekten Ditlev og hans medpræfekter opdager hurtigt, at Sebastian og Sofie ikke er som de andre. Kan Sofie og Sebastian blive ved med at skjule deres hemmelighed?
 • Udgivelsesår: 2014
 • Censur:
  Ned til: Køb 119,-

  Pris som konfigureret: 119 ,-

  1: Afsnit 1

  De tyve år gamle tvillinger Sofie og Sebastian bærer på en frygtelig hemmelighed: For at overleve er de nødt til at suge livet ud af andre mennesker. På kostskolen Ottmansgård kan de måske finde svar på det mysterie, der præger deres liv.

  2: Afsnit 2

  Sofie og Sebastian finder ud af, hvorfor deres mor søgte ind på Ottomansgård. Sofies værelseskammerat Nadja er blevet forelsket i Sebastian. Ditlev forbereder en rustur for de nye skoleelever.

  3: Afsnit 3

  På loftet finder Sofie og Sebastian en række gamle malerier, der har med deres hemmelighed at gøre. Ditlev fortsætter med at give Sofie problemer. Samtidig udvikler venskabet sig mellem Sofie og Emilie.

  4: Afsnit 4

  Hele skolen er chokeret over Ditlevs død. Just må sande, at der efter politiets mening er tale om selvmord, men han ved bedre og går på egen hånd i gang med at lede efter morderen.

  5: Afsnit 5

  Sebastian vil have, at Sofie udnytter sit forhold til Emilie til at fremskaffe flere oplysninger om deres hemmelighed. Nadja er blevet en alt for stor trussel, og søskendeparret må tage drastiske metoder i brug for at forhindre hende i at afsløre dem.

  6: Afsnit 6

  Tvillingerne finder nogle grave i skoven og spekulerer på, om de er forbundne til forbandelsen. Emilie afslører Sofies hemmelighed, hvilket sætter deres forhold på en prøve. Just intensiveres sin søgen efter de sortøjede.

  7: Afsnit 7

  Netop som tvillingerne indser, at der måske er andre sortøjede på skolen, afslører Just, hvor langt han er villig til at gå i sin kamp mod dem. Imens intensiveres jagten på guldhjertet, hvilket får dødelige følger.

  8: Afsnit 8

  Just har løjet om Emilies mors dødsfald, og det viser sig, at Sofie og Sebastians frelse fra forbandelsen vil få alvorlige følger for hans familie. Hvilken side vil Emilie vælge?

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer