Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Happy Death Day

1 timer 33 minutter
6.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Tree Gelbman har en rigtig dårlig dag! Det er hendes fødselsdag, men det er også hendes dødsdag. Hun vågner op på et kollegieværelse hos en fyr, hvis navn hun ikke kan huske, styrter afsted uden tanke på, hvad der skete natten før, og inden dagen er omme, er hun død … for så at vågne op igen på samme kollegieværelse. Tree tvinges nu hver dag til at forsøge at gøre tingene lidt anderledes, så hun ikke risikerer at løbe ind i den maskeklædte morder, der vil slå hende ihjel. Samtidig må hun forsøge at afsløre sin morders identitet. Hvis ikke det lykkes, vil Tree fortsætte med at sidde fast i samme vanvittige tidsloop, hvor hun vil genopleve det grusomme mareridt igen og igen.
Trailer:

I Happy Death Day må teenageren Theresa gennemleve dagen for hendes mord igen og igen, indtil hun finder identiteten af sin morder. Følg med i hendes jagt på hendes egen morder.

Happy Death Day giver et godt gys.

Thersa, kaldet 'Tree', er inviteret til fest på et kollegie. Om aftenen på vejen derover passerer hun en bro, hvor hun hører en musikboks spille. Hun går over for at samle den op, og ser en person stå med en babymaske foran hende. Tree prøver at undvige, men bliver fanget og stukket ihjel. Hun vågner op i begyndelsen af den samme dag. Det er hendes fødselsdag, og dødsdag - Happy Death Day. Hun har tømmermænd efter en nat med fest og alkohol og befinder sig på et kollegieværelse hos en fyr, Carter. Hun ved ikke at det der sker, vil blive et déjà vu af en virkelighed, der komme til at ske igen og igen, indtil hun finder identiteten af sin morder. Efter at have gennemgået det samme flere gange, fortæller hun om det til Carter. Han rådgiver hende til at lave en liste over mulige mordere, indtil hun finder den rigtige. Han tror morderen skal findes på skolen. Tree gennemgår flere loops med mistænkte. Først mistænker hun Tim, men hun finder ham på sit værelse igang med at se bøsseporno. Dernæst mistænker hun Stephanie, men hun ser Stephanie, lige inden hun igen bliver myrdet. For hver gentagelse, eller opstandelse, kommer hun lidt tættere på morderen. Vil det lykkedes hende at finde identiteten af morderen, så hun undgår at blive myrdet på brutal vis endnu en gang?

Vidste du at?

Trivia

Morderens kostume er designet af Tony Gardner, som også har designet masken til 'Ghostface', masken fra Scream. Instruktøren, Christopher Landon, testede masken på sit kontor. Han skræmte en medarbejder fra vid og sans, og fik dermed bekræftet sit valg af maske.

Goofs

Selvom filmen finder sted i Luisiana, er der kun én der snakker med accent karakteristisk for sydstaterne. Da Tree vågner for sidste gang, og hun sætter sig op i sengen, kan man se en kameralinse trække sig væk i nederste venstre hjørne.

Citat

"Tim, jeg ved du ikke rigtig er til piger. Men det er okay, Kærlighed er kærlighed. Gå nu derud og find dig en god mande-røv." "Stop med at kigge på mig, som om jeg er en lort på din mors hoved."

I Happy Death Day myrdes Theresa igen og igen.

Køb Happy Death Day hos Blockbuster. Filmen kan købes blandt mere end 8000 titler, og her betaler du kun for det du bruger, uden abonnement eller binding. Vil du se filmen blot en enkelt gang så lej Happy Death Day for en aften. Skab din egen biografstemning hjemme i stuen. Her kan du hygge med vennerne, uden at løbe tør for hverken film eller popcorn. Smid popcornene i mikroovnen og fyld slikskålen op til en skøn oplevelse. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Happy Death Day
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 33 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Excess Flesh
  Køb 69,- Lej 19,-
  The Darkness
  Køb 139,- Lej 39,-
  The Boy
  Køb 69,- Lej 19,-
  The Pack
  Køb 69,- Lej 19,-
  The Visit
  Køb 99,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer