Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Hacksaw Ridge

2 timer 14 minutter
8.2
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Da den unge amerikaner Desmond T. Doss gerne vil være læge, melder han sig som sygeplejer under 2. Verdenskrig. Men han er samtidig pacifist og nægter at bære våben, hvilket militærets øverste ledelse finder både dumt og uansvarligt. Men Doss får alligevel lov til at tjene sit land ved Slaget om Okinawa, der hører til blandt Stillehavskrigens blodigste. Her kaster han sig med stort heltemod dedikeret ud i krigens rædsler - ikke for at dræbe, men for at redde sårede soldaters liv. Hacksaw Ridge er instrueret af Mel Gibson, der tidligere har instrueret bl.a. Braveheart, The Passion Of The Christ og Apocalypto. Filmen er baseret på virkelige hændelser.
Trailer:

Hacksaw Ridge er en intens og uhyre spændende film, hvor der er spillet på alle tangenter, når det kommer til grafik. Se Mel Gibsons nyeste værk, der bygger på en sand historie, gennem Blockbuster.

Hacksaw Ridge - en nervepirrende og imponerende film!

Vi befinder os under Anden Verdenskrig. Året er 1942, og amerikanerne har sluttet sig til krigen efter angrebet på Pearl Harbor. Desmond Doss er en ung fyr fra delstaten Virginia. Han er vokset op i et hjem, hvor opvæksten har givet Desmond synspunkter som ingen drab og ingen skydevåben, og hvor Bibelen har en helt særlig betydning. Det bliver derfor noget af en udfordring, da Desmond bliver sendt til Okinawa i Japan - det berømte "Slaget ved Okinawa". Samtidig må den unge mand også kæmpe med det amerikanske militær og de såkaldte soldaterkammerater, der er alt andet end vant til hans fredelige holdninger. Desmond forsøger dog at holde fast i sin tro og overbevisning gennem krigens rædsler, men det er alt andet end ligetil. Hacksaw Ridge er en intens og spændende film. Der er ikke sparet på grafikken, og du føler, at du er midt i krigens brændpunkter. Mel Gibson har instrueret dette krigsdrama, der bygger på den sande historie om Desmond Doss - en hædret amerikansk krigshelt, der ikke gik på kompromis med sin overbevisning. Han bliver spillet af skuespilleren Andrew Garfield, som også blev nomineret for en Golden Globe for sin rolle. Derudover ser vi blandt andet kendte ansigter som Vince Vaughn og Sam Worthington i filmen. Find tæpperne og popcornene frem, det er tid til underholdning. Få filmen hos BLOCKBUSTER.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at filmen er bygget på en sand historie? Vidste du, at det er Mel Gibson, der har instrueret denne film? Vidste du, at hovedpersonen Desmond Doss blev en af de største helte i amerikansk historie - vel at mærke uden nogensinde at affyre et skud?

Goofs

I en af scenerne sidder Desmond i højre side i en bus, men senere har han pludselig skiftet til venstre side. I scenen hvor Hal Doss sætter sig ved bordet, kan man tydeligt se, at han har haft en piercing i sit øre. Ingen mand havde det i 40'erne.

Citat

"With the world so set on tearing itself apart, it don't seem like such a bad thing to me to want to put a little bit of it back together. ", "I don't know how I'm going to live with myself if I don't stay true to what I believe."

Blockbuster både udlejer og sælger Hacksaw Ridge

Køb Hacksaw Ridge eller lej Hacksaw Ridge på blockbuster.dk. Her gør vi det nemt og bekvemt for dig som bruger, da du kun betaler for det, du ser. Vi kører nemlig ikke med abonnement! Der er altid noget for enhver smag, da vi både har premierefilm, de gamle klassikere og nyere film. Alt sammen til upåklagelige priser. Så er der noget ved at se film.

Læs mere om Hacksaw Ridge
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 14 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer