Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Guardians Of The Galaxy Vol. 2

2 timer 11 minutter
7.7
Køb 99,-

* Skal udfyldes

Køb 99,-
Trailer:
Handling:
Guardians Of The Galaxy har opnået en slags stjernestatus rundt om i universet, og Star-Lord (med det borgerlige navn Peter Quill) er ved at vænne sig til rollen som leder af en karismatisk samling umage udskud, der færdes i galaksens yderste grænseland. Men der går ikke længe, før en ny fjende lurer i kulissen og truer hele galaksen med total ødelæggelse. Samtidig kommer Quill tættere på sandheden om sit fædrene ophav.
Trailer:

Guardians Of The Galaxy Vol. 2

Følgeren til en af de mest vel-sete tegne-serie film nogensinde har meget at leve op til, og nu kan du selv bedømme, om den gør det. Efter at have reddet Xandar fra Ronan i den første film bliver Star-lord Peter Quill og hans slæng Gamora, Drax, Rocket og Groot nu hyldet som helte i universet. Peter og Gamora udvikler fortsat et tættere og tættere forhold, imens Drax stadig kæmper med at forstå folks ulogiske "følelser" og ironi. Rocket er vild med eksplosioner og gadgets som altid, men må tage sig ekstra meget af den lille Baby Groot, der unægteligt er bedårende, men også har en del kommunikations-problemer. Efter at de forsøger at flygte fra en hel rum-races vrede efter et mislykket job, strander holdet og deres skib på en planet. Her bliver de opsøgt af en mand og hans assistent, der tilbyder at hjælpe dem. Hele holdets trofasthed og venskab bliver nu sat på prøve, mens de forsøger at udrede Peter Quills fortid, og finde ud af hvor han kommer fra. Filmen Guardians Of The Galaxy Vol. 2 fortsætter i den samme ekstravagante, humoristiske stil, med endnu et nyt kick-ass soundtrack fra "Awesome Mix Vol. 2". Filmen balancerer action-fyldte kamp-scener i rummet med en stor bunke humor og fede tunes. Dette muntre twist på science fiction er dog ikke ren solskin og glade dage, og behandler også mere dybe, vigtige temaer såsom venskab, og hvem ens rigtige familie er.

Vidste du at?

Trivia

Dave Bautista's makeup som Drax, der dækker hele hans krop, tog 4 timer at lægge i den første film. I denne film tog det kun 90 minutter, men det var tilgengæld så svært at få af, at Bautista måtte sidde i en sauna om aftenen.

Goofs

Efter at have kaldt Rocket for en vaskebjørn under et skænderi, undskylder Peter, og kalder ham i stedet for en "Trash Panda". Udtrykket blev brugt for første gang i 2014, hvilket er året som filmen foregår i, men uden kontakt til jorden burde Peter ikke kende til udtrykket.

Citat

"I'm Mary Poppins, y'all!", "He may have been your father, Quill, but he wasn't your daddy.", "There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not.", "This gross bug-lady is my new friend!"

Gensyn med Star-lord i Guardians Of The Galaxy Vol. 2!

BLOCKBUSTER gør det nemt og enkelt for dig at købe og leje billige premiere film, og har et stort udvalg fyldt med nye film - mange flere, end der ellers kan findes på streaming-tjenester. Her betaler du også kun for det, du vil se. Køb Guardians Of The Galaxy Vol. 2, hvis du elsker at se en sjov, veludført science fiction film om og om igen. Ellers så lej Guardians Of The Galaxy Vol. 2, så du kan se den en enkelt gang og spare penge samtidig.

I Guardians Of The Galaxy Vol. 2 må The Guardians kæmpe for at holde sammen på deres selv-valgte familie, da en vigtig person fra Peter Quills mystiske fortid indhenter ikke bare ham, men dem alle sammen.

Læs mere om Guardians Of The Galaxy Vol. 2
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 11 minutter
 • Censur:
  Køb 99,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer