Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Guardians Of The Galaxy

1 timer 58 minutter
8.1
Køb 149,-

* Skal udfyldes

Køb 149,-
Trailer:
Handling:
Den kække og rapkæftede eventyrer Peter Quill, der måske bedre er kendt som Star-Lord, er på en rejse i rummet 'kommet til' at stjæle en mystisk og magisk kugle. Men han vidste ikke, at kuglen er den mægtige Ronans kæreste eje, og at den spiller en central rolle i hans ambitioner om at overtage magten i hele universet. Derfor bliver den selvsikre rumhelt målet for en hensynsløs menneskejagt. For at undgå Ronans vrede, tvinges han til at slutte sig sammen med den talende vaskebjørn, Rocket, den træ-lignende kæmpe Groot, den mystiske og farlige Gamora og den hævngerrige Drax the Destroyer. Sammen kæmper de en storslået kamp som vil afgøre hele galaksens skæbne.
Trailer:

Guardians Of The Galaxy: Ægte Marvel i Rummet

Du husker måske Chris Pratt fra hans rolle som Andy i den amerikanske tv komedie serie Parks and Recreation. Han var buttet, sjov og lidt akavet. Der er sket noget siden han fik rollen som Peter Quill i Guardians of the Galaxy. Han er nu trimmet, kæk og opportunistisk som han flyver gennem rummet på jagt efter spænding og den store gevinst. Dette er en ægte Marvel superheltefilm, hvor ingen af the Guardians synes være den oplagte kandidat som helt. Der er Quill som har en baggrund som pirat, dusørjægerne Rocket og Groot, en elite soldat fra det onde imperium ved navn Gamora, og sidst men ikke mindst Drax som er på hævntogt efter imperiet slog hans familie ihjel. Det er en besynderlig gruppe, hvilket også leder til adskillige personlige gnidninger og sjove ordvekslinger. De fem forenes i kampen mod en fælles modstander, nemlig den imperialistiske Ronan hvis mission det er at destruere planeten Xandar. Vi smides ind i en jagt efter et kort, der givetvis skal lede til en sten, the Infinity Stone, som efter sigende skulle indeholde ekstremt destruktive kræfter, alt imens vores gruppe ”helte” jagtes af både Ronan og loven. Marvel har formået at producere en heltefilm der skiller sig lidt ud fra resten, ikke mindst som følge af at det finder sted i rummet, og som indeholder en perlerække af herlige karakterer man kun kan elske for deres besynderlige særpræg.

Vidste du at?

Trivia

Det viser sig at Chris Pratt stjal Star Lord kostumet fra sættet, og gjorde det fordi han gerne ville have det til rådighed, når han tog på hospitalet for at besøge syge børn, i tilfælde af at de gerne ville møde Star Lord.

Goofs

Quills ”awesome mic” kassettebånd har på sig, et særpræget logo som vi kender fra TDK kassettebånds type 2, hvor der står ”CDing 2”. Dette specifikke type bånd kom først ud i 1993, men selve filmen har sin begyndelse i 1988.

Citat

Rocket, ”His people are completely literal. Metaphors go over his head”, Drax, “Nothing goes over my head…! My reflexes are too fast, I would catch it”. “What shall we do next: something good, something badd? Bit of both?” – Peter Quill

Guardians Of The Galaxy: Se eller gense.

Hos Blockbuster skal du ikke tænke på abonnement, men kun betale for det du vil se. Du vil derfor kunne se et langt større udvalg end hos andre udbydere, samt lave priser på nye udgivelser. Så køb Guardians of the Galaxy her hos Blockbuster, så kan du se den når som helst og så mange gange du vil. Ellers så lej Guardians of the Galaxy og giv dine lattermuskler noget at grine af her til aften – hvad mere kunne man ønske sig?

Hvad sker der når universets bedste chance for at overleve er i hænderne på Guardians of the Galaxy? Det ser umiddelbart ikke godt ud, når de knapt nok kan enes hvorvidt de overhovedet skal hjælpe!

Læs mere om Guardians Of The Galaxy
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 1 timer 58 minutter
 • Censur:
  Køb 149,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer