Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Grusomme mig 3

1 timer 26 minutter
6.3
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Netop som alt synes at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede piger Margo, Edith og Agnes, ramler det hele. De bliver snydt af en ny superskurk ved navn Balthazar Bratt, og den fiasko fører til deres fyring som hemmelige agenter. Midt i ulykken får Gru imidlertid besked om, at han har en tvillingebror, som er vokset op hos deres far. Glæden over at finde sin forvundne bror bliver dog blandet med en vis misundelse, for Dru er i modsætning til Gru charmerende, rig og har en flot gylden manke. Søskendejalousien må dog vige, da Dru afslører, at han ville ønske, at han var et ondt geni som Gru. Måske de to kunne slå sig sammen? Bare for et sidste stort kup? Gru lader sig friste for familieskabets skyld og for at få skovlen under Balthazar Bratt.
Trailer:

*DANSK TALE* I Grusomme Mig 3 bliver Gru fyret fra sit job som hemmelig agent på lovens side, og møder efterfølgende sin ukendte tvillingebror, der minder ham om præcis hvor godt det føles at være ond.

Grusomme Mig 3 - vil Gru være helt eller skurk?

I Grusomme Mig 3 sy­nes alt netop at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adop­te­re­de pi­ger Mar­go, Edith og Ag­nes, da det hele ram­ler. De bli­ver snydt af en ny su­per­s­kurk ved navn Balt­ha­zar Bratt, en barnestjerne fra 80'erne der er vokset op til at blive en slem forbryder. Da de prøver at forhindre ham i at stjæle verdens største diamant lykkes de ikke med at fange Balthazar Bratt og han stikker af. Den fia­sko fø­rer til, at den urimelige nye direktør, Valerie Da Vinci, fyrer dem som hemmelige agenter. Agnes prøver at sælge sit legetøj, for at skaffe penge nu hvor Gru er arbejdsløs, men midt i ulyk­ken får Gru imid­ler­tid be­sked om, at han har en tvil­lin­ge­bror, som er vok­set op hos de­res far. Glæ­den over at fin­de sin for­vund­ne bror bli­ver dog blan­det med en vis mis­un­del­se, for Dru er i mod­sæt­ning til Gru char­me­ren­de, rig og har en flot gyl­den man­ke. Sø­sken­deja­lou­si­en må dog vige, da Dru af­slø­rer at flere fra familien har været superskurke, at det er der familiens rigdom stammer fra, og at han vil­le øn­ske, at han også selv var et ondt geni som Gru. Må­ske de to kun­ne slå sig sam­men? Bare for et sid­ste stort kup? Gru la­der sig fri­ste for fa­mi­lie­ska­bets skyld og for at få sko­v­len un­der Balt­ha­zar Bratt.

Vidste du at?

Trivia

Minionerne samler værdigenstande fra folk i fængslet, en af tingene er Mr. Beans bamse. På Margos bluse er der et billede af Grichen. Det refererer til Illumonations næste film. Diamanten i filmen er en parodi på den berømte fiktive diamant "Den Lyserøde Panter".

Goofs

Under angrebet i Hollywood kan Lucy sprænge Bratts gummibobler med hænderne, men Minionsne kan ikke sprænge boblerne med kampøkser, skydevåben osv. Den enøjede bartender mangler højre øje, men da han vender sig så vi kun ser hans højre side, er hans højre øje åbent.

Citat

"Kort efter dig og din bror var født, blev din far og jeg skilt, og vi aftalte at vi fik et barn hver. Som du kan regne ud, valgte jeg sidst." "Det' fint nok. Jeg går ikke så meget op i ting."

Grusomme Mig 3 er en flot film fuld af humor

Køb Grusomme Mig 3 eller lej Grusomme Mig 3. Det er en film, der kan underholde hele familien, da der også er sjove elementer til de voksne. Hos BLOCKBUSTER bindes du ikke af noget abonnement. Du betaler kun for præcis det indhold du vil se. Vi har et af de største udvalg af nye film til online streamning, og du kan se dem når det passer dig, der hvor det passer dig. Så hvorfor ikke lave en portion popcorn og nyde en god film?

Læs mere om Grusomme mig 3
  • Udgivelsesår: 2017
  • Spilletid: 1 timer 26 minutter
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.3

Brugernes anmeldelser

07/01/2018 : Anonym bruger
Ok
Ikke fantastisk. Ikke dårlig. Ok underholdning med nogle gode grin ind imellem.

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer